Eltimden nefret ediyorum

birumutt

boncuk gözlüm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
7.637
324
398
kusura bakmayın uzun oldu ama çok doluyum.

Son düzenleme:

Kıskanc insandan nefret ederim.. Ne yazıkki her seferinde ot gibi burnumun ucunda biterkaydirigubbakcemile
Çünkü kıskanc insandan ben her türlü hainliği beklerim.
Düşman gibi kendinide belli etmez. Sinsice hareket edelerÇok üzgünüm çoook

Allah ıslah etsin de bırak...
Sinirlerin yıpranır canın sıkılabilir evet ama boşvermek ve allaha havalet etmek en iyisi.
Böylesillere ne söz nede kötek tesir eder kaydirigubbakcemile

evet haklısın canım eşimde aynı senin gibi diyor ama gel görki boşvermek okadar kolay değil.sınavlarım oluyor ders çalışıcam müzük sesinden,tv sesinden çalışamıyorum sürekli taciz ediyor artık bıktım

Ooofff offf. Kolay gelsin valla. ışin zor. Abi kardeş birbirine girmiş var mı ötesi?
Kıskanç, haset insandan korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum.
Hiç de başımdan geçmemişti benim de eltime kadar. Bunca yıllık hayatımda onca insan tanıdım, onca arkadaşımla yeri geldi iyi anlaştım, yeri geldi kötü anlaştım ama bir insanla ilk kez kıskançlık yüzünden sorun yaşıyorum. Başedemiyorum. Bugünlerde nerde elti konusu görsem atlıyorum üstüne.
Eşimin kardeşi ile bir problemi yok ama böyle giderse olacak diye çok korkuyorum.
Senin sorunlarına benziyor benimkiler de. Yani bizde mal mülk yok ama, bizde de kıskançlık ve tırtıklama bol miktarda var. Allaha havale etmek istiyorum, gelip buluyorlar. Ne diyeyim, herkes herşeyi görüyor. Şimdi hamile, susmak zorundayım. Ama böyle gitmeyecek. Sabırrrrr...

zaten bu devirde iyilik felan yapmıcaksın...
iyilik yapmışsın evinden olmuşsun,eltine yanlış yapıyor ama bunun farkında değil bu kafayla farkınada varmaz,yalan dolanla adam olunmaz cnm sık dişini eşine yuvana sahip çık, daha çok mutlu , huzurlu ol ki eltin her geçengün mutluluğun para olmadığını anlasın bence bi dahada evlerine gitmeyi denemeyin.
En çok neyi merak ediyorum biliyomusun ?
ise kocanın annesi ve babası bu konuda ne tür tepki veriyorlar yani kimi haklı buluyorlar.

bazen insanın en yakınları birden düşmanları olabiliyor..
eltin içten pazarlıklı ve kıskanç..
allaha havale et..
herkes hakettiği cezayı bir gün mutlaka bulur..

Ben olsam eltimden degil Kaynimdan nefret ederdim.

Kardes kardese bunu yapabiliyorsa, el kadini haydi haydi yapar arkadasim.

Eltinin böyle olmasina sebeb kaynindir......Hak yiyenin Allah fitil fitil burnundan getirir...siz gönlünüzü ferah tutun.....

ahh ahh ,başlığı görünce ne tesadüf dedim ,okuyunca daha bir şaşırdım ,aynı şey bizde de var ,kardeşler arası çok iyidir ama eltim tam bir fesat ,kıskanç ,yani kelimeler yetmez anlatmaya ..en son kızımın doğum gününe sadece eşime aratıp abisini ve çocukları çağırmasını söyledim ,onu istemiyordum çünkü konuşmuyoruz ,gelmediler ,göndrrmemiş çocukları ,kavga etmişler o gece sabaha kadar ,gitmiyceksiniz diye kaynımla ..ne diyim böyle kıskanç eltileri allaha havale edip görüşmeyeceksin ,yoksa kurtuluş yok yani arkadaşım..

ahhh canım senı okadar ıyı anlıyorumkı.bendede var bıtane kendını dunyanın merkezı sanan.suanda 4 aylık gelın ama 2 ayda abı kardesın arasını bozdu.esıme kufrettı gelın.sonrada gıttı kocasına abın bana ve anneme kufrettı dedı.kocası da ondan yana olup bana laf soyleyınce abısıde yanı esım cektı restı...senın abın yok artık dedı.ustumuzde oturuyorlaar.gorusmuyoruz.kafamız rahat.ama o da aynı senınkı gıbı herseyı esıne yalan anlattı.nekadar yardımcı olmak ıstesemde gıttı farklı anlattı.allaha havle ettım.sureklı kavga edıyorlar....

merhaba kızlar bende 1,5 senelık evlıyım.onemlı olan adamların orta yol bulması maalesefkı kadınlar araya gırıncede orta yol bulunamıyor. cınkı hep bır taraf susmak olayları tolere etmek zorunda kalıyor. kıskanc eltı sahıbı olan tek sen degılsın ,onlarla basa cıkmanın yolu yok cınku o kadar kurnazca yaklasır,okadar sesızce ıs yaparlarkı anlayamazsın. Bı sekılde hep dusunemıyorlar cahıller dıye dusunmen lazım. umursadıgını bıldıgınde daha cok yapar. ne olursa olsun umursadıgını gosterme ve artımesıne abısıne yardım etmesını gerektıgını soyle. herkes kendı kendını dınlesın

Eltinde suç yok ki o kocasını istediği gibi yoğurmaya çalışıyor çokta güzel beceriyor
Asıl eşşeklik kaynında art niyetli bi kadının ağzına bakıp kardeşiyle arasını bozuyor

valla canım elinizde anlaşma var bence siz kendi evlerinizi satın gidin başka yerden yeni bir ev alın huzur içinde yaşayın onlardan uzakta onlar da ne yaparsa yapsın

ha yok iki ev sizin değil mi diyorlar o zaman bahçe katının parasını paylaşırsınız sizin ki yine size kalır al sana ortak ev işte alın başınızı gidin ordan boşverin huzurunuz daha önemli değil mi sizin muhattap olmanız gerekmez böylece

aman allahım çok kötü bir durum canım allah yardımcın olsun inş.
benim eşimle kaynımda zamanında ortaklardı eltimle ödümüz kopardı
araları açılacak diye evde kaynım eltime sölerdi o yüz vermezdi senin kardeşin
bana bişiy deme katlanmak zorundasın falan derdi.
bizde ozamanlar nişanlıydık eşimde bana dert yanardı asla yüz vermezdim o senin abin
lafından çıkma karşı gelemezsin küsemezsiniz siz elden günden ayıp yani işin özü
iş gerçekden kadınlarda bitiyor eltimle anlaşmalıydık sonra birbirimize anlatır gülerdik.
şimdi ortaklık bitti ikiside farklı şirketlerde çalışıyorlarçok şükür.
birbirimizin yüzüne bakmaya yüzümüz var çok şükür arada tartışırlar ama asla küsmezler.
bizde öle eltimle arada ufak tartışırız ama küsmeyiz genelde çocuk yüzünden çıkıyor zaten
bende kızıyorum sen annesiysen bende yengesiyim diyorum susuyor ozaman::))

Eltinde suç yok ki o kocasını istediği gibi yoğurmaya çalışıyor çokta güzel beceriyor
Asıl eşşeklik kaynında art niyetli bi kadının ağzına bakıp kardeşiyle arasını bozuyor

AL BENDEDN DE O KADAR . eltının yaptıgı aslında hıcbır sey yok kayın abı olmadıkca daha cok problemler cıkar. benım eltımın dusuncesız ve pervasızlıgı yok gıbı kaynımında dusuncesız davranısları ustne bırde esımın onları "saf , dusunemıyorlar, oyonoyetlıler" demesı evlılıgımın 1 senesını mahvettı. bende herseye bosver dıyen bırı olmadıgım ıcın cok yıprandım. esım 6 aydır ıs ıcın yurtdısında ve annemlerde kalıyorum ama ne eltım nede kaynım bır kez arayıp naber nasılsın dememıslerdır. cok kırgınım ama yapacak bısey yok maalesef

ayyyyyyyy cnm allah yardımcın olsun kusura bakma ama kaynın pasif dönekmiş karısıda ucube diim artık allah yardımcın olsun

arkadaslar bakıyorumda hepımız neredeyse calısan kadınlaıız ama o bunudedı bu boyle yaptı derken kendı hayatımızdan calısyoruz. bende kafamdakı bır cok seyı bıtrmedım ıcın hayatıma gec kalıyorum. sız bana fıkır verın bakalım kocam gurbetten geldıkten sonra bu eltımın ve kaynımın suratına baksam mı bakmasammı. ama sunu unutmayın benım gıbı dusunmeyen bır kocam var kocam hala akıllarına gelmemstır,dusunememıslerdır ayaklarında

ben olsam bakmazdııım.GORUSMEZDIMDE...ESIN YOKKEN DESTEK CIKMAK ONEMLI OLAN.ESIN VARKEN NE GEREK VAR KI.INSANLAR KOTU GUNDE BELLI OLUR IYI GUNDE HERKES IYIDIR BUNU UNTMA.ESINDE SORARSA HIC ARAMADILAR HALIMI HATRIMI SORMADILAR KIRGINIM ONLARA DERSIN OLUR BITER.

:):):) oldu ben gorusmemde takan kım olur bılmıyorum ::):):):) annem bu durumdan cok rahatsız dedım ya benı anlayan ve gercekten olması gereken seylerın ne oldugunu bılmeyen ve benı savunamayan bır esım var. annem gelınce esımle konusacakmıs dıyecekmıskı " ben kızıma nakmaktan yoruklmam bıkmamada ama sen bırılerıne dur dıyemeyeceksen kızımı eve goturmene ızın yok". kaynanamlada sorunlar vardıda annem agxının payını verınce gunde 3 vakıt arıyor suan . ama kaynanam bıze mudahale ettıgı gıbı onlara edenmıyor.

bencede burda asıl suçlu kaynın eltin zaten kendini belli etmiş ama kaynın ona dur demeyi bilmeliydilmaz:yazık iki kardeş düşman olmuşlar
evinizede üzüldüm.hakkınızı arayın bence ve mümkünse onlardan uzağa taşının
mesafeli olmak her zaman için iyidir

teşekkür edrim hepinize kızlar ama şuan için evden çıkmamız mümkün değil.mecburen bir süre daha çekicem ,çekmesinede nasıl dayanıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…