Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşamayana bişey anlayamazsınız ilk evliliğimde 6 eltiydik biz hep uzak kaldik yakın olunca kıskanmalar laf sokmalar oluyordu evlilikte en iyi şey eşinin ailesinden uzak durmak yoksa asla baş edemezsin evinden huzur kalmaz eşinle ilgilenki herkesi unutsun boşluk olmasın hayatında ailesi sensin artık farkına varırsa kimseyi umursamaz varsın diğer gelin baş üstünde tutulsun bir kaynana gelini başının üstünde tutuyorsa sağlam yere çalmak içindir iki tane kaynanam oldu tecrübe var yani

Evet öyle zaten ablam Allah razı olsun köy deki ev için çünkü kendi ağzıyla bana dedi geçen yıl ben farketmedim şimdide yaptiriyur eksikleri ama eşime ve kendi eşine yaptiriyur ordan fark ettim anladım ki kendisi için

Boşver canım beddua etme de gorusmezsin olur biter.
Eşyalarımi attılar oğlumun çocuk odasida vardı içinde eşim sustu oğlumun çamaşırları yerde katlı dolabı varken dolapsiz kaldı oğlum yenisini de alacam diye diye 2 sene geçti ahım yerde kalmasın gözyaşlarım ateş yaksın olsun inşallah hakediyor onlar herşeyi onların yüzünden çok dayak yedim acımam

Ablacım üzme kendini sen burayı bırak gel hamilelik için konu açalım yanlış anlama çok şey yaşadın anlatigina göre üzme diye herkes kalbinin ekmeğini yer ya senle daha mutlu haberler almaya yorum yapıp dertlerini tazeleme

Gülüm kocan yapmış kocan

eltinle uğraşacağına kendini geliştir.

Kim sizi çok dövdü, elti mi?

Sana kötü bir şey demiyor ki
Iyi ol diyor kayınvalidenle aranı düzelt diyor
Ne var bunda

Okula tekrar başlatsinlar seni.
Berbat bir Türkce.
Berbat bir anlatım tarzı.
Doğru düzgün yazamıyor bir de millete laf ediyor.
Elin yabancisi bile Türkceyi sizden daha iyi yazip, konusuyor.
Bu kadar zır cahillik benim bünyeme fazla.
Şu saçmalığı okuyup akıl verene de başarılar.

Son düzenleme:
Türk değilim. Türkiye'de hiç yaşamadım. Etrafımda Türkçe konuşan da yok. Ama senden daha iyi yazıyorum be. Kendi dilini bu kadar mı kötü yazar insan.
Sana kurban olsunlar.
Vallahi sinir bastı sabah sabah.
Eğitim öncelikle ailede başlar.
Bu kafayla çocuk eğitecekler.
Daha kendisi doğru yazmaktan aciz.
Merak edip öğrenmemiş bile.

Kaynana ile konuşmadığınıza göre aranız kötü. İlk kocasını ve çocuğunu bırakıp kaynınıza kaçan elti ise kayın aile ile iç içe. Ara ara sürtüşmeler de olsa değişmiyor bu. Kıskanan taraf sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…