Eltimden nefret ediyorum

çok geçmiş olsun canım ya allah korudu benim bebeğimi
artık allaha havale ediyorum ben böyle insanları dediğin gibi ben uzak duruyorumda insanlar bi çaba içinde barışın artık diye
şöle bi suratına kussam nefretimi rahatlıycam da böyle insandan herşey bekleniyor işte bi doğursam şuan elim kolum bağlı malesef

zaten bu olaylar yüzünden birbirimize girip duruyoruz
kadın önemli diil benim için ama kardeşimle kopamam ben diyo
kardeşi adam olsa zaten karısı yanında böle bişeye cesaret edemez
ama gel de anlat işte

rabbim sen bizi insan görünümlü şeytanlardan koruuu...
ayy okurken bile kötü oldum yaa . ben olsam konuşmazdım eşimi de konuşturmazdım gitme gelme işini de keserdim ...

zaten kimse kimsenin kapısını açmıyor artık
kayınvalidem çok üzülüyormuş kardeşlerin karıları yüzünden görüşmemesine
yapılan unutulmazmışta yalandan merabalaşsaymışım nolucakmış

işte ben zamanında bunları söylediğimde elti eltiyi çekemez ondan böyle diyosun dediler
gerçi hala akıllanmış değillerde

eltini öldüresim geldi ah bende olcak öyle eltiiii.kafasında saç bırakmam.allah sizi korumuş çok şükürki

Eltin suan elimde olsa ve hamile olmasa bogardimmm.
Herseyi gectim. Esine sorar misin "neden kardesinin karisi cocugundan daha degerliymis?????"
Bunun baska bir aciklamasi yok.

zaten bu olaylar yüzünden birbirimize girip duruyoruz
kadın önemli diil benim için ama kardeşimle kopamam ben diyo
kardeşi adam olsa zaten karısı yanında böle bişeye cesaret edemez
ama gel de anlat işte

eşin niye kardeşinden kopuyor ki çok istiyorsa kendisi konuşsun kardeşiyle ama seni eltinle görüşmeye mecbur etmesin

malesef bi aile büyüğü yok bende zaten bu kadar herkesin rahat konuşabilmesi de bundan oluyo babamı çok erekn yaşta kaybettim bi annem var yalnızca oda üzülmesin diye anlatamadım olayları

Eltin suan elimde olsa ve hamile olmasa bogardimmm.
Herseyi gectim. Esine sorar misin "neden kardesinin karisi cocugundan daha degerliymis?????"
Bunun baska bir aciklamasi yok.

sonuçta çocuğumuza bişey olmamış sağlıklıymış kardeşinden ayrılmak istemiyormuş

Arkadasim kendine cok dikkat et.
Belli ki bebeginin tek bekcisi sensin.
Allah yardimcin olsun.

eşinle tartışmanıı istemem ama sana böyle bişey yaşatmış bi insanla kesinlikle muaattap olma ..bu konuda ağırlığını koy yoksa benzeri olaylara maruz kalırsın ....tekmelekme ne yaa
dağdanmı inmiş mahalle karısı gibi hareketler .....

benim eşimde hazmediğim de bu zaten biz birlikte uğraştık bu çocuk için nasıl hala onları koruyo bana
ona konuyu açtığımda susuturuyo beni aklım almıyo

bende eltilerimle konuşmuyorken eşim arada bi küs olmasan fln deyince valla kaplan gibi bi saldırıyodumkii söylediğine pişman ediyodum ...insan haklılığından yzde yüz emin
olunca tahammülü olmuyo.....söyle gelsin özür dilesin deee.......veya eşini omuzlarrından tut silk ve çocuğumuzu öldürüyordu o kadın de farkındamısın de ki demişsindir ama

Karnımda ki çocuğa kastedecek hiç kimseyi affedemezdim kusura bakmasınlar.
Eşiniz kardeşiyle görüşecek diye böyle birşeyi hazmetmeniz gerekmiyor, kendisi gitsin görüşsün.

amannnnnn kadın senin karnına tekme atacak,düşük tehlikes, atlatacaksın ve eşin hala onunla konuş diycek öylemi.varmıymış öyle yağma yuh yani
eşim bana böyle bişey diycekte bende napsam diycem parçalarım valla eşimi ki zaten eşim böyle bişeyde demez.
bende hamileyken eltimlerle kavgamız olmuştu.eğer çocuğuma onların yüzünden bişey olsun dünyayı yıkarım başlarına demişti
sakın konuşma gördüğünde de o yokmuş gibi davran aldırış etme

Sok odlum valla okuyunca boyle piskopatlarda varmis megerse.Benim 1 tane etim var onlada 4 saat ucak mesafesindeyiz.zaten birbirimiz dugun ncesi gordum.Eslerimiz sudan bir sabep yuzunden 3 senedir gorusmuyorlardi dolayisla bende.Gecen sene eltimde ayni zaanda hamile kaldik.oyleki dogum zamanimiz bile ayni gundu.Benim ilk gebeligi ikizdi ve erken dogum yaptim bebelerim kuvezde kaldi.Ne dugunumde nede dogumda bizi aradilar.Esim kendi dugunlerinde gidip a-z ye herseylerini yapmis zamaninda evlerini arabalarini bile almalarini saglamis.Gecen sene gorumcemin dugununde baristilar.ama ben kizgindim dogumda aramadilar ben diye ben konusmam diyordum.
Kendisinin bir kizi vardi ve ikinci bebegide kizdi.erken dogum yapti ve malesef bebegini kaybetti duydugumda cok uzuldum tum kizginligim gecirverdi.Ama bizim durumumuz cok farkli tabi senin durumunda olsaydim asla gorusmedim,kardesler isterse gorussun.hamile bir kadina bilerek tekme atmakta ne oluyormus ustelik kendi de hamileymis.

bende arkadaşlarla hem fikirim,o tekmeyi unutursan başka tekmelerde atar o sana bi kere cana kasttetmiş,Allahdan korkmayandan kork..yuvanıda dağıtır bu uzak dur..eşinde saçmalıyor yani..

ya ne yaparsan yap için soğurmu hiç

saçmalamışsın yani kusura bakma ama ben kendimi senin yerine koyuyorum seni daha iyi anlamak için ama siz elti olamazsınız .eşinin senden önce onun ablasıyla olan ilişkisi buna çok büyük engel.eşin şartda koşsa olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzz.ayrıca ne konuşması ya aradan ister ay geçsin ister yıl.bu olay unutulurmu.olcak şeymi ya.delircem yaaa

Zorla büyük çabalarla olmuş çocuguna tekme atıyor nerdeyse düşmesini sağlıyakcak kadınla eşin konuşacaksınmı diyor....
Yazıkk...
Kimsede suç yok.. Eşinde suç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…