eltimden tanımadan neden nefret ediyorum?

Zaten çocuklarla evde doktora yapmış kadar oldum

Aaa olur mu missciiim diploma önemli elit olunuyor

Şu çok tartışmalı "Öğrencisine gerizekalı diye hitap etme" içerikli konu sanırım hesabı açanın kardeşine aitti, bu ablası. Tersi de olabilir valla ama iki kişi kullandıklarına eminim. :)
ya ben aynı kişi olduğunu düşünmek istiyorum. "Kuzenim yazmııığğğşş" demekle aynı şey

Hay eltisiz kalın dicem olmiicak ne kıskançlık tir arkadaş aileye girmeden böle çabasına başlamışsın belki o kıroluğu ve görmemişligi ile o aileye yakistirmiyor olabilirsin ama sende fesatliginla yakismiyorsun bence

ya ben aynı kişi olduğunu düşünmek istiyorum. "Kuzenim yazmııığğğşş" demekle aynı şey

Konusunun birinde (Kazen'di sanırım) iki kişi kullandıklarını yazmıştı, ama hangi konuya yazdığını bulamadım. :)

Şu çok tartışmalı "Öğrencisine gerizekalı diye hitap etme" içerikli konu sanırım hesabı açanın kardeşine aitti, bu ablası. Tersi de olabilir valla ama iki kişi kullandıklarına eminim. :)
Bir de çok adfınıza sığınarak soruyorum da kim "namahrem" dedği konuyu kardeşiyle aynı hesapla kullanarak açar ki? 10 dk dolmadan dosyayı silicem siliniyorsa
Silmek zorundaydım. Rahatsız olabilir.

Son düzenleme:
olabilir kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye boşuna dememişler.. Ama haksız mıyım ya :)
ne münasebet ben bu tip bir insan için sevdiğimden mi vazgeçicem..Kimseyi dışlamak kovmak gibi bir isteğimde yok sadece ben kendisini istemiyorum..
Bu tip insan derken? Kadın evlenmiş mis gibi mutlu.. Sen bu hasetlikle zaten evliliğini fazla sürdüremezsin.. Huzursuzluk çıkaracğın kesin.. Ya ben anlamıyorum ki kadın sana ne yaptı? Okumamışsa sana mı okumamış? Öğününü zen mi veriyosun? Çocuklarının bakımı için senden mi yardım dileniyo? Kocasıyla mutluysa sen onun mutsuz olmasını dileyecek kadar kötü kalpli olabilir misin acaba? Kaç okul bitirirsen bitir hangi statüde olursan ol insanların mutluluğunu kıskanıp dertlenecek kadar kezbansın... Yazık ya.. Kadın bir se sana hal hatır sorayım diye iyi niyetle sosyal medyadan yazıyomuş.. Bağğğğyan hanfendi piremsessss.. Size ne diye hitap edilmesini isterdiniz?

Sinope yeter vurma öldü

Aynen canım Allahım iyi insanları kötü insanlardan korusun .
Kımseye güvenemez olduk. Çocuklarımı nasıl bir dünyaya bırakıp gıdecegım diye sımdıden kara kara dusunuyorum. Buyutup mesleklerını ellerine vermek en buyuk Duam.
Esım şehır dısında suan tasınacagız hazırlık yapıyoruz.
Geçenlerde kuzenım aradı. Kendı halınde ağzımı aradı ne zaman gıdıyorsunuz vs. Konusmasından anladım bi fesatlık oldugunı. Sanırım bızı esımle küs falan sandı.
Bu kuzen üni okumus 35 yasında. Esi 38 yasında daha yenı bebeklerı oldu. Ev kredısıne gırdıler ve 3 yıldır kuzenımın aılesıyle yasıyorlar. Bu arada kuzenım kadın

Kendılerıne bakmadan benım erken anne oldugumdan , daha üniye baslamadıgımdan vs. Laf vuruyorlar. Suan hanfendi üni mezunu ve kocasının memurluk calıstıgı yerde cay dagıtıyor . bende bunu anlamıyorum . akraba akbaba demısler

Aman ne büyük dert ya. :) bir gülme tuttu tövbe. Ben artık bazı insanların hayatlarında sorunlar oluşturmaya çalıştıklarını düşünür oldum. Ortada hiçbir şey yok kendi kendine nefret etmişsin yetmiyor gibi kızı asağılaşmışsın bu hakkı kim veriyor sana... sen bayagı elegan, Ağaoğlu nun kızı falansan eğer o aileyle ne işin var? Yok değilsen aana hiçbir zararı dokunmamış bir insanın arkasından neden böyle şeyler söyleyip günahına girip kendi kendine dert arıyorsun? Asagılanması gereken kişi bana eltinmiş gibi gelmedi.

Bir de çok adfınıza sığınarak soruyorum da kim "namahrem" dedği konuyu kardeşiyle aynı hesapla kullanarak açar ki? 10 dk dolmadan dosyayı silicem siliniyorsa
Kendisi resmi nikah olmadan nişanlısıyla bişeyler yasayacak kadar çok okumuş galiba dini boyuta hiç girmiyorum zaten kendisi üniversite mezunu olunca

Bu elbiseyi giyenin baskasina kro demesi ne bileyim cokta ciddiye alamiyorum........
Ayy hatırladım ben de. Aynen sizin gibi morali bozulmasın olan olmuş diye kıyafetine yorum yapmak istememiştim ama keşke yazsaymışım anne kıyafeti diyenler haklıymış diye. Şimdi baktım bir de tek taşım çok mu küçük diye konusu da varmış. Acaba eltininkinden küçük diye mi ki bunca çekememezlik

Kendisi resmi nikah olmadan nişanlısıyla bişeyler yasayacak kadar çok okumuş galiba dini boyuta hiç girmiyorum zaten kendisi üniversite mezunu olunca
Kişinin Dini boyutu beni ilgilendirmez işin orasında değilim. Aynı hesabı 2 kişinin kullanmasıyla alakalıydı benim sorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…