- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
İnsanların ne dertleri var ya hu gerçekten şaştım kaldım. Kadının size zararı yoksa kendi yaşamı hakkında tek laf edemezsiniz bu kadar basit. Davranışlarından rahatsız olmak değil sizinki resmen takıntı yapmışsınız kadını ve nedendir bilmem ezik olarak görüyorsunuz. Benden 10 cm kısa ve 10 kilo fazlası var demişsiniz ama önceki konunuzda attığınız fotoğraflara bir göz attım da otururken resmen göbeğiniz ikiye katlanmış insanlara kusur bulmaya çalışırken keşke biraz aynaya baksak ne güzel olur...
Ay merak ettim ben de bakayımKonularına baktım da kesinlikle sende sorun var. Herkese takmışsın. Yuh ama bence kendinize bir iyilik edin ve insanları o kadar takmayın, çıplak ayakla toprağa basın iyi gelir.
Ekleme: ay ama elbisen gerçekten kötü kadın senden iyi giyinmişse ne olmuş, kusura bakma ama konularını okudukça ekleme yapıyorum :))))
Kardes ne mezunusun ?
Kac yabanci dilin var ?
En son calistigin sirket hangisi ?
Mesela bende bunlari merak ettim ..
Bi de kuresel isinma hakkinda neler dusunuyorsun ?
Senin nişanlın sna döşemiyor galiba Adam da haklı abi bir insana sırf üniversite okudu diye iltifat da döşenmez ki başka iltifat edilecek tarafı yoksa . Belli ki tüm derdin bu eşiyle mutlu olması . Tatlım memleket mezunla dolu.
Sen kapalı değil miydin? Meraktan soruyorum. Ferace konunuzdan gördümprofilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
Orada da müdür sucluyduhatırladim sizi. ise gitmeyen ogretmendiniz değil mi?
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep...profilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
İnceledim uçağa nasıl binilir prosedür nedir diye konu acmissin.. Gerçekten über elitsin takdir ettim.profilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
Ama takıntılısın, ama o nefret ettiğin kadını kıskanıyorsun. Konu bile açmış görüncesi onun fotosunu beğeniyormuşta bu okumuş gelininkini beğenmiyormuşş.ne olduğunu anladık bizprofilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
Yani okumuş tiplerin ne başarısı var ki okumamışları eziyorlar? Yurdum üniversite mezunu beyaz yaka işçisi de bütün gün elinde telefon, lise mezunu da, ilkokul mezunu da. Okumuş kesim atomu parçaladı da biz mi görmedik? Çok matah bir şeymiş gibi daha az eğitimli insanları aşağılamak gerçekten çok ezikçe.
profilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?