Eltim yüzünden kocamdan şiddet gördüm ne yapmalıyım

Sorun neydi onu anlamadim eltin ne dedi orayi yazmamissin yada ben kacirdim sanki eksik yazilmis biseyler var

Sadece bebeğimi düşünerek şikayetçi olmadım ben şikayet edersem biz ayrılırız ben parçalanmış bir ailede büyüdüm onun da aynı şeyi yaşamasını istemiyorum

Haklısın o telefonda duydugu sey yüzünden babasının annesini ,gözünün önünde yumrukladığı bir ailede büyüsün..iyi yapıyosun devam

Bende parcalanmis bir ailede büyüdüm ve aile birliğine cok onem veriyorum tipki sizin gibi.annem siddet goruyodu ve ben daha 7 yasinda annem babamdan ayrildigi icin mutlu olmustum.halada cok mutluyum.sirf ayrilmamak adina bebeginize bu kotu anlari yasatmamanizi ve mutlaka her iki aileylede bu durumu paylasmanizi tavsiye ederim. Bazen yikici olmak faydalidir.tabiki hayat sizin karar sizin ...

Çok doğru söylüyorsun haymeana insana birilerinin böyle iyiye güzele teşvik etmesine ihtiyaç duyuyor insan.Olumlu yorumun için teşekkür ederim.çok olgun ve nezih birine benziyorsun
Bak insanlar konusur bazisi iyiligine bazisi kendi mutsuzlugundan cikmak icin kotulugune daha az duymaya calis kotu soyleyenleri tabi yapabilirsen

En kısa zamanda boşan bu adamdan şiddet af edilir değil bu tipler pek değişmez

Anlamadım ben ne gibi bir iftira attı size ve siz nasıl duydunuz eltinizin söylediklerini ayrıca akşam vakti kaynınız evde değil mi nasıl izin veriyor açıp karısının eşinin karısına laf etmesine sen neden bunları diyorsun demiyor mu kaynın yani seninle sorunu varsa neden senin eşini arıyor şikayet ediyor onu anlamadım ben. Ne gibi bir iftira? ayrıca darp varsa şikayetçi olun.

Herkes kendince fikrini belirtmiş ama eltiniz ne dedi de bu duruma geldiniz bileydik daha iyi yardımcı olurduk

Neden insanlar evlilerin arasina girip huzursuz ederler.kari kocayi birbirine dusururler.onun bunun lafiyla evini bozan erkege diyecek laf bulamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…