Eltim.

beklentin vede kıyaslaman olmasaydı kafana bukadar takmıycaktın..en iyisimi sende gittiğinde muhabbet sohbet iyi olsun eve geldiginde orda bitsin kıyas yaparsan kafana çok takarsın..boşver evlenince zaten sen istemezsin bunları ne gelmelerini ne aramalarını şimdi ailenin içine yeni girdigin için üzülüyosun yapılanlara..valla nişanlınla mutlu ol salla gerisini...bulmuşlar birbirlerini ondan anlaşıyolardır..tencere kapak olayı

eltileri görümceleri kaynanaarı kafana fazla takarsan işin içinden çıkamazsın kimiko.bütün bir mesajında eltim eltim diğer eltim sürekli anlatmışsın.hele ki daha evli bile değilsin sürekli eltim diyorsun.sen biraz ilgini nişanlına yönelt cnm.inanki eltiden görümceden insana ömürlük dost olmaz.ne eltilere özenirim(ki eltim yok)ne görümcelere..bırak sana nasıl davranıyorsa davransınlar amma üzmüşün kendini eltil için.sonuçta nişanlınla evleneceksin eltinle değil!

ben 3 senelik evliyim senin eltim dediğin kadar görümcem v.s dememişimdir.eltim dedikçe bi eltim daha çıkmış ağzından.

Canım bende hic takmam sorun karsılıksız seyler beklemesi bende nisanlıyım dedigin gibi neden hep ben tek taraflı düsüneyim ki?

O yüzden susuyorum canım simdiden birsey demiyorum ama yapım bu takıyorum istemeden..

işte onu diyorum cnm benim inanki değmez.senin emek verip burda yazman bile onlara değer verdiğini gösterir ama inanki bulamazsın erkek tarafından ilgi falan.tabiki vardır oda binde bir yok diyemem tabi.ama senin uğraşmana yazık.at aklından erkek tarafını sadece nişanlını düşün ve sadece ona yönel.boşver gerisini.benim için bitrek eşim var gerisi merhaba merhaba!

Nasıl anlatmalıyım nisanlımın birinci yengesi ikinci yengesi diye mi? Sorunum onunla ne sekilde yazmalıydım..

eğer o bayana kafayı takmazsan eltim eltim demek zorundada kalmazsın cnm.neyse sen bilirsin.sen nişanlıyken benimsemişsin eltileri.evlendiğinde sana sırt çevirmezler umarım.mutluluklar..

Nisanlımda beni anlamıyor bazen anlatıyordum bosver diyordu hatta yengem cahil söyle böyle diyordu bende susuyordum hep. Hatta bir kere neden gelmiyo o demis bende üzülüyorum dedim nisanlım ben anlamam pazar geliyorsun dedi. Gelmiyorum gelmem falan dedim düsünün yani..

bak cnm arkadaşda söyledi.aileye yeni girdiğin için kafaya takıyorsun çok doğru.onlar seni bu kadar önemsiyor mu acaba?ileride sen belkide görmek istemeyeceksin onları.yaşınız kaç mümkünse?

ilk cümleni okudum sadece. nişanlıymışsın, ne gerek var o kadar samimi olmanıza. ne kadar uzak o kadar iyi

bak cnm arkadaşda söyledi.aileye yeni girdiğin için kafaya takıyorsun çok doğru.onlar seni bu kadar önemsiyor mu acaba?ileride sen belkide görmek istemeyeceksin onları.yaşınız kaç mümkünse?

23 yasındayım canım haklısınız canım ben verdigim degeri göremiyorum kendimi cekmek istiyorum onu da beceremiyorum. Aman yanlıs anlamasınlar vs diye.

23 yasındayım canım haklısınız canım ben verdigim degeri göremiyorum kendimi cekmek istiyorum onu da beceremiyorum. Aman yanlıs anlamasınlar vs diye.

aynı yaşıtız cnm o kadar küçükde değilmissin:)zamanla sende olanları görüp kendini çekeceksin emin ol.ama inşallah tam tersi olur onlarda senin hakettiğin değeri sana verir ve bol bol kaynaşırsınız eltilerinle.mutluluklar..

Valla canım kaynasmayalım nerde cokluk orda b*kluk.. Eltiden örtü olmaz, elti eltinin kumasıdır
Tamam anladık ben zaten 2-3 ayda bir gidiyorum ve genel de birsey cıkıyor en son nisanlıma acilen bir evrak gerekmis bana söyledi almam gerektigi icin gittim o kadar yani. Ama benden de birsey beklemesinler istegim bu.

Canm kotu dusunme bole seylerıde kafana takma olur bole seyler bosver eltın aramasın sormasın kafana takma hıc benımkılerde ole hıc takmıyorum artık ınsan bu bazı kısılerler uyumlu olur bazılarıyla olmaz sen kotu dusunme genede yapman gerekenı yaparsın normalde oda sonralardan farkına varır belkı yaslarıda buyukmus hem aradakı yas farkından olabılır sende evlen o belkı sanada aynı olur sen sımdı nısanlısın .....bole seylerı dusunursun acaba benı sevmıyolarmı nıe aramıyolar dıe ama olsun kafana takma bıde su araya mesafe koy lafını hıc sevmem zaten hayatta hep sevıyelı olmalısın ınsanlarla ama kımseyle selamını kesme benım dusuncem bunlarda benım basımdan gectıgı ıcın soyluyyorum canm sakın yanlıs anlama yazdıklarımı ıstersen sor bı bı yanlısım mı oldu nıe bole davranıosun dıe ne dersın :9

Aman canım yaa ne eltisi elti kim ya kilimcinin kör oğlu ben anlamıyorum böyle şeyleri aramazsa aramasın yani dıdısının dıdısı aman ne möhümm bence çok dert etmişsin aman sanane sen nişanlınca mutlu mesut yaşa başka şeylere canını sıkma :82:

Son düzenleme:

vallahi doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…