Eltim

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
Arkdaşlar merhaba. Belki çok eleştiri alacağım ama içimde kalsın istemiyorum. Biz eltimlerle aynı arabada uzak bir yere gitsek ve eltimin 2 yaşındaki oğlu uyuduğu neredeyse her zamam ya çocuğun ayakları ya da kafası benim kızımın kucağında oluyor. Şuan kafası benim kızımda. Kızım 45 dakikadır ne onun oğlu uyanmasın diye doğru dürüst konuşamıyor bile. Benimde 15 aylık bir oğlum var, oda şuan sadece benim kucağımda yatıyor. Bir kısmı vaşkasının kucağında omacaksa bile ya büyük oğlumda, ya da kızımda omacak. Bu arada eltimin 2 yaşındaki oğlu hariç 1 abisi var ve 3 e geçti. Kim haklı? Not: kafasını koyavilir miyim diyede sormadı bize.

En basindan ne diyecegimizi iyi bilmissin konu sahibi yorum yapmama gerek yok :KK66:

Yani bundan rahatsızsanız söyleyin, kızınızın sıkıntı yaşadığını rahat oturamadığını dile getirin. Başka ne yapabilirsiniz ki?? Ya da içinize atıp delirin, bize burada yazınca içinize atmamış olmuyorsunuz, eltinize söylemeniz gerek bunu..

Arkdaşlar merhaba. Belki çok eleştiri alacağım ama içimde kalsın istemiyorum. Biz eltimlerle aynı arabada uzak bir yere gitsek ve eltimin 2 yaşındaki oğlu uyuduğu neredeyse her zamam ya çocuğun ayakları ya da kafası benim kızımın kucağında oluyor. Şuan kafası benim kızımda. Kızım 45 dakikadır ne onun oğlu uyanmasın diye doğru dürüst konuşamıyor bile. Benimde 15 aylık bir oğlum var, oda şuan sadece benim kucağımda yatıyor. Bir kısmı vaşkasının kucağında omacaksa bile ya büyük oğlumda, ya da kızımda omacak. Bu arada eltimin 2 yaşındaki oğlu hariç 1 abisi var ve 3 e geçti. Kim haklı? Not: kafasını koyavilir miyim diyede sormadı bize.
Siz sanırım eltinize başka bir sebeple kinlendiniz, bu da üstüne geldi. Küçücük çocuğun kafası da düşer, ayağı da. Önceden izin alınmaz ki. Sonunda kafasını koyduğu yer yabancının kucağı değil ki.

Biz eltimle çok yolculuk yaptık, çocuklarımız da hep kucak kucağa gittiler hallerinden de gayet memnunlardı.

Senin çocuğun benim çocuğum muhabbeti işte klasik Yani demek istiyorki hanımefendi onun çocukları yayılmış rahat rahat uyuyorlar yatıyorlar benim yavrularım sıkış tepiş yolculuk ediyo Valla dert görmemişsiniz ne diyim

Şu koskoca dünyada insanlar türlü dertlerle boğuşuyorken, bizim kalkıp bu konuyu dertten sayıp "haklısınız izin istemeli, ne demek izinsiz koyuyor? " dememizi mi bekliyorsunuz..?
Valla bu bdv kısmındaki konular sayesinde hayata bakış açım değişti..
xenforo-smilies-kk69.gif

Senin çocuğun kafası orda olursa benimkinin kafası şurda olmalı seninkinin eli benimkinin gözüne girmemeli ayağı kafasına çıkmaması yaz bunları imzala de tabiki böyle önemli bir konuyu yasal geçerliliği olan bir anlaşma ile çözmek gerekir.

X