- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
Tamam hanımefendi. Hadi ben kötü birşey söylüyorum tüm yorum yapanlarda öyle galiba. Hatalı olduğunuzu söylüyoruz yazık kadının kalbini kırmışsınız asıl gidin siz kusura bakmayın diyinde tatlıya bağlansın olay.ayrica ben kabamiyim diye sormadim tamam?
Hayir ozur dilesin dilemesin degil derdim. Neden bana degilde esime soyledi bunu merak ettim bide bende o oyle deyince acikcasi uzuldum ben mi kirdim diyeBu tavrı göstermek değil saygısızlık... İnsanların içinde öyle söylemen hoş kaçmadı deseniz de anlardı bence hatta özür bile dileyebilirdi. sınırlarını bil, kendine gel tarzı şeyler haklıyı bile haksız yapar. Onca hakaretten sonra kadın ne demeye özür dilesin ki sizden?
Cok hesap kitapli bir insansiniz, ama birisine haddini bil dedikten sonra, kirdim seni galiba diye ozur dilemiyecegini hesap edememissiniz. Abisine de birde kendi agzindan olayi duysun da, siz doldurusunuza gelmesin diye anlatmistir.Evet tartismak istememis olabilir ama esime soyledigini bana soyleyebilirdi diye dusunuyorum yanlis anladin vs o zaman zaten sorun cozulurdu ki zaten bence sorun yok biraz patavatsiz mevzu o anlik degil o mevzu buyutulecek bi sey degil ama onunu almazsam fazlasini yapicagini dusundum. Aslinda benim insanlara genel yaklasimim bu sanirim duvarlarimi asmasinlar diye herkese tavrimi bastan gosteriyorum once sakince anlazlarsa sert bi dille
BEvet tartismak istememis olabilir ama esime soyledigini bana soyleyebilirdi diye dusunuyorum yanlis anladin vs o zaman zaten sorun cozulurdu ki zaten bence sorun yok biraz patavatsiz mevzu o anlik degil o mevzu buyutulecek bi sey degil ama onunu almazsam fazlasini yapicagini dusundum. Aslinda benim insanlara genel yaklasimim bu sanirim duvarlarimi asmasinlar diye herkese tavrimi bastan gosteriyorum once sakince anlazlarsa sert bi dille
Sana söylese dayak yer diye korkmuş olabilir mi?Hayir ozur dilesin dilemesin degil derdim. Neden bana degilde esime soyledi bunu merak ettim bide bende o oyle deyince acikcasi uzuldum ben mi kirdim diye
Hayir ozur dilesin dilemesin degil derdim. Neden bana degilde esime soyledi bunu merak ettim bide bende o oyle deyince acikcasi uzuldum ben mi kirdim diye
Onemli degil onu soylemek tatliya baglanacak bi sey yok mesajimin sonunda yazmistim zaten bu olay yuzunden birbirimize kirilmayalim burda kapansin bi daha tekrarlanmasin vs. Simdi bende arayip ozur dilerim kzgindim sert ciktim derim ama korkum o ki oyle soyledikten sonra yuz bulup yine patavatsizlklarina devam etsin..Tamam hanımefendi. Hadi ben kötü birşey söylüyorum tüm yorum yapanlarda öyle galiba. Hatalı olduğunuzu söylüyoruz yazık kadının kalbini kırmışsınız asıl gidin siz kusura bakmayın diyinde tatlıya bağlansın olay.
Hmm olabilir o zamanSize birileri böyle dese dönüp konuşur musunuz ki?
Ben olsam çok sinirlenirim ve eşi de bilsin saygısızlığını diye "ay çok üzüldüm ben mi kırdım" diye olayı anlatırım.
Tövbe tövbeeeee hala patavatsızlık diyorsunuzOnemli degil onu soylemek tatliya baglanacak bi sey yok mesajimin sonunda yazmistim zaten bu olay yuzunden birbirimize kirilmayalim burda kapansin bi daha tekrarlanmasin vs. Simdi bende arayip ozur dilerim kzgindim sert ciktim derim ama korkum o ki oyle soyledikten sonra yuz bulup yine patavatsizlklarina devam etsin..
(...)Sbende eve gecince msj attim hađdini asma bundan sonra sen kendi esine neler yapabilirsin bunlati dusun benin hayatima burnunu sokma vs gibisinden saydirdim ama altinada bu konubkapansin bundan dolayi kirginlik yasamayalim sadece durman gereken yeri bil siyebyazdim dedim(biraz patavatsiz cunku eltim onunu almazsam abartir ileride diye ozellikle yazdim o mesaji).
Hayir ondan degil yuz vermedigim icin burda iki lafa bakarak bu yorum yapilmazki. Benim ne yasadigimi bilemezsinizki gecmiste.. lutfen sadece bu konu uzerinden konusalim. Ayrica dediginiz gibi olsa ne olur varsin bulasmamak icin olsun yeterki muhattap olmasjnlar saygi duyarimgene kibar kadınmış beni yanlış anladı üzüldüm demiş ben olsam büyük olay çıkartır rezil ederdim seni kim kime haddini bildiriyor görürdün, sınırları çizmek kendine saygı duydurmak insanlara köpek muamelesi yapmakla olmaz. o saygıyı sen hakedeceksin.
senle ailede kimse muhatap olmuyorsa bil ki saygı duyduklarından değil bulaşmamak içindir.
TsklerTövbe tövbeeeee hala patavatsızlık diyorsunuzneyse size iyi geceler dilerim, başka kişilerle devam edin ben çekiliyorum
Kirilmadim esimin yaninda kv yaninda vs surekli ben sunu soyle yaparim sende yapmayi biliyomusun vs gibi konusuyo yaria icine sokmaya calisiyo hatta onun cocugu yok su an ama benim olsa ben oyle yapmazdim dogrusu budur vs diyo artik patladim bende.Bu durumda sen niye kirilmis oluyosun onu anlamadim , Eltin cok sakin bir bayanmis cevap bile vermemis ...
Bana boyle bir mesaj gelse , birdaha asla suratina bakmazdim.
Yok ben 28 o 26 yasinda. Ya nasihat gibi degildiki ayrica nasihat toplum icinde verilmez yasi kucukte olsa ben nasihati dinlerim yeterki amac o olsun.Eltiniz, büyük elti ise, aranızda yaş farkı var ise, o yüzden belki abla nasihati gibi nasihat vermek istemiş, ama farkında olmadan patavatsızlık etmiş olabilir.
Bence mesaj atmakla iyi etmişsiniz ama üslubunuz biraz sert olmuş.
Yine de bence iki taraf da sütten çıkma ak kaşık değil, o da sırf eşinize duyurmak için açmış mevzuyu arabada.
Neyse en azından bundan sonra, ne abla nasihati vermek niyetiyle, ne de kötü niyetle bir şey söylemeye kalkmaz diye düşünüyorum. Amacınız buymuş zaten, bence muvaffak olursunuz.
Y
Yok ben 28 o 26 yasinda. Ya nasihat gibi degildiki ayrica nasihat toplum icinde verilmez yasi kucukte olsa ben nasihati dinlerim yeterki amac o olsun.
Bilincsiz olarak insan bir soyler iki soyler yahu bu her geldiginde bulincsizligi bana mi denk geliyorEvet ama bilinçsiz olarak söylemiş olabilir,siz kadına benim hayatıma burnunu sokma,haddini bil yazıp sonra kırılma demişsinizBu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Icime atamadim cok kirildim cunku sanki ben esim3 hic bisey yapmiyomusum kendisi esini cok mutlu ediyomus havasi yaratiyo daima. Sistim artik onunu almak istedimO zaman haklısın... Yani ben büyük ihtimalle içime atardım, mesaj filan atıp uyaramazdım. Belki de senin mesaj atman, üslubun sert de olsa içine atmaktan iyi.
Bu arada sana arayıp da özür dilemek istememen konusunda katılıyorum, şimdi özür dilersen cesaret alıp, devam edebilir patavatsızlıklarına.
Icime atamadim cok kirildim cunku sanki ben esim3 hic bisey yapmiyomusum kendisi esini cok mutlu ediyomus havasi yaratiyo daima. Sistim artik onunu almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?