Eltime ayıp oldu mu ki!

sanırım en iyisi konuyu eltinize telefon ederek konuşmanız ve kendisi eğer kırıldı ise onu kırmaktan ne kadar üzüldüğünüzü belirtmenizdir.

eh biraz ayıp olmuş..
Kv. daha büyük bi ayıp etmiş.
Arayıp çok üzüldüğünüzü söyleyin akşama yemeğe davet edin telafi etmiş olursunuz.

bence ayıp olmuş çağırdıysan madem erken kalkıp yoklayacaktın...

Ee k.v.deseydi .gelin ne demek.haberim yok dedikten sonra gelinn ne olacakkk..aaaaa.takilmaaaaa.

kvalidenin durumunu biliyorsa bence sendeki samimiyeti anlamıştır.
senin niyetin temiz olduktan sonra gerisini çok önemseme.
ama istersen arayıp bir kez daha anlatabilirsin...ya da hala oradalarsa bir pasta alıp gidebilirsin.

E zaten elti muhtemelen öyle demek için aramış ama konu sahibi açmamış. Elti de kayınvalideyi aramış bu sefer, o da haberim yok demiş.

Yorumunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın, evet düzelir tahminen, çok ayıp bir durum yok ama insan şaşırabilir de davet ettiler ama açmıyorlar bile telefonu diye.

ayıp olmuş bencede.bize sabah kahvaltıya misafir gelicek olsa hemen erkenden kalkar hazırlarım herşeyi.hazırlamadan önce ararım doktorda ne yaptınız die.ama konuşup açıklarsınız durumu.insanlık hali

Bence kv ayıp etmiş, anlamamış olabilir ama , kadın arayıp anne @poniponna bizi kahvaltıya çağırdı, işimiz bitti dediyse kv benim haberim yok demiş, niye buyrun gelin demiyor da onlar uyuyor diyor. Uyuyorlarsa kalkarlar canım ne olacak

Asıl Ayıp kaynana 'nın. GELİN hadi ben Çayı Koyuyorum Ailecek Kahvaltı yapalım Dememesi... Kayın valide'nin Evine birini çağırırken Fikrinide al.. Gelinine böyle davranan başkasına nasıl davranır merak ediyorum..! Uyaya kalmanda Sorumsuzluk olarak hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…