eltimden tanımadan neden nefret ediyorum?

Ya siz şu nişaninda acayip varoş bir kiyafet giyen kadin degil misiniz ya simdi hatirladm O elbisenin yaninda baskasi ne giyerse giysin zaten daha guzel duruyor o yuzden eltim elbisesini abartti deme seninki cok kotuydu

Okumamak, erkenden evlenmek, cocuk yapmak, fotograf paylasmak kisinin kendi tercihleri. Ama sizin gibi kotu kalpli olmak maalesef bir tercih degil. Karakter meselesi. Cok uzuldum sizin adiniza.

siz kafdaginda yasiyosunuz sanirim bu kadr tepeden bakmayin insanlara kadin okuyamamış olabilir kendini esine çocuklarına adamıştır belki sizin bu düşünceleriniz bile aldiginiz egitimin kalitelisini gosteriyor. sizin ondan bi üstünlugunuz yok.yuksek ucan alcak duser aklinizda bulunsun.

Asla boyle dusunmeyin. Bence konu sahibi gibi dusunen insanlar basit insanlar egolarinda bogulacaklar bir gun.
Benim lise mezunu yengem var kadin imkan yokmus okuyamamis ama her konuda ona danisirim her konuda fikrine onem veririm. Asla cahil vs. Diyemem uni okumadi diye. Cocuklarini da gayet guzel yetistiriyor maşallah.
Konu sahibine hatirlatmak lazim okumak cahilligi alır ama esseklik baki kalir.

İçerik silmişsiniz ama alıntılardan okudum kadının okumuş olmaması sizi hiç ilgilendirmez birinci olarak , ikincisi 23 yaşında 2 çocuk sahibi olmanın nesi kötü ?? Ha şu sosyal medya cici çiftlerinden bende hiç hoşlanmıyorum ama buralara kadar gelip kadını gömmenizi gerektirmez bu , yorumların hepsini okumadım ama kadını o kadar aşağılamışsınız ki bu ne kibir diyorum ya el insaf kendi halinde size zararı dokunmamış birine bu kadar kin duymanız çok saçma eltinize sizin gibi bi eltisi olacağı için üzüldüm ...

Katılıyorum canım

Puhahahahajajha

Ay bir de okuldaki kadinla ilgili konu acmistin. Beni sinir ediyor diye aglamistin burada. Pek bir bicir bicir yazmastin. Pek bir iyi kalpliydin o zaman. Ayyy ben birrr güĺlllllll

Bunlar iki kişi kullanıyorlarmış hesabı abla kardeş, kim hangi konuyu açıyor belli değil. Hala öyle kullanıyor olabilirler, en son banlanmışlardı bu yüzden.

Okumak herşey değildir canım konu sahibi öyle bi uslüple yazmış ki , ben önlisans okudum 24 yaşındayım 2. Bebeğime hamileyim ben bile içimde değişik triplere girdim dediğim gibi okumak herşey değildir sen evlatlarına iyi bir anneysen evinde eşinle huzurluysan senden mutlusu yok okuyup okumamanız kimseyi alakadar etmez

Yazdiklarini silmissin ama bosa sildin baska yazanlarda goruyosun. Seni azcok anladim sen yapmacik tipli insanlari sevmiyorsun ama bukadar gozune batmasi abarti sen mesefani koruyup o sekilde davranirsan bir sorun yasamazsin herkesin kendince yaptigi absurt seyler olabilir.mesela suan ayni duygulari senin farkinda olmadigin savranislarini sevmeyen senin farkinda olmadigin insanlar gibi.en basta ornegi buraya senin nekadar kibirli ve o aileye gircegin icin uzulen insanlar var. Bence kendi dusunceni onarmalisin.demelisinki herkes kendinden sorumlu bu sekilde davranorsan esinde kendinede zindan olur bu evlilik

Senin gibi elit üniversite okumus.mükemmel(!) Bir kadına yakısırmı o kendi halinde evinde mutlu sizinle polemik yasamamis.yakınlık kurmaya calısıyor hatsiz(!) Sizin varlıgìnızı kabul etmis.halbuki buradaki süper eltiler gibi olmalıydı.entrikalar laf sokmalar açık aramalar olmalìdı.olmamıs.konusun nisanlınizla abisi hemen bıraksın bu kadını(!).eltinize acıdım valla.sizin gibi bir elti istemezdim doğrusu.

Okumak cehalet alır eşeklik baki kalır kısacaaa

Asla öyle düşünmeyin niye ezik olasınız
Diploma çok, artık herkeste bulunuyor ama insanlık kimsede yok
Dedikodu yapanı, kuyu kazanı, fesat edeni, leş ağızlısı, leş beyinlisi, harama el uzatanı, çalanı çırpanı .... memleket bunlarla doldu eline diline güvenilir adam kalmadı. Herkes ötekini kazıklama peşinde artık. Düzgün insan gördüğümde çölde su bulmuşa dönüyorum yemişim diplomasını.

İnsanlar yüzünüze terbiyesizlik etse de siz aldırmayın , herkes her şeye yorum yapıyor. Boşverin. Ne güzel 2 çocuğunuz varmış enerjinizi onlara verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…