kesinlikle mesafenizi korumalısınız,size zarar verebilirler,arkanızdan iş çevirmeye başlamışlar bile şimdiden,
kim ne düşünürse düşünsün bu insanlarla samimi olmanın anlamı yok,hiçbişeyinizide paylaşmayın onlarla
mutluluklar dilerim ayrıca
Enteresan. Bazı insanları daha sıcak bulursunuz,nedensiz daha fazla seversiniz,onunla daha sık görüşmek istersiniz. Bu çok normal bir şey. Siz kız evisiniz diye size poh pohlayacak elti değil ki. Kadının diğer eltiye kanı ısınmış,onunla daha sık görüşüyor. Ama anlattımlarınızdan çıkarttığım,size de bir kötülüğü yok.
Dışlanmak olarak algılamayın bunu,gayet normal bir şey.
aman boşverin yaa
ne kadar mesafe o kadar huzur
ben bundan yanayım
benim eltimde nişanlı yani mayısta düğünü olacak
ben kaynımı dürtüp laf sokmasam ben arayacağı yok sağolsun kaynım
destekler bu konuda beni.
kayınvalidemi falan bile aramıyormuş düşünsene eltimin ailesi bile kayınvalidemleri pek arayıp sormazlarmış
şaştık kaldık valla
o yüzden bende beni arayanı ararım düşüncesindeyim her zaman....
Tatlım hiç sıkma canını. Ben de nişanlıyım ve nişanlımın kendinden 6 yaş büyük evli-çocuklu bir ablası var, başka da kardeşi yok. ben nişanlanalı 4 buçuk ay oldu ve ne öncesinde ne de nişandan sonra asla görümcemden davet almadım. Düşün yani daha evini hiç görmedim, nerde oturduğunu dahi bilmiyorum. Aramak sormak desen zaten yok. İlk başlarda içime çok oturuyordu ama daha sonra umursamamaya başladım ve hatta işin olumlu yanlarına bakıyorum sadece. Mesela benim zaten görümcemle sık sık görüşmek gibi bir planım yok. Sen de öyle düşün. Bak şimdiden sana tutumu belli olmuş ve bu Allah'ın bence bir lütfu. Gerçek yüzünü göstermeden seni incitecek şeyler yapsaydı ne olacaktı? Boşver. İlerde de bayramdan bayrama belki bi ramazanda iftarda görüşürsünüz. Hem sana kaynanalık da yapmaya kalkamaz böylelikle, kafan rahat olur.
bence ona buna takilma, esin ve sen disinda kimse onemli degil
beni gorumcelerimin hic biri evlendigimde arayip tebrik bile etmedi dusunun...
baska bir ulkedeydiler o yuzden dugune gelemediler...sukur ki
kiskanclik mi desem hayatta hic bir sey gormemisler dusuncesizler mi desem bilmiyorum...
ammann bosverin biz mutlulugumuza bakalim
şimdi konuyu senden dinleyince haksız görünüyolar tabikide ama acaba senmi ilgisizsinde mesafelisin de yada soguksun ondanmı böle acaba ısınammaış olabilirler...
allah başka dert vermesin cnm ama seninde kafay taktıgın şeye bak..nişanlınla mutluysan gerisi fasafiso..
diğer eltin dedikodusunu yaptığı halde yinede onu arayıp soruyor senin hiç bi zararın yok ken senle ilgilenmiyor....valla var bi iş ççözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?