eltimden tanımadan neden nefret ediyorum?

Arkadaşlar eski konularina bakarsaniz zaten takık hatunumuz onune gelen hemen her seye takık yüzüğune takmış bi ara bi ara söz elbisesine bi ara deliklere herşeye takmış durumda ben burda hemen herseye destek al diyenlerden değilim ama sana ciddi ciddi diyorum bi destek al ama psikologdan degil psikiatriden alman lazim. Herşeye takma bu kadar hayat zannettigin gibi uzun degil. Eşine ve eşinin ailesine şimdiden sabırlar diliyorum.

Yalniz kusura bakma o elbisenin yaninda baska hangi elbise olsa daha gosterisli olurdu. Hele o ayakkabilar neydi oyle. Ben de amcamin kizinin sozune duz mavi bir ceket ve duz mavi casual bir pantolonla gitmistim. Amca kizim sagolsun o kadar zevksiz bir sey giymis ki ondan daha sik giyinmis oldum maalesef. Eltine bosuna kizma yani o konuda sikinti sende.

Bir de çok adfınıza sığınarak soruyorum da kim "namahrem" dedği konuyu kardeşiyle aynı hesapla kullanarak açar ki? 10 dk dolmadan dosyayı silicem siliniyorsa
Silmek zorundaydım. Rahatsız olabilir.

Konularına bakınca anladım hangi konudan bahsettiğinizi tamam. :) Güya bilmiyorlarmış iki kişinin kullanamayacağını, belki asıl hesabı açan sormuştur onu da.

Konularına bakınca anladım hangi konudan bahsettiğinizi tamam. :) Güya bilmiyorlarmış iki kişinin kullanamayacağını, belki asıl hesabı açan sormuştur onu da.
Bilemiyorum artık beynim yanacak az sonra. Ayrıca güya lafına katılıyorum. Sen o kadar ğniversite oku , elit bir insan ol , forum sitesinde konu açmayı bilme

Şu forumda acilen psikolojik destek alması gereken birkaç kişi var, biri de sensin.

Kadını yerden yere vurmuşsun, ben sana senin anlayacağın dilde konuşayım o zaman; önce giydiğin o söz elbisesine bak, avam nedir nasıl olurmuş bizzat kendi üzerinde gör, sonra elalemi diline dola.

Bence siz çok kıskançsınız ve kendinizi çok beğeniyorsunuz. Kendinizi begenirkeb insanları aşalamadan yapsaydınız keşke bu arada söz kıyafetine bakınca sizde fazla olan bişey görmedim kilo haricinde

Kusura bakma canım ama yüksek dozda saçmalıyorsun sanki kadını kıskanıyorsun gibi, bence kendine bir dur demelisin sonradan kaybeden sen olursun.

Kesinlikle cekememezlik. Insan kiskandigi seyden bu kadar nefret edebilir anca bence yaa.

Size ne okumadığından, iki çocuk yaptığından. Cidden yazık.. şaşıp kalıyorum insanların taktığı konuları görünce.
Bütün konularınız bir birinden rezil. Müdürü pısırık ilan eden siz! Yazık.. evveeet diplomalısınız değil mi? Mükemmel olmanıza, sizi eltiden ayrı kılmaya yetiyor yani bu durum.
Uzun zamandır girmiyorum siteye, onun için tek tek cevap vermek istiyorum açtığınız konulara. Elbiseniz hoş değil, annem giymişti abimin düğününde :) fazlalık da var sanki sizde. Yüzüğe gelince taş göremedim ben, taş mı var ki?
Pravooo valla Pravoo.

A ahso sen kimsin ya??ne kadar kendini beğenmiş bi insansin nasil bu kadar kendini yükseklerde gorebiliyorsun ya ne saniyorsun sen kendini??kızın sana hicbirseyi olmamasina ragmen nasil bu kadar bi insani asagilayabiliyorsun...cok fesat kiskancsin.icinde fitne fucurluk kayniyo resmen.nefret ederim insanlari bu sekilde ezikleyen,kendini kaf dağının üstünde goren insanlardan.Allah islah etsin.sanane istediğini paylaşır yer icer gezer sarılır evlenir.sana niye batti??kocası çocuğu degil mi istediğini yapar.hayir yani amacin ne???cok sinir oldum.kendin okudun diye başkalarını kucumseyemezsin.goruyoruz ki okumakla da birsey olmuyormus seni gördükten sonra....

Ay şu mubarek günlerde kalp kirmayalim diye ugrasiyoruz ama,zorla cabaliyorlar sanki.sen bi psikolojik tedavi gor....konusunu da silmis bide..noldu canim istedigin bekledigin yorumlar gelmedi mi?????

Eltinin her tericihine mana bulmussun ya hani, o da sana dönüp "okumadim, 2 de cocugum var, senden de 10 kilo fazlayim ama ne yaptiysam evliyken yaptim senin gibi evlenmeden iliskiye girmedim" derseeeeeee? Olaaaaay bir kavga olur. Senin dusuncen gibi biriyse sorar bunu. Senden asagi kalir yani olmaz o durumda.

Eski konusunda bunu yazmis. Sorarlar yani "cogusu" cahil cuhela kesimden olan bir foruma akil danismak neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…