- 16 Kasım 2011
- 105
- 14
- 68
- Konu Sahibi minik fare
-
bende öle yapıyorum sonra arkamdan hawalı kendini beğenmiş diyormuş:) ben bi gideyimde görcekler ezdirmk yok ii niyetimi suistimal etmelerine izin vermicem.. hawalı dio madem havalı olmk nasılmış görsün bakalm
Anladigimi degilde aklimdan geceni yazicam ben:)
Evlisin, cocugun var, kocanla sorunun yok, saglik probleminde yok...
Birak eltin orda keyf yapsin tepsiler onune gelip gitsin.
Size evinizde Allah bol bol mutluluk versin. Hatta asiri ask dozundan sarhos olup eltinin lafi bile acilmasin:))
Degmez cunku bunlara
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. Adımlarınızı dikkatli atarsanız zarar görmeden bu işi halledersiniz.
Bu arada neden havalı değil de hawalı? Türkçe'mizden bu kadar utanmayın.
ikinizide geçtim anladığım kadarıyla kayınvalideniz melek gibi bir kadın iki gelinide memnun edeceğim diye çırpınıyor herhalde siz gidince size iş yaptırmıyor diğer gelinin tepsisini önüne getiriyor ohhh mis vallahi cadoloz bir kadın olsaydı ikiniziede mum tutturur birbirinizi kıskanmaya mecaliniz kalmazdı.
bu v'ye neden bu kdr takıldınız anlamadım tamamen el alışkankığı yazarken daha kolay geliyo burda imla yazım kurallarına dikkat etmek gibi dbi zorunlulukmu war.
Sizi tanımıyorum ama nefretinize ve anlattıklarınıza bakılırsa: Siz tam anlamıyla bir kıskançsınız!Kendinize nasıl tahammül ediyorsunuz?Bu arada Türkçeniz çok kötü,kabul etmezseniz de...
ay bunlar sinir olınacak şeyler değil senle uğraşmıyor bence onun hayatı senin klnden berbat ne dlye onu kıskanıyorsuın kaynana ile beraber oturuyormuş,
kendi çocuğunu istediğl gibi büyütemiyecek hep başında kaynana karışacak vallahi senin hayatın ondan iyi ,öp başına koy, derdin yok dert mi arıyorsun ? ben bunları senin toy oluşunu gençliğine veriyorum , kendi hayatıma bak, sen eşinle mutluysan gerisi zırıs gelir vız gider,o kadar!
türkçemin neresi kötü bence sen konuşmayla yazmanın arasındaki farkı bilmiyorsun. bana bir örnek ver bakalım. v'yi w olarak yazmam türkçemin yanlış olduğu anlmına gelmez bence sen önce kendini geliştir sonra beni eleştir. ben zaten dil ve anlatım mezunuyum bunuda hatırlatayım. bir iki kişinin yorumununa istinaden onlara uyarak yorum yapmak bence senin sewiyeni zaten ortaya koymuş cnm. kabul etmezsenizde değil kabul etmesenize olacak sende oğru kullan türkçeyi.. ayrıca türkçem diyelimki kötü bunu kabul etmedğimi nerden çıkarttın. arkadaş yorum yapmış açıklamasını yaptım hatamı kabul etmiyorum gibi birşeyde söylemedimm.. lütfenn yorumlarınıza dikkat edin..
türkçemin neresi kötü : Bknz. W
bence sen konuşmayla yazmanın arasındaki farkı bilmiyorsun: Türkçe, yazıldığı gibi okunan bir dildir.
v'yi w olarak yazmam türkçemin yanlış olduğu anlmına gelmez : Yanlış, gelir.
bence sen önce kendini geliştir sonra beni eleştir. : Bin bilsen de bir bilene sormalısın, seviyesi ne olursa olsun. (ki bu tartışılır)
ben zaten dil ve anlatım mezunuyum bunuda hatırlatayım. :Yok artık... Eğitim sisteminin geldiği yere bakın!
bence senin sewiyeni zaten ortaya koymuş cnm. : sewiye? cnm? ergen gibi yazınca seviyeli mi olunuyor?
Asıl konu ne biliyor musun? Biz dilimize, kültürümüze sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak? Dil ve anlatım mezunu biri dahi, burada binlerce kadının buluştuğu bir platformda yazdıklarına dikkat etmiyorsa, kim edecek? Yazılarını diyorum, çünkü burada herkes yazdıklarıyla vardır, ancak onunla ölçülür, intibası yazıdır çünkü.
Dilimize saygı lütfen!
türkçemin neresi kötü : Bknz. W
bence sen konuşmayla yazmanın arasındaki farkı bilmiyorsun: Türkçe, yazıldığı gibi okunan bir dildir.
v'yi w olarak yazmam türkçemin yanlış olduğu anlmına gelmez : Yanlış, gelir.
bence sen önce kendini geliştir sonra beni eleştir. : Bin bilsen de bir bilene sormalısın, seviyesi ne olursa olsun. (ki bu tartışılır)
ben zaten dil ve anlatım mezunuyum bunuda hatırlatayım. :Yok artık... Eğitim sisteminin geldiği yere bakın!
bence senin sewiyeni zaten ortaya koymuş cnm. : sewiye? cnm? ergen gibi yazınca seviyeli mi olunuyor?
Asıl konu ne biliyor musun? Biz dilimize, kültürümüze sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak? Dil ve anlatım mezunu biri dahi, burada binlerce kadının buluştuğu bir platformda yazdıklarına dikkat etmiyorsa, kim edecek? Yazılarını diyorum, çünkü burada herkes yazdıklarıyla vardır, ancak onunla ölçülür, intibası yazıdır çünkü.
Dilimize saygı lütfen!
Konu sahibinin yerine kendimi koyarak dusundumde…sahsen ben olsam bende bozulurdum bir geline yapilipta digerine yapilmamasi…haksizlik bu bana kalirsa..birinden olan torunun kiymetlide digeri kiymetsiz mi? Bu konuda tamamen hak verdim…ama almaz almaz, para onun mal onun ne diyebilirsin??? Boyle yapan kv ve kp’e cocugunun ayagini dahi elletme bana kalirsa.
Ama ama amaaa 30 kilo alip yere egilmen dolaplari silmen filan bunlar birazcikta olsun kendi sucun arkadasim…caninin bebeginin kiymetini bilememissin…eltin biliyormus caninin kiymetini..cevap bu kadar basit.
Öncelikle sizi eleştiren arkadaşla aynı fikirde olduğum için yorum yaptım sözde Türkçenize.Yine kabul etmemişsiniz ama bu gerçeği değiştirmiyor .Siz, dil ve anlatım mezunu olamazsınız bu Türkçesizlikle.Bu arada seviyeden bahsedecek en kişi siz olabilirsiniz bu uslüpla.Tıpkı mahalle kadınları gibi kavga ediyorsunuz yorumları beğenmeğince.Benimle 'sen' değil 'siz' diye hitap ederek cevap yazın lütfen!...
ama şimdi bu arkadaş evlenirken eşya alınırken onada eşya tepeden tırnağa alındıysa konuyu açan arkadaşa hak veririm o evlenirken yapılması gereken yapılmış neden 2. gelin gelirken zaten masraf varken bide kendisini aradan çıkartıyor anlamadım bunda art niyet var yani besbelli daha ilk günden zıtlaşmalar başlamış yarışmalar.. ben evlendiğimdede benimde eltim eşya isteseydi bende kızardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?