Korktum vallahi sizden. Elti konusunda da hatalısınız. Ayrıca ne demek su bile isteyemez kv. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Ayrica lutfen kv benden su bile isteyemeze takilmayin ya ben onu sadece aradaki mesafe anlasilsin diye soyledim. Benden isteyemez evet ama eltimden cok rahat ister o da sistin iyice kalk kendin al der. Ben onu soylemem getirmek iatemiyorum derim misal netim yani lafvsokmam.Anlatabiliyo muyum surekli bu tavirlarda agzindan cikani kulagi duymuyoo bekar olan kaynim bile esimle bana dertbyandi bu niye hic susmuyo diye
Kirilmadim esimin yaninda kv yaninda vs surekli ben sunu soyle yaparim sende yapmayi biliyomusun vs gibi konusuyo yaria icine sokmaya calisiyo hatta onun cocugu yok su an ama benim olsa ben oyle yapmazdim dogrusu budur vs diyo artik patladim bende.
bi daha olursa yuzune soylicAile olduğunuz insanaa karşı töleransınız bu kadar mı az.. Kadınsal 3-5 laf yüzünden iki kardeş arası, aileler arası görüşmelere ömür boyu soğukluksokmak bu kadar basit olmamalı.
Milletin içinde 'ben yapacağımı bilirim, işine bak' diyenemişsin, arkasından arayamayıp, mesajla egonı tatmin etmişsin..
Bibdaha olursa yuzune soylicem. Ya gecen geldigindede en basit ornek veriyim komsu yemek vermis getirdi bende sicakti diye ogluma azicik aldim baska kabada sogusun dediki iste komsu dedi sadece sen ye senin icin yaptim oyle agirima gittiki..Aile olduğunuz insanaa karşı töleransınız bu kadar mı az.. Kadınsal 3-5 laf yüzünden iki kardeş arası, aileler arası görüşmelere ömür boyu soğukluksokmak bu kadar basit olmamalı.
Milletin içinde 'ben yapacağımı bilirim, işine bak' diyenemişsin, arkasından arayamayıp, mesajla egonı tatmin etmişsin..
Şimdi de soğuk biri olmakla mı övünüyorsunuz? Allaha Şükür sıcacık bir eltim var. Şimdi daha çok sevdim eltimi.Bunu ovunmek icin degul aradaki mesafeyi anlatmak icin yazdim yani eltim ne kadar soguk oldugumu bilir manasinda
neden gitmiyim ben gidiyim o da adam olsun zor mu yani iyilik guzellik olsa illaki insanlar zorla kasi beni diyolar bazenSiz okadar durust olsaniz eltinizi arar normal insan gibi konusursunuz.. Eltindede hic kotu niyet goremedim. Rahatsiz oluyorsan direk orda abla merak etme ben kocama fazlasiyla iyi bakiyorum diyin gecin. Ben birseyi anlamadim madem siz bukadar mesafelisiniz ve eltiniz size zirt pirt laf sokuyor neden hosgeldine gidiyorsun gitme?
Dogrudur ben burda soguk olmamla ovunuyorum ya anlamiyomusunuz bazi nedenlerden dolayi mesafeliyim sogugym cunku az biraz yuz bulduklari anda neler neler yaptilar bana ben bilirimŞimdi de soğuk biri olmakla mı övünüyorsunuz? Allaha Şükür sıcacık bir eltim var. Şimdi daha çok sevdim eltimi.
Agziniz bayagi bozukmus Allah size benimki gibi elti vermesin cenabetten girer nerden cikarsiniz kim bilir..Eltinizin kotu niyetli oldugunu pek dusunmuyorumda siz cok fenasiniz bence.herseyi gectim kv bir bardak suyu istemeye korkuyorsa sizden vardir bir cenabetlik.Allah yardimcisi olsun.
Aci gercekler malesef tatlim...Agziniz bayagi bozukmus Allah size benimki gibi elti vermesin cenabetten girer nerden cikarsiniz kim bilir..
Bencede agzinizin bozuk olmasi aci bi gercek. Neyse konuyu dagitmaylimAci gercekler malesef tatlim...
neden gitmiyim ben gidiyim o da adam olsun zor mu yani iyilik guzellik olsa illaki insanlar zorla kasi beni diyolar bazen
Neden oldugunu arkadaslar soylemis zaten..Hayir ozur dilesin dilemesin degil derdim. Neden bana degilde esime soyledi bunu merak ettim bide bende o oyle deyince acikcasi uzuldum ben mi kirdim diye
Esim bi sey soylemedi zaten kendi aranizda halledersiniz dedi o da biliyo onu esime bi defa sizde kalicam bu gece dedi tam tasinma arefesindeydik esimde sadece bizim yatak kurulubdiger seyleri topladik yeni eve gelirsin dedi bi sey olmaz beraberbyatariz dedi kendi eside ordaydi.. tamam espri yapiyo akli sira ama esim cok sinirlendi boyle esprimi olur diye. Genel tavri buKeske sadece orada "bu konularda ders vercek duzeydeyim bende cok sukur " deseydiniz.
Eltinizde cok akilli esinize bahsederek yanlis anlasildim diye kendini acindiriyor.
Bence konuyu daha fazla tartismayin, herkesin rahatszi oldugu kadar var kimse bana ders veremez konuyu kapatalim deyin esinize yeterli
Ben esime soyledim bi kac defa onun laflarini o da cevabini ver dedi ama mubarek hicbyalnizken soylemiyoki hep birileri varken soyluyo bende olay buyur iki kardes bozusur diye sustum en son mesaj attim kimse duymadan halledelim diyeSen rahatsiz degilmisin ondan ozaman kendin araniyosun. Kadin sana habire laf sokuyo, siz zaten mesafe koabilen bir insansiniz ve boyle seylerden rahatsiz olan bir insansiniz ozman gitmeyin. Kusurabakma ozaman kendin araniyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?