eltimden bıktım

Belki baska biseye aglamis nerden anladin kiskancliktan agladigini
Bana daha cok sen kiskaniyormussun gibi geldi onu herkes cok seviyo diye.

Birbirini kıskanan klasik iki eltisiniz işte. ' ona neler yapıldı da, bana yapılmadı da, telefonumu kıskanıp ağladı da..." Kadın kasıla kasıla ağlayınca aklınıza telefonunuzu kıskanması geliyorsa sizde de kıskançlık var demektir. Dünyada kıskançlıktan başka duygu mu yok, bu kadının başka hiç mi derdi yok da sizin kıskançlığınızdan ağlasın Allah aşkına? Uğraşın durun birbirinizle, her neyi paylaşamadıysanız artık.

Sen daha evlenmedin köprüyü geçmedin o yüzden daha fazla saygı görüyorsun telefonlar falan alınıyor. Eltinse Allah bilir senelerdir kayınvalideyle yaşadığı evin neredeyse her işini yapıyor ayrıca aileye bir fert daha getirecek ama sizden başka hiçkimse onun eski telefonunun farkında değil. Ben olsam ben de oturup ağlardım... Eltimi kıskandığımdan değil adaletsizlikten...

Burada, 'eltine laf sok', 'ona kötü davran', 'kudursun' falan yazanları cidden anlamıyorum.
Bilmiyorum, değil elti; düşmanım bir telefon için titreye titreye, içlenerek ağlasa ben çok üzülürdüm.
eşi çalışmıyor diyorsunuz, kayınvalidesiyle yaşıyor diyorsunuz, lohusa diyorsunuz.
Aklıma beni kıskandığı bile gelmezdi.
Tek düşündüğüm nasıl yardımcı olabilirim olabilirdi.

Ben eltine üzuldum gercekten kayınvalidesiyle oturuyor,yeni doģum yapmıs kimbilir nekadar zor bir durumda

Eşi makyaj yapmasina izin vermiyor senide gorüyor özgursun ayrı oturacaksın ne bileyim kiskanclik degilde imrenmiş belki icerlemis hakkı yok mu buna ?

Kendini onun yerine koyup düşunsen belki hak verirsin ona

Eltim yok bilmiyorum nasil bir iliski kurulur eltiyle ama bence bi yaklaş ona anlamaya çalış

Bakarsın karakteri kötu ozaman uzaklaşırsin

Şartlariniz ayni değil ve kiskanabilir sizi.Bence mesafeli olun,yakınlaşmaya gerek yok.Ama sizi rahatsız eden sözünü de açıkça söyleyin.

Lohusalik cok zor bir dönem suan uykusuz yorgun ve kendini önemsiz hissediyor muhtemelen evde de sorunlari vrsa bu halleri normal. Sen biraz daha sabret bence elbet su lohusalikta bitecek baktin ahni ver agzinin payini

KV ile yaşamak nasıl zor bilir misin, ilk önce kendini elitinin yerine koymalısın bence ???

Lohusaligi yasamayan anlamaz. Insan piskolojikmen birde bedenen com zayif bir durumda. Bu durumda kiskançlik etiketini yapistirmadan önce bir düsünün, alakasiz.

Reactions: anu
M mozzy boyle birilerini ezmeye calisan kendini akilli sanan tipleri gordummu ben kafayi siyiriyorum.deliriyorum..adanali oldugum icin kanimiz deli akiyor sanirim.ezilen biri oldumu tahammul edemiyorum.eltim yok evet ama simdiden ne istedigimi nasil davranilmasi gerektigini belirtiyorum ki sonra kimsenin basi agrimasin..mesafe iyidir herkesle.

takmayın
hem lohusa
hem de aynı evde yaşıyor (her genç kızın hayalleri vardır sonuçta)

birşeyler gördüğünde eksikliğini hissetmesi normal

buarada ayrı eve çıktığınızda kv kp siz ile kalacak mı konuştunuz mu? bunu açıkça konuşun
bir arkadaşım kv kp diğer gelinde yaşıyor diye hiçbirşeye pek ses etmedi yaptırmadı ama evlendikleri akşam misafirleri kızın evinde ağırladılar balayından döndüklerinde 1 ay sonra kışları burada kalacağız diye geldiler kız sürekli eşiyle kavga etti sonunda evi terk etti daha 1 yıllık evli ve hamileydi, ondan sonra gittiler. kız açıkça sormadım ama hep nişanlıma orada kalıyor annenler orada kalacak nasıl olsa ayrıca biz yapalım beraber demiştim hiç ses çıkarmamıştı diyor hep

iyi niyetle yaklaşıp ne yaptınız mesela?
bana iyi niyetli gelmiyor çünkü konuşmalarınız
özellikle "nişanlımın gözünde o bir melek, çok rahatsız oluyorum" cümleniz daha çok sizin kıskandığınızı düşündürttü
yani bariz yaptığı birşey yok
kadıncağız yeni doğum yapmış, eşi de işsiz yani canının sıkkın olması ve ağlaması gayet normal
bi de sizin durumunuz daha iyi ki herşeyi kendiniz yapabiliyorsunuz kimbilir içinde bişeler kalıyorsa hevesleniyor imreniyor olabilir
hemen kıskanç diye yaftalamak en kolayı değil mi
ben de eşimin arkadaşlarının eşlerine çok imreniyorum maddi durumları çok iyi olduğu için hiçbiri çalışmıyor ve evde çocuklarına kendileri bakabiliyor ben kızım hastayken bile izin alıp yanında duramıyorum
yeterki geçinmeye gönlünüz olsun bunlar ufak şeyler

Vallahi eltiniz sizin gözünüzde sizi ne kadar çekemiyorsa, benim gözümde de siz o kadar eltinizi çekemiyorsunuz.
Daha nişanlıyken girmişsiniz gereksiz bir yarışa.. bu ömür geçmez bencede...

Benim eltimin durumuda benden farklidır. istediği uygun sekilde giyinemez, bi parca makyaj yapsa kocasi herkesin duyacagi sekilde azarlar, telefonu cok eski, kızın cani istese alip cocuklarini cikamaz kocasina gore ne gerek var cocuklaela cikmaya, bi arkadasiyla disarida bulusmak yok güya eşi cok kiskanc cok kisitlanmis ve kisitlaniyor.
Ben bir yas buyugum, o 8sene once evlenmis ben ise bir kac senelik evliyim.
Ben nisanliyken yüzünun asildigini fark eder ama bu durumlara baglar icten ice cok uzulurdum, hicbirseyi abartmaz ve onunla arkadas olmaya calisirdim
Gel gelelim ne zaman memlekete gitsek hala ayni tas ayni hamam.
Kendisinde bu imkanlar olmadigi icin hala laf sokar hala gereksiz yere fazlaca didikler.

Uzun lafin kisasi, siz yolun basindasiniz. sabirli olun gormezden gelin. evlendikten sonra devam ederse o zaman istediginiz sekilde yine davranirsiniz

hic ugrasma kendi sucu kim dedi ona kvdeyle ayni eve gir diye. uzak durun aslada yakin oturmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…