- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
Altın takmak gerekir bence. Amcası çocuğun eşiniz.
Ya o degılde bende bugun kendımı hep altınlı konuların ıcınde buldumMassallah senle bende her konunun içindeyizaltınlar altinlar

var bu işte bisey.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altın takmak gerekir bence. Amcası çocuğun eşiniz.
Ya o degılde bende bugun kendımı hep altınlı konuların ıcınde buldumMassallah senle bende her konunun içindeyizaltınlar altinlar
Gerçeği yok konulariyla idare ediyoruz, zenginin altını fakirin parmaklarını yoruyor valla.Ya o degılde bende bugun kendımı hep altınlı konuların ıcınde buldum
var bu işte bisey.Kk nin altın gunu gibi ayol.
![]()
eşiniz çocuğun amcası. Reis devrik cümleye tikim var ya kusura bakmaAltın takmak gerekir bence. Amcası çocuğun eşiniz.
Eltimin oğlu sünnet oluyor eltimle aramız çok iyi sayılmaz beni ne arar ne de sorar bir çöp almışlığı yok bana böyle bir insana ne yapmam gerekir oğlu doğduğunda çeyrek takmıştım şuanda altın takacak durumumuz yok ama sünnet oldu diye ne yapmam gerekir
Durum neyse onu yap ben kardeşimin nisaninda durum vardı eşimle ayrı ayrı çeyrek taktik dugununde durum yoktu gram verdim gorumcemin oglununda sünneti var eşim gram takarım bütçe ayiramicam dedi ama doğumgünü falan es gecmeyiz hiç dayısı olarak mutlu eder hiçte gerilmem yani gelipte bana sen neden ceyrek değilde gram taktın diyen olursa karşımdaki utansin ben değil eşin ne takmayı dusunuyorEltimin oğlu sünnet oluyor eltimle aramız çok iyi sayılmaz beni ne arar ne de sorar bir çöp almışlığı yok bana böyle bir insana ne yapmam gerekir oğlu doğduğunda çeyrek takmıştım şuanda altın takacak durumumuz yok ama sünnet oldu diye ne yapmam gerekir
Durumunuz yoksa bir takim kiyafet ayakkabi oyuncak cikolata birazda para katın bir hediye posetine verinEşim bana bırakır genel de
Bizde sünnet düğünü olmadığı takdirde bişey takılmaz genelde yani aman aman illa altın takılacak bi konuda değil.
Sünneti errrrrrrkek! olsun diye değil bebeğin sağlığı ve ehli mümin olması için yaparız.Muhalefet olmak için olmayın lütfen.Ay hala sünnet kaldı mı ya...
Neyse bence de altın takın, ne de olsa errrrrkek oluyor oğulları. Bu konu mühim