- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Okumak herşey değildir canım konu sahibi öyle bi uslüple yazmış ki , ben önlisans okudum 24 yaşındayım 2. Bebeğime hamileyim ben bile içimde değişik triplere girdimdediğim gibi okumak herşey değildir sen evlatlarına iyi bir anneysen evinde eşinle huzurluysan senden mutlusu yok okuyup okumamanız kimseyi alakadar etmez
Aaa olur mu missciiim diploma önemliAsla öyle düşünmeyin niye ezik olasınız
Diploma çok, artık herkeste bulunuyor ama insanlık kimsede yok
Dedikodu yapanı, kuyu kazanı, fesat edeni, leş ağızlısı, leş beyinlisi, harama el uzatanı, çalanı çırpanı .... memleket bunlarla doldu eline diline güvenilir adam kalmadı. Herkes ötekini kazıklama peşinde artık. Düzgün insan gördüğümde çölde su bulmuşa dönüyorum yemişim diplomasını.
İnsanlar yüzünüze terbiyesizlik etse de siz aldırmayın , herkes her şeye yorum yapıyor. Boşverin. Ne güzel 2 çocuğunuz varmış enerjinizi onlara verin.
ya ben aynı kişi olduğunu düşünmek istiyorum. "Kuzenim yazmııığğğşş" demekle aynı şeyŞu çok tartışmalı "Öğrencisine gerizekalı diye hitap etme" içerikli konu sanırım hesabı açanın kardeşine aitti, bu ablası. Tersi de olabilir valla ama iki kişi kullandıklarına eminim. :)
Hay eltisiz kalın dicem olmiicak ne kıskançlık tir arkadaş aileye girmeden böle çabasına başlamışsın belki o kıroluğu ve görmemişligi ile o aileye yakistirmiyor olabilirsin ama sende fesatliginla yakismiyorsun bence
ya ben aynı kişi olduğunu düşünmek istiyorum. "Kuzenim yazmııığğğşş" demekle aynı şey
Bir de çok adfınıza sığınarak soruyorum da kim "namahrem" dedği konuyu kardeşiyle aynı hesapla kullanarak açar ki? 10 dk dolmadan dosyayı silicem siliniyorsaŞu çok tartışmalı "Öğrencisine gerizekalı diye hitap etme" içerikli konu sanırım hesabı açanın kardeşine aitti, bu ablası. Tersi de olabilir valla ama iki kişi kullandıklarına eminim. :)
olabilir kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye boşuna dememişler.. Ama haksız mıyım ya :)
Bu tip insan derken? Kadın evlenmiş mis gibi mutlu.. Sen bu hasetlikle zaten evliliğini fazla sürdüremezsin.. Huzursuzluk çıkaracğın kesin.. Ya ben anlamıyorum ki kadın sana ne yaptı? Okumamışsa sana mı okumamış? Öğününü zen mi veriyosun? Çocuklarının bakımı için senden mi yardım dileniyo? Kocasıyla mutluysa sen onun mutsuz olmasını dileyecek kadar kötü kalpli olabilir misin acaba? Kaç okul bitirirsen bitir hangi statüde olursan ol insanların mutluluğunu kıskanıp dertlenecek kadar kezbansın... Yazık ya.. Kadın bir se sana hal hatır sorayım diye iyi niyetle sosyal medyadan yazıyomuş.. Bağğğğyan hanfendi piremsessss.. Size ne diye hitap edilmesini isterdiniz?ne münasebet ben bu tip bir insan için sevdiğimden mi vazgeçicem..Kimseyi dışlamak kovmak gibi bir isteğimde yok sadece ben kendisini istemiyorum..
Bu tip insan derken? Kadın evlenmiş mis gibi mutlu.. Sen bu hasetlikle zaten evliliğini fazla sürdüremezsin.. Huzursuzluk çıkaracğın kesin.. Ya ben anlamıyorum ki kadın sana ne yaptı? Okumamışsa sana mı okumamış? Öğününü zen mi veriyosun? Çocuklarının bakımı için senden mi yardım dileniyo? Kocasıyla mutluysa sen onun mutsuz olmasını dileyecek kadar kötü kalpli olabilir misin acaba? Kaç okul bitirirsen bitir hangi statüde olursan ol insanların mutluluğunu kıskanıp dertlenecek kadar kezbansın... Yazık ya.. Kadın bir se sana hal hatır sorayım diye iyi niyetle sosyal medyadan yazıyomuş.. Bağğğğyan hanfendi piremsessss.. Size ne diye hitap edilmesini isterdiniz?
:)) lou salome konusundan sonra yine ajanliklar yine patlayan bir konuBir de çok adfınıza sığınarak soruyorum da kim "namahrem" dedği konuyu kardeşiyle aynı hesapla kullanır ki? 10 dk dolmadan dosyayı silicem siliniyorsa
Asla öyle düşünmeyin niye ezik olasınız
Diploma çok, artık herkeste bulunuyor ama insanlık kimsede yok
Dedikodu yapanı, kuyu kazanı, fesat edeni, leş ağızlısı, leş beyinlisi, harama el uzatanı, çalanı çırpanı .... memleket bunlarla doldu eline diline güvenilir adam kalmadı. Herkes ötekini kazıklama peşinde artık. Düzgün insan gördüğümde çölde su bulmuşa dönüyorum yemişim diplomasını.
İnsanlar yüzünüze terbiyesizlik etse de siz aldırmayın , herkes her şeye yorum yapıyor. Boşverin. Ne güzel 2 çocuğunuz varmış enerjinizi onlara verin.
2. Sayfada bi üyenin mesajından esinlenerek baktıydım eski konulara:)) lou salome konusundan sonra yine ajanliklar yine patlayan bir konu
2. Sayfada bi üyenin mesajından esinlenerek baktıydım eski konularaBilgileri tazelemek iyi oluyor atomu parçalıyoz sonuçta
Kendisi resmi nikah olmadan nişanlısıyla bişeyler yasayacak kadar çok okumuş galiba dini boyuta hiç girmiyorum zaten kendisi üniversite mezunu oluncaBir de çok adfınıza sığınarak soruyorum da kim "namahrem" dedği konuyu kardeşiyle aynı hesapla kullanarak açar ki? 10 dk dolmadan dosyayı silicem siliniyorsa
Ayy hatırladım ben de. Aynen sizin gibi morali bozulmasın olan olmuş diye kıyafetine yorum yapmak istememiştim ama keşke yazsaymışım anne kıyafeti diyenler haklıymış diye. Şimdi baktım bir de tek taşım çok mu küçük diye konusu da varmış. Acaba eltininkinden küçük diye mi ki bunca çekememezlikBu elbiseyi giyenin baskasina kro demesi ne bileyim cokta ciddiye alamiyorum........
Kişinin Dini boyutu beni ilgilendirmez işin orasında değilim. Aynı hesabı 2 kişinin kullanmasıyla alakalıydı benim sorum.Kendisi resmi nikah olmadan nişanlısıyla bişeyler yasayacak kadar çok okumuş galiba dini boyuta hiç girmiyorum zaten kendisi üniversite mezunu olunca
Siz de saçmalamayın lütfen ne alakası var. Zihniyete gel.Kendisi resmi nikah olmadan nişanlısıyla bişeyler yasayacak kadar çok okumuş galiba dini boyuta hiç girmiyorum zaten kendisi üniversite mezunu olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?