Yani aşağılamasa neyse de.. En nefret ettiğim şeydir birinin diğerini bu şekilde aşağılayarak konuşması cherry can:)Sinope yeter vurma öldü
Bir de çok adfınıza sığınarak soruyorum da kim "namahrem" dedği konuyu kardeşiyle aynı hesapla kullanarak açar ki? 10 dk dolmadan dosyayı silicem siliniyorsa
Silmek zorundaydım. Rahatsız olabilir.
Konularına bakınca anladım hangi konudan bahsettiğinizi tamam. :) Güya bilmiyorlarmış iki kişinin kullanamayacağını, belki asıl hesabı açan sormuştur onu da.
Ünlü düşünür nurella der kiprofilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
Ayy hatırladım ben de. Aynen sizin gibi morali bozulmasın olan olmuş diye kıyafetine yorum yapmak istememiştim ama keşke yazsaymışım anne kıyafeti diyenler haklıymış diye. Şimdi baktım bir de tek taşım çok mu küçük diye konusu da varmış. Acaba eltininkinden küçük diye mi ki bunca çekememezlik
Burdaki insanlar kim oluyor da ne cürretle benim öğretmenliğimi sorgulayabiliyor. (Hele ki çoğu cahil cühela kesimden olduğu halde) Ben yıllardır bu konuma gelmek için tabiri caizse kendimi parçaladım. Önce sen de benim geçtiğim yollardan geç (hiç zannetmiyorum becerebileceğinizi) sonra konuş.
Eski konusunda bunu yazmis. Sorarlar yani "cogusu" cahil cuhela kesimden olan bir foruma akil danismak neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?