Üslubunuz sert kaçmış.Slm kizlar benimkisi dert sayilmaz sadece yanlis mi yaptim onu merak ediyorum. Eltimle cok uzak sehirlerde yaasiyoruz. Kv ile ayni sehirde yasiyorum. Gecen gun buraya geldi kvde kaliyo geldiginde. bende gidip goreyim dedim esim evde yoktu tatile gitmisti. Ciktim gittim yanlarina biraz oturduk dugune gidicez sende gel dediler kvnin komsusununmus dugun. Benimde kucuk bebegim var uyku duzeni bozulur dedim gitmedim. Oglumu uyuttum bende uyudum orada. Diger gun oturuyoduk yine bu defa eltim biz carsiya gidicez dedi tmm dedim ne diyimki neyse gittiler. Aksama dogru geldiler bende annemlere geciyim araba bulursam bebegi ozlediler dedim eltim hemen atladi araba bulamasanda taksi cagir diye. Neyse araba buldum gittim. Diger gun esim geldi beraber yine gittik yanlarina. Oturuyoduk konu konuyu acti baktim diyoki ben sunu yaparim esime bunu yaparim sende sabahlari kalk esine guzelce kahvaltisini hazirla soyle boyle yap. Cok sinirlendim beni tanir ne o ne kv nede digerleriyle samimi degilim cok mesafeliyim kv benden su bile isteyemez yani o derece tabiki sebepleri var neyse.. sesimi cikartmadim kalabaliktik diye yalniz yakalar konusurum dedim yalniz kalamadik bi turlu bende eve gecince msj attim hađdini asma bundan sonra sen kendi esine neler yapabilirsin bunlati dusun benin hayatima burnunu sokma vs gibisinden saydirdim ama altinada bu konubkapansin bundan dolayi kirginlik yasamayalim sadece durman gereken yeri bil siyebyazdim dedim(biraz patavatsiz cunku eltim onunu almazsam abartir ileride diye ozellikle yazdim o mesaji). Bi sey yazmadi. Bibkac saat sonra esim onu havaalanina gotururken esime demiski elayi kirdim galiba beni yanlis anladi vs esim bana soylemedi mevzuyu bende eltime msj attigimi soylememistim ona. Gece oldu eltim esime bibsry soylemismi diye merak ettim cunku esimde bi huzursuzluk vardi bende dedim ben boyle boyle mesaj attim esim o zaman bana dedi haberim var bana anlatti felan biliuorum anladim dedim agzinda bakla islanmiyor mubaregin halbuki aramizda kapansin istemistim neyse konu kapandi. Yalniz ben suraya takildim eltim neden bana msj atip yada arayip seni kirdim mi beni yanlis anladin vs demedide esime anlatti ikincisi acaba mesaj atmasamiydim dedim kendi kendime uzuldum esimin soyledigine gore cok uzulmus eltim beni yanlis anladi demis defalarca..
Onun yaptigi patavatsizlik ama seninki ciddi olcude saygisizlikBen kaba oldugumu dusunmuyorum bence insanlarin icinde bana akil vermeye calismasi kaba bi davranisti
Evet ama bilinçsiz olarak söylemiş olabilir,siz kadına benim hayatıma burnunu sokma,haddini bil yazıp sonra kırılma demişsinizBu ne perhiz bu ne lahana turşusu?Ben kaba oldugumu dusunmuyorum bence insanlarin icinde bana akil vermeye calismasi kaba bi davranisti
Ee madem yazdığınız cevabı biliyorsunuz buraya neden yazdınız kusura bakmayın ben anlayamadım. Bakın geldi benden özür diledi mi demek istediniz. Ne kadar iyi niyetliymiş karşı taraf hanım hanımcık cidden, ben olsam hop orda dur bi bakalım derdim. Ego ego nereye kadarBen kaba oldugumu dusunmuyorum bence insanlarin icinde bana akil vermeye calismasi kaba bi davranisti
Dusman degilim saygi gosteriyorum ama sevmiiyorum gecmiste olan seylerden dolayi.Onun yaptigi patavatsizlik ama seninki ciddi olcude saygisizlik
Bir de kaynanam benden su bile isteyemez diyosun. Kocan ne kadar uzuluyodur. Sen niye aileye bu kadar dusmansin
Ozur dilemediki. Ayrica o cevap vermeyip hanim hanimcik oluyosa ama siz ben olsam ordq dur bakalim diyerek cevap verirdim diyosunuz. Siz nesiniz olmadi siz hanim hanimcik degilmissiniz..Ee madem yazdığınız cevabı biliyorsunuz buraya neden yazdınız kusura bakmayın ben anlayamadım. Bakın geldi benden özür diledi mi demek istediniz. Ne kadar iyi niyetliymiş karşı taraf hanım hanımcık cidden, ben olsam hop orda dur bi bakalım derdim. Egi ego nereye kadar
Değilim valla bana durduk yere böyle konuşsaydınız bende lafımı esirgemezdimOzur
Ozur dilemediki. Ayrica o cevap vermeyip hanim hanimcik oluyosa ama siz ben olsam ordq dur bakalim diyerek cevap verirdim diyosunuz. Siz nesiniz olmadi siz hanim hanimcik degilmissiniz..
ayrica ben kabamiyim diye sormadim tamam?Ee madem yazdığınız cevabı biliyorsunuz buraya neden yazdınız kusura bakmayın ben anlayamadım. Bakın geldi benden özür diledi mi demek istediniz. Ne kadar iyi niyetliymiş karşı taraf hanım hanımcık cidden, ben olsam hop orda dur bi bakalım derdim. Ego ego nereye kadar
Bende susmuyorum cunku sustukca insanlarin ezesi geliyo iyice ysadim biliyorum..Değilim valla bana durduk yere böyle konuşsaydınız bende lafımı esirgemezdim. İstesemde tutamazdım. Oyüzden kıskandımda biraz sûkunetini
Evet tartismak istememis olabilir ama esime soyledigini bana soyleyebilirdi diye dusunuyorum yanlis anladin vs o zaman zaten sorun cozulurdu ki zaten bence sorun yok biraz patavatsiz mevzu o anlik degil o mevzu buyutulecek bi sey degil ama onunu almazsam fazlasini yapicagini dusundum. Aslinda benim insanlara genel yaklasimim bu sanirim duvarlarimi asmasinlar diye herkese tavrimi bastan gosteriyorum once sakince anlazlarsa sert bi dille
Bunu ovunmek icin degul aradaki mesafeyi anlatmak icin yazdim yani eltim ne kadar soguk oldugumu bilir manasindaKayınvalideniz sizden su bile isteyemez mi..
Övünür gibi yazmışsınız bir de.
Eltiniz de sabırlı kadınmış vesselam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?