eltimden tanımadan neden nefret ediyorum?

Ben de sevmiyorum her şeyini sosyal medyada paylaşan insanları. Daha doğrusu insanları değil o davranışlarını sevmiyorum. Çocuğunun serumlu fotosunu paylasan bile var. :))
Belli ki eltinizle kafa yapınız uyuşmuyor. Bence çok normal. Herkez herkesi sevmek zorunda degil. Samimi olmaya gerek yok illa elti diye. Eltiler akraba falan değil. Olsa olsa eşlerimizin akrabası. nefret edilecek bir durum da yok ama. Fazla muhabbete girmeyin gözünüze batmasin yeter.

Sana hiçbir yanlışı olmayan bir insandan için; yok okumamış ,yok paylaşımları çok saçma, sen kendini nerde görüyorsun da hiçbir iletişiminin olmadığı bir insana karşı bukadar kinleniyorsun,sonrada benden kısa 10 kilo fazlası olan bir insanı kiskanacagimi düşünmüyorsunuz diye ahkam kesiyorsun, konu sahibi sen eltini kafanda öyle biryer etmişsin ki git başka şeylerle meşgul ol ve insanları küçük görüp kendini yüceltmeye çalışma ve son kez şunu diyorum allah senin kalbine sahip olan insanları korusun bizden, şekle takılıp insanların kalbini görmeye çalışmayan senin gibi şekilci insanlardan, haaa bide güzellik geçicidir önemli olan kalp güzelliği...

hanımefendi ben mükkemmel olduğumu hiç bir zaman söylemedim.. karşımda kıskanılacak bir güzelliği olmayan biri var dedim ve bunu örnekle açıkladım.. yoksa sanmıyorum o da benim güzelliğimi kıskansın

Ay merak ettim ben de bakayım

Eltiler iyi geçinemez, ille kıskanır çatışır diye bir kural yol.
Bu düşünceden sıyrılın ve herkesi olduğu gibi kabul edin.
Yaptığınız, düşündüğünüz ayıp.
Kadının kocişi sizi ilgilendirmez. O da öyle biri demekki.

Benim bir eltim de erken evlenmiş, okumamış,hemen iki çocuk yapmış,benden farklı biri.
Mesela arkadaş ortamında tanışsam, arkadaşlık etmem, görüşmem.
Ama eltiyiz, aile ortamında bir araya geliyoruz, çok da seviyorum, bana bir zararı yok, tarzımız uygun olmayabilir ama hoş vakit geçiriyoruz.

Çok mu zor insanları olduğu gibi kabul etmek?değil.size zararı olmadığı sürece ters düşünmeyin.

Karsında bir kadın var hemcinsin var !
Nasılda asagılamıssın ! Suan o kadın bana melek gıbı geldi ama sen cok fenasın cok !
Okuyamamış olabılır herkesın durumu hayatı aynı olmayabılır.
Sana şöyle dişli kendın gıbı bi elti gerek
Cok sinirlendim sana
Bence sen sevgılınden ayrıl kendıne okumus doktora yapmıs elti bul

Kardes ne mezunusun ?
Kac yabanci dilin var ?
En son calistigin sirket hangisi ?
Mesela bende bunlari merak ettim ..
Bi de kuresel isinma hakkinda neler dusunuyorsun ?

profilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)

Okumak cahilliği alır bazı şeyler baki kalır demişler.Bazı şeyleri yazmıyım şimdi bi kıskançlık vakası için banlanmak istemem

Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın.Senden kısa kilolu cahil senin deyiminle ama senden daha mutlu en azından.Böyle biriyle akraba olmak istemiyorum diyosan da evlenme annem kültürlü akrabaları olan beyleri bekle klasın sarsılmasın

benim nişnlım bana alasını döşüyor ama ben bunu insanlarla paylaşmaktan haya ederim.. paylaşanları da kınarım hiç normal değil çünkü bir şeyleri ispat çabası

profilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
Ama takıntılısın, ama o nefret ettiğin kadını kıskanıyorsun. Konu bile açmış görüncesi onun fotosunu beğeniyormuşta bu okumuş gelininkini beğenmiyormuşş.ne olduğunu anladık biz

Merhaba ahso eltinle alakalı içinde bitmek tükenmek bilmeyen eleştiri ve kıskançlık duygusuna bir son vermeye calis.oncelikle kafandaki elti fobisine çare bulalım.Onu hayatımda olmasını istemiyorum,mesafe koysam ailesinden tepki alirmiyim filan demişsin.bu çok yanlış bir tutum ahso.Evlilik farklı bir aileye gitmek ve farklı kültürden birçok kişiyle birarada yasamani gerektiren ve sünnettir,düğündur,nisandir,bayramdır ve ailece gorusmedir ve sair birlikteliklerini olduğu birsey.sen geçim ehli olmalisinki evliliğinde güzel olsun.Sağlam olsun.Eltinle git gel görüş konuş ama mesafeli tabiki ol..Hani çok samimi olma sırrını verme,özeline girme ama eltine lütfen saygı duy.cocuklarinin özel zamanlarında tebrik telefonu et fakat aşırı hasır neşir olma.yoksa eltini hayatindan nedensiz şekilde çıkarıp atmak istemen hiç etik değil.evet tarzı hoşuna gitmiyor olabilir ama onu aşağılama.unutmaki üstünlük okul okumada değil Allah'a olan yakinliktadir.belkide çok temiz bir kalbi var ve senin için çok iyi şeyler düşünüyor,fesatlık yapmiyor.iste o senden ozman daha üstün olur.onyargilarini kenara bırak.onu küçük görmeyi kenara bırak.herzaman olumlu düşünmeye bak.onu o yaptıklarıyla degerlendirirsen dar düşünmüş olursun.kendi iyiliğin için eltin hakkında da iyi düşün.kalbini karartma.

Ben lisede babamın iflası yuzunden sınıfta kaldm ve devam edecek psıkolojıde degıldım.
Ha noldu acıktan okuyorum 2 bebegımle.
Napayım yanı 2 bebekle yasım genc ve lıse bıtmedı diye cahılmıyım ? İnsan içine çıkmayayım mı ? Gercekten bu dusuncede olan insanlar yuzunden özgüvenım zedelenıyor. Ablamda üni. Mezunu kriz bana vurdu benım sucum ne ?
Cok sukur sımdı hersey yolunda ama insanlar biz gibilere ezik gıbı mı bakıyor o dusunduruyor işte

Inceledik ogrencisiniz. Siz doktora da yapsaniz uzaya da ciksaniz size soylenecek tek laf "esege altin semer surmusler esek yine esek."

Edit. Ogretmenmis. Cok akilli oldugunu sanip guncelleme bile yap(a)mamak....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…