- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Asla boyle dusunmeyin. Bence konu sahibi gibi dusunen insanlar basit insanlar egolarinda bogulacaklar bir gun.Ben lisede babamın iflası yuzunden sınıfta kaldm ve devam edecek psıkolojıde degıldım.
Ha noldu acıktan okuyorum 2 bebegımle.
Napayım yanı 2 bebekle yasım genc ve lıse bıtmedı diye cahılmıyım ? İnsan içine çıkmayayım mı ? Gercekten bu dusuncede olan insanlar yuzunden özgüvenım zedelenıyor. Ablamda üni. Mezunu kriz bana vurdu benım sucum ne ?
Cok sukur sımdı hersey yolunda ama insanlar biz gibilere ezik gıbı mı bakıyor o dusunduruyor işte
Katılıyorum canımAsla boyle dusunmeyin. Bence konu sahibi gibi dusunen insanlar basit insanlar egolarinda bogulacaklar bir gun.
Benim lise mezunu yengem var kadin imkan yokmus okuyamamis ama her konuda ona danisirim her konuda fikrine onem veririm. Asla cahil vs. Diyemem uni okumadi diye. Cocuklarini da gayet guzel yetistiriyor maşallah.
Konu sahibine hatirlatmak lazim okumak cahilligi alır ama esseklik baki kalir.
PuhahahahajajhaAhso kadın senden 10 kg fazlaysa gitsin köprüden atlasın o söz elbisesi neydi kız popişini kalıp gibi göstermiştio konuyu görünce fikrim çok da pozitif olmadığı için hiç yorum yapıp konu sahibesini üzmemeyi tercih etmiştim. Lakin bu konunun açılacağını bilseydim streç filmle sıkılmış sosise dönmüşsün yazardım bak zavallı kadının kanını yerde bırakmamak için tamam anladık elti kezban sen çok elitsin de o elbiseyi giymeyeydin iyiydi
Ay bir de okuldaki kadinla ilgili konu acmistin. Beni sinir ediyor diye aglamistin burada. Pek bir bicir bicir yazmastin. Pek bir iyi kalpliydin o zaman. Ayyy ben birrr güĺlllllll
Okumak herşey değildir canım konu sahibi öyle bi uslüple yazmış ki , ben önlisans okudum 24 yaşındayım 2. Bebeğime hamileyim ben bile içimde değişik triplere girdimBen lisede babamın iflası yuzunden sınıfta kaldm ve devam edecek psıkolojıde degıldım.
Napayım yanı 2 bebekle yasım genc ve lıse bıtmedı diye cahılmıyım ? İnsan içine çıkmayayım mı ? Gercekten bu dusuncede olan insanlar yuzunden özgüvenım zedelenıyor. Ablamda üni. Mezunu kriz bana vurdu benım sucum ne ?
Cok sukur sımdı hersey yolunda ama insanlar biz gibilere ezik gıbı mı bakıyor o dusunduruyor işte
Yazdiklarini silmissin ama bosa sildin baska yazanlarda goruyosun. Seni azcok anladim sen yapmacik tipli insanlari sevmiyorsun ama bukadar gozune batmasi abarti sen mesefani koruyup o sekilde davranirsan bir sorun yasamazsin herkesin kendince yaptigi absurt seyler olabilir.mesela suan ayni duygulari senin farkinda olmadigin savranislarini sevmeyen senin farkinda olmadigin insanlar gibi.en basta ornegi buraya senin nekadar kibirli ve o aileye gircegin icin uzulen insanlar var. Bence kendi dusunceni onarmalisin.demelisinki herkes kendinden sorumlu bu sekilde davranorsan esinde kendinede zindan olur bu evlilik
Okumak cehalet alır eşeklik baki kalır kısacaaasiz kafdaginda yasiyosunuz sanirim bu kadr tepeden bakmayin insanlara kadin okuyamamış olabilir kendini esine çocuklarına adamıştır belki sizin bu düşünceleriniz bile aldiginiz egitimin kalitelisini gosteriyor. sizin ondan bi üstünlugunuz yok.yuksek ucan alcak duser aklinizda bulunsun.
Öyle miymişBunlar iki kişi kullanıyorlarmış hesabı abla kardeş, kim hangi konuyu açıyor belli değil. Hala öyle kullanıyor olabilirler, en son banlanmışlardı bu yüzden.
Ben lisede babamın iflası yuzunden sınıfta kaldm ve devam edecek psıkolojıde degıldım.
Öyle miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?