Eltimden nefret ediyorum

teşekkür edrim hepinize kızlar ama şuan için evden çıkmamız mümkün değil.mecburen bir süre daha çekicem ,çekmesinede nasıl dayanıcam bilmiyorum.

eşim yinede abisine acıyor istesem evinide elinden alırım ama kendi aklıyla hareket etmiyor onun için üzülüyorum diyor.bilmiyorum sonu nolcak

sugra arkadasım kusura bakma okurken yanlıslıkla kotu ıcerık yazan yere bastım.umarım sorun olmaz.bendekı eltı de 5 para etmez

allah sana yardım etsin eltininde allah kalbini çevirsin başka türlü düzelmez bence görüşme madem hakkınızda dedikodu yapıyomuş yüzüne bile bakma çocuğun yok diye ne hakla sana kısır diyebilir o ALLAH mıki haşa canım booooş ver anladığım kadarıyla eşin de senle aynı görüşte o ağbisi ile görüşsün ama sen eltinle sınırı koy...

Ya neden bu eltiler hep böyle oluyo kuma gemisi ble yürüyo ama elti gemisi yürümezmiş.Ben daha evli değilim ama erkek arkadaşımın abisi yeni evlendi ve flört aşamasındayken eşiyle görüşüyorduk..
O zaman sesiz sakin olan kız geçen gün gördüm canavar olmuş resmen sürekli kendini anlatıyo en ice ayrıntısına kadar..Daha evleneli 1 ay olmadı herkesin hayatına müdahale etmeye başladı bile böylelerinden korkmak lazım aslında

haklısın canım ama kıskançlık insana herşeyi yaptırıyor maalesef.

haklısın canım ama kıskançlık insana herşeyi yaptırıyor maalesef.

Aramızda bi olay geçti olmasaydı gerçekten çok sevmiştim kendisini..Ama ilk tanıdığımda şuan ki gibide değildi belki o olay geçmese bile bu şekilde olduğunu görseydim gene sevmeyecektim..Kıskanacak ta birşeyim yokki daha elti adayıyım sadece ve bende allah kısmet eder de evlenirsek 3 elti olucak sonuncu da ben..:1closedeyes:
Kendini evinde veya başka bi yerde yaptıkları en basit şeyleri bile farklı birşeymiş gibi uzatarak anlatmasını sevmiyorum..Evlendi de ne değişti çok gereksiz muhabbetlere giriyor daha 1 aylık evli ama çok fazla rahat şahsen karakter olarak hoşlanmadım ve nedense benimle aynı ortamda olmamıza rağmen 13:30dan 16:00 kadar konuşmadı şaşırdım sadece ve ilk defa böyle yaptığı için bir anlam veremedim kendi bilir ya ne yapabilirim ki?yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…