Yav He bir siz iyi olun tmmdir ben yılanımNe dedin sen şimdi? Bu arada yılan olan eltin değilmiş onu anladık. İnsanları hassas yerinden vurmak asıl yılanlık.
İnsanın kendini bilmesi büyük erdemYav He bir siz iyi olun tmmdir ben yılanım
Yaşamayana bişey anlayamazsınız ilk evliliğimde 6 eltiydik biz hep uzak kaldik yakın olunca kıskanmalar laf sokmalar oluyordu evlilikte en iyi şey eşinin ailesinden uzak durmak yoksa asla baş edemezsin evinden huzur kalmaz eşinle ilgilenki herkesi unutsun boşluk olmasın hayatında ailesi sensin artık farkına varırsa kimseyi umursamaz varsın diğer gelin baş üstünde tutulsun bir kaynana gelini başının üstünde tutuyorsa sağlam yere çalmak içindir iki tane kaynanam oldu tecrübe var yaniBak ablam sayılırsınız yaşça bir ömür var aramızda neredeyse ne güzel akkilica şımarık değilde olgun bir insan konuşması herkes bunu taşımazki baksana yorumlara ne kötü yorumlar çünkü kendileri yaşamamış
Elalemin anneliğine laf edeceğine fesat kalbini temizle malum karnınızdaki bebek sizin hislerinizle büyüyor. Evlenme ehliyeti gelmiş üreme ehliyeti de gelmeli acilen.Yav He bir siz iyi olun tmmdir ben yılanım
Evet öyle zaten ablam Allah razı olsun köy deki ev için çünkü kendi ağzıyla bana dedi geçen yıl ben farketmedim şimdide yaptiriyur eksikleri ama eşime ve kendi eşine yaptiriyur ordan fark ettim anladım ki kendisi içinYaşamayana bişey anlayamazsınız ilk evliliğimde 6 eltiydik biz hep uzak kaldik yakın olunca kıskanmalar laf sokmalar oluyordu evlilikte en iyi şey eşinin ailesinden uzak durmak yoksa asla baş edemezsin evinden huzur kalmaz eşinle ilgilenki herkesi unutsun boşluk olmasın hayatında ailesi sensin artık farkına varırsa kimseyi umursamaz varsın diğer gelin baş üstünde tutulsun bir kaynana gelini başının üstünde tutuyorsa sağlam yere çalmak içindir iki tane kaynanam oldu tecrübe var yani
Eşyalarımi attılar oğlumun çocuk odasida vardı içinde eşim sustu oğlumun çamaşırları yerde katlı dolabı varken dolapsiz kaldı oğlum yenisini de alacam diye diye 2 sene geçti ahım yerde kalmasın gözyaşlarım ateş yaksın olsun inşallah hakediyor onlar herşeyi onların yüzünden çok dayak yedim acımamBoşver canım beddua etme de gorusmezsin olur biter.
Ablacım üzme kendini sen burayı bırak gel hamilelik için konu açalım yanlış anlama çok şey yaşadın anlatigina göre üzme diye herkes kalbinin ekmeğini yer ya senle daha mutlu haberler almaya yorum yapıp dertlerini tazelemeEşyalarımi attılar oğlumun çocuk odasida vardı içinde eşim sustu oğlumun çamaşırları yerde katlı dolabı varken dolapsiz kaldı oğlum yenisini de alacam diye diye 2 sene geçti ahım yerde kalmasın gözyaşlarım ateş yaksın olsun inşallah hakediyor onlar herşeyi onların yüzünden çok dayak yedim acımam
Gülüm kocan yapmış kocanEşyalarımi attılar oğlumun çocuk odasida vardı içinde eşim sustu oğlumun çamaşırları yerde katlı dolabı varken dolapsiz kaldı oğlum yenisini de alacam diye diye 2 sene geçti ahım yerde kalmasın gözyaşlarım ateş yaksın olsun inşallah hakediyor onlar herşeyi onların yüzünden çok dayak yedim acımam
eltinle uğraşacağına kendini geliştir.Merhabalar hanımlar ilk defa ailevi bir konu açtım artık gece gece kendimi üzmekten size danışmak istiyorum kimse yanlış anlamasın bari siz anlayın beni Eltim kıskanıyor,kiskaniyurmuş ta ben bugün anladım evet önceden anlardım ama zoruma gitmezdi ve şimdi biri bana dese düşmanın o yılanı gösteririm o derece nefret ediyorum nasıl davranmam gerek zaten ona karşı 2 aydır mesafaleyim kendisi yengeme söylemiş neden Red ediyur beni sürekli diye duyduma göre mutlu oldum demmeki fark etmiş ama hala devam ediyur sinsiliğine sırf ben kaynanamla konuşmuyorum kendisi konusyur onların arkasında bir sürü laf sokuyur ama yüzlerine başka sürekli eşimin iyi olduğunu işte şanslı olduğumu söylüyor bana akıl veriyur yuvama karşı işte eşinin hatrina konus kaynanala gel köye kaynamada aram bozuk sürekli sikayet ediyrud eşime beni diye küstük işte ama Eltim çocuğunu eşini bırakıp kayinima kaçtı ailesi Red etti onu şimdi bana hep şey diyur sen şanslısin baban var abin var herkes korkuyur sizden sürekli dört gözlü hayatıma bende sanırdım iyi biri ama değilmiş yemin ederim ki kaynanam gitti kovdu onu kaynanam evime geldi dedi benim sıram bitti bakmayacam ama hep orda hep memelekete kayinlarimin gözüne giriyur eşim de dahil ama kimse onu bilmiyur sadece eltiler tanıyor onu şimdide köyde yine yalakalık annemde babamda kızdı bana mesafe koy konuşma o ortalığı karisityru diye siz olsanız ne yaparsınız zaten uzak duruyorum ama istiyorum ki eşim gerçek yüzünü görsün
Kim sizi çok dövdü, elti mi?Eşyalarımi attılar oğlumun çocuk odasida vardı içinde eşim sustu oğlumun çamaşırları yerde katlı dolabı varken dolapsiz kaldı oğlum yenisini de alacam diye diye 2 sene geçti ahım yerde kalmasın gözyaşlarım ateş yaksın olsun inşallah hakediyor onlar herşeyi onların yüzünden çok dayak yedim acımam
Sana kurban olsunlar.Türk değilim. Türkiye'de hiç yaşamadım. Etrafımda Türkçe konuşan da yok. Ama senden daha iyi yazıyorum be. Kendi dilini bu kadar mı kötü yazar insan.
Sana kurban olsunlar.
Vallahi sinir bastı sabah sabah.
Eğitim öncelikle ailede başlar.
Bu kafayla çocuk eğitecekler.
Daha kendisi doğru yazmaktan aciz.
Merak edip öğrenmemiş bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?