ELTİM

yahu olayı niye içselleştiriyorsunuz, elti sana niye bir çöp bir şey alsın :-)
eşiniz çocuğun amcası oluyor, eğer takabiliyorsanız altın takın takamıyorsanız bir ihtiyacı varsa onu alın
eltiye bayılmak zorunda değilsiniz bunun için

Eltimin oğlu sünnet oluyor eltimle aramız çok iyi sayılmaz beni ne arar ne de sorar bir çöp almışlığı yok bana böyle bir insana ne yapmam gerekir oğlu doğduğunda çeyrek takmıştım şuanda altın takacak durumumuz yok ama sünnet oldu diye ne yapmam gerekir

Elti sizi aramak sormak bir cop almak zorunda degil. Sallayin eltiyi.
Esiniz amca olarak yegenine takacak, olay bundan ibaret.
Esiniz size pasliyorsa yine eltiyi gecin, amca yegen olarak bakin duruma.
Bence hakki altindir. Altin takacak durumunuz biraz sıksaniz da mi olmaz?
Faturayi mutfagi aksatmaz geri kalan seyleri keser ve altin alirdim ben. Yine cikismaz derseniz yapacak bir sey yok tabi ki.

Yalniz burda konu kesinlikle elti degil.

Ben olsam birsey takmam. Cocuga sevinsin diye bir hediye alirim yeter. Sunnette altin ne alaka, durumum var yine takmam ki takmiyorum. En fazla dogumlarda takmişizdir. Sizin durumunuz da yokmuş, kendinizi zorlamaya gerek yok.

Eşiniz ayarlasin birşeyler sizin eltinizle ilişkiniz soğuk olsa da eşinizin yigeni elbet karişamayabilirsiniz 🥰
Gücünüz neye yetiyorsa hediye sonucta.

Esınız size bırakıyorsa elti olarak düşünmeyeceksiniz aynı sekılde kendi kardesının cocugu oldugunda ne yaparsanız onu yapmalısınız. Birde eltim bir cop dahi almadı demıssiniz ya siz aldınız mi acaba o bir cop biz insanlar niye hep karsı taraftan beklerız herseyı, 😏

Eltimin oğlu sünnet oluyor eltimle aramız çok iyi sayılmaz beni ne arar ne de sorar bir çöp almışlığı yok bana böyle bir insana ne yapmam gerekir oğlu doğduğunda çeyrek takmıştım şuanda altın takacak durumumuz yok ama sünnet oldu diye ne yapmam gerekir
Durum neyse onu yap ben kardeşimin nisaninda durum vardı eşimle ayrı ayrı çeyrek taktik dugununde durum yoktu gram verdim gorumcemin oglununda sünneti var eşim gram takarım bütçe ayiramicam dedi ama doğumgünü falan es gecmeyiz hiç dayısı olarak mutlu eder hiçte gerilmem yani gelipte bana sen neden ceyrek değilde gram taktın diyen olursa karşımdaki utansin ben değil eşin ne takmayı dusunuyor

sen karar ver ne istersen onu takalım de ,
ve hiç yorum yapma , hatta seçtiği şeyin bir tık üstünü begen ,

eğer bir laf eden olursada eşin ozaman durup düşünür benım karım sen ne istersen takalım dedi bunların karım hakkında konuştuklarına bak der ,

seni değil onları haksız görür , TECRÜBE

Yeğenlerime sünnetlerinde tam altın taktım. Ayriyetden çocuk altından ne anlar diyerek kumandalı araba almıştım.
Eşimin yeğeni sünnet olunca onada tabiki tam takarım. Eltimle görüşüp görüşmemin bu konuyla alakası yok.

Sünnet düğününu kendi düşüncem olarak eltiden bağımsız gereksiz buluyorum onun için eşim kendi yeğeni olduğu halde bana bıraksa hicbir şey takmayı düşünmem. Zorunlu bir hal olduğu için sanırım da en fazla çeyrek yeter duruma göre daha az da olabilir.

Siz ben birşey yapmak istemiyorum diyecek konumda değilsiniz eşinizin yiğeni o yapacak ve yiğenine altın yapmak isterse hayır diyemezsiniz.Sizin eltinizle aranızdaki ilişki başka eşinizin kardeşi ve yiğeniyle ilişkisi başka sapla samanı karıştırmayın ben oğlu doğduğunda altın taktım diyorsunuz sen değil siz eşinizle yanii..bu manada karışamazsınız.

eltım dogum yaptıgında kı kaynım bana karsı buyuk bır saygısızlık yapmıstı kendılerıyle gorusmuyordum
esıme amca olarak ustune dusenı yapman gerek demıs altınını takmıs hedıyesını vermıstım
eltıye degıl babasına da degıl cocuga yapacaksınız eltıyle veya esıyle ıletısım sorunu degıl mevzu, esınızın amca olarak yapması gerekenler var

bugun gergın olursunuz hayat bu yarın duzelırsınız, gerıye donup baktıgınızda kendınız ustume dusen her seyı yaptım dıyebılmelısınız

Back
X