eltim..

Tamam oyledir dogrudur by

Ben de hazırlamadım eşime kahvaltı oda bebeğimin altını değişmedi , bir gece emzirmeye uyanmadı ...
Birde kalkıp kahvaltımı hazırlayacağım .Gerçi saat kaçta işe gittiği de önemli.

kayınvalidenle neden bu kadar mesafelisin bunu merak ettim?
bir de eltinle kv nin arası nasıl?
Ya cok agir seyler burda uzun uzun yazulcak gibi degil inanin bunu uzun uzun oturup esimle konustuk evlendikten 1 sene sonra ikimizde mesafeli olmaya basladik. Eltmle kv arasi iyi cunku istefikleri gibi bi gelin hamarat sevecen vs vs

Iste bende tam olarak bunu soyluyorum esim sorun etmiyor cocuk cocuk diyo baska bi sey demiyo. Ama etraftakiler esimin yaninda surekli bu kiz bi ise yaramiyo yaparlarsa benimde tepem atar tabiko onlarin tek derdi pasta borek temizlik

Ya cok agir seyler burda uzun uzun yazulcak gibi degil inanin bunu uzun uzun oturup esimle konustuk evlendikten 1 sene sonra ikimizde mesafeli olmaya basladik. Eltmle kv arasi iyi cunku istefikleri gibi bi gelin hamarat sevecen vs vs

Anladım.işin bir parça daha zor o profesyonel ev hanımı eltinin yanında ama,dediklerimi yaparsan en azından o da bozulup susar sonunda

Sinirlerine hakim olamayip kirici bir mesaj atmissin eltine. Ama ben bu mesaji atmanda baska sebepler olabilecegini de dusunuyorum. Belki baska sinirlendigin konular da vardi eltine?
Eltin madem seni kirdigini dusunerek cok uzulmus, neden sana yazmiyor? Esine gidip mazlumu oynamis gibi geldi bana. iki hanim arasinda yasanmis ufak bir rahatsizlik, senin kocani neden alakadar etsin. Aman ne biliyim yaa, bu kadin sana ters bir cevap yazsaydi ben su an dusundugum kadar kotu dusunmezdim eltin hakkinda. Gunahini da aliyor olabilirim, ama bana cok samimiyetsiz geldi eltin.

Baska yok aslinda yani hep bu konular yarisa girme cabasi ben ayni zamanda okuyorumda yetistremiyorum hicbisryi bunaldim o da oyle konusunca ona patladim.

Pasta börek yapmak maharet olsaydı.Keşke bilmesem de yapıp kilo almasam
Amaaan iyi yapmışsın boş ver bir daha cesaret edemez insanlar için de öyle davranmaya.

BENIM ELTIM BANA HADDINI DICEK VALLA OYLE SEYLER SAYDIRIRIM KI SEVIYENI KORUYORUM SANIRIM BASBAKAN KIZISINIZ HERHALDE BEN ELTIMLE KAVGALARDA EDERIM oturur barisirimda kardes gibi kaynnm benden su bile istymz vah aciyorum size siz istesenizde istiyemez o nasil bir gelin oldugunuz belli benim kynnm var evimi temizlerim silerim piril piril yaparim ..... BANA NE DERLER SENI BUYUTEN ANNEYE HELAL OLSUN .....kynnmla aramda sorun olsa dahi yatalak olsa bile benim ona bakmam boynumun borcu ......bana oyle guzeller guzeli bir es dogurdugu icin .....COOOOOK YANLIS YOLDASINIZ COOOOK

Ya üslubunuz ve tarzınız ne kadar çirkin. O masil bir mesajdir ya.eltiniz bu mesajı bu kadar sakin karşıladıysa maşallah valla. Ben esime soyle yapadım boyle yaparım dedim diye bu lafları duysam oyle bi cevap verirdim ki daha kimseye bu sekilde hitapedemezdiniz. Rabbim biliyo kimi kime ekyi vereceğini demek kk. Ayrıca kv benden su bile isteyemez lafı da cok çirkin. Neyse daha söylenecek cok sey var da.Esiniz bu durumdan memnunsa bizim icin No problem

Oldukça sert bir mesaj atmışsınız,neden eşime anlattı demişsiniz ya kadın kırılmış sizi neden arasın ki çocuk gibi laf yemek için mi?

Bence sen samimiyet yoksunu çok kaba bir msg atmışsın. Bu kadar ufak bir olayı büyüütüp böyle kaba bir msg atıyorsan bence insanlarla iletişiminde çoook sorunun olur.. Öncelikle de kocanla..

Keşke bu kadar mesafeli olduğunuzu vurguladığınız insanların yanına gün aşırı gitmeseydiniz, haliyle sizle samimi muhabbet etmek istemiş olabilir.
Diğer arkadaşların da yazdığı gibi çok sert ve kaba bir mesaj atmışsınız.
Sizden ben de olsam su isteyemem, korkarım

Kadin kotu bisey dememiski...ben.olsaydim o kadinin.yerinde hersey daha fakli olurdu sanirim..susmayi tercih etmis o

Eltinin esine cocuk gibi sikayet etmesi cok sacma. Bence kesin art niyetli bir kiz. Esimin abisi erkek kardesi falan olsa, ben hayatta gidip konusamam mesela. Bazi insanlar ya cok rahat ya da fitne fesat dusunuyorlar
Senin mesajin da hic olmamis. Bisey yazmak yerine muhatap olmamayi dene. İnan cok rahat.
Ben sana katiliyorum. Seni kirdigini dusunen biri seninle konusmali. Gidip esine soyluyorsa niyeti bozuktur.

O kadar saldirgansinizki uslubunuz o kadar cirkinki hakli oldugunuz bi davadan haksiz cikabiliyosunuz.cocugunuz kucuk is guc yetismeyebilir sizi anliyorum benimde bebegim var ama esiniz sorun etmemiski bunu size yardimci oluyo hatta kendiniz soyluyosunuz niye ezildiniz bu kadar niye icerlediniz anlamadim ben.cocugu olmayanlar bile ne kadar kahvalti hazirliyo esine ama eltinizi bu kadar hakli bulup icerlediyseniz sozlerine bi tost basiverirsiniz sabahlari bu zor bisey degil 3 sn.lik is.eltinizide masum bulmuyorum ama
Sizinde tavriniz cok yanlis bu kadar hirsla sinirle omur gecmez.

Üslubunuz çok sert ve kaba olmuş. Eltiniz yine sesini çıkarmamış, ben tahammül edemezdim.

Şöyle mesafeliyim böyle mesafeliyim diyorsunuz da hergün orda ne işiniz var?

kadının söylediklerinden madem rahatsızlık duydunuz uygun bir dille söyleyebilirdiniz o nasıl mesaj öyle senin saçını başını yolarım gibi

iyi yine eltin o mesaja seninle aynı üslupta cvp vermemiş.

Bu arada eltinizin size söylediği sözler hoş değil tabi kimse kimsenin hayatına müdahale edemez ama bu durumda haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz

bence bu kadar bekleyip hesap kitap yapıp evde o mesajı atacağına, sende kocana böyle böyle yap dediği an, gülerek şakaya vurarak, herkesin özel hayatı kendine şekerim diyeydin ya, hem mesaj nokta atışı yerine giderdi hem bu kadar kırgınlık olmazdı. Mesajlar her zaman daha tehlikeli bence, söz uçar yazı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…