Eltime Hala sinirim geçmiyor.

Evli değil bir şey değil neyin ortaklığını yapıyor sevgilisi ile. Sonuç olarak bunlar evli olmadığı için 3 ortak sayılır öyle iş mi kurulur. Zaten ortaklık olayına karşıyım ben. Ne kadar ortak is kuran arkadaşım varsa dağıldı. Şöyle aileden kurulu çekirdekten yetişme olur neyse. O para gitse ne olacak borçla mı evleneceksiniz. Ben olsam verirdim cevabını hepimizi ilgilendiren bir konu ile ilgili plan yaparken bize de danışsaydınız Hayır cevabı alır boşuna planlar kurmazdınız diye.

Bende borçla evlenmek istemiyorum yani evlendiğimizde 3 4 sene boyunca borç ödemek yerine daha rahat bi hayat istiyoruz ikimizde... Borçla evlenmek istesek şimdidie evlenebiliriz sonuçta. Herkes bizim gibi düşünemiyor işte canım maalesef..

ben de okuduklarimi sizin gibi algilamadim.
bence "biz isi gucu yoluna koyalim seni de aliriz" derken, isle ilgili seni de aramiza aliriz manasinda dememis. Bizim oldugumu sehire aliriz demek istemis. Yani evliliginizi kastetmis. Bosuna kafayi takmissin.
bellki ki o kiz sevgilisiyle bir ise para yatiracak, sermayeleri yetmemis, erkek arkadasina teklif etmisler, sen de yatirim yapmak istiyor olsan, sana da soylecekler belki. Yani seni dislamak icin degil o. Ben boyle dusunuyorum.
Ayrica, evet erkek arkadasin kendi parasi konusunda kendisi kara verebilir. Insanlari yanlis anliyor alinganlik yapiyorsun gibi geldi. bilmiyorum.

merhaba... arkadaşlar 3 seneye yakın bi ilişkim var erkek arkadaşımla tanışmadan önce başka bir şehirde yaşıyordu ailesiyle birlikte. İstanbul eski oturdukları yer aynı zamanda aynı mahallede bi evleri daha var buraya tatile gelmişti biz tanıştıktan sonra bidaha gitmedi. 1 sene askerlik için ayrı kaldık askerlikten sonrada tekrar buraya geldi. Ailesi benim zorla burada tuttuğumu düşünmüyolar. Annesini çok seviyorum zaten. Hatta erkek arkadaşımada diyorum git birazda orda kal diye ama gitmek istemiyor zaten işi gücüde burda. Her neyse dün bana elti adayım whatsappdan yazdı unutulduk iyice diye. Kendileride evli değiller. Düne kadar aramız gayet iyiydi bu arada. Bende iş güç koşturmaca derken hanım efendi dediki ay bende seninkini aradım ortaklık teklif ettim ne için dedim iş kurucaklarmış sevgilisi ve o ortak olcakmış yanına birini daha istiyolarmış aileden biri olsun para dışarı gitmesin biz burda işleri yola koyalım sonra senide alırız dedi bana... Ben şok oldum. Erkek arkadaşımın bizim için biriktirdiği hatırı sayılır bi miktar para var ortak olursa o parayı vericek tabiki ve asıl konuda o zaten. Ayriyettende ben zaten 1 sene bi hasretlik çekmişim sen hala neden benim sevgilimi oraya almaya çalışıyosun. İş kurarsalar orda yaşamak zorunda olucak. Yıllardır biZim için biriktirdiği parayı neden sonu belli olmayan bi iş için versin ki? Ben bişey diyemedim o sıra agzım dilim tutuldu. Erkek arkadaşımla konuştum gerek yok ben gitmem zaten ne işim var onların düşündüğü kadar basit bir iş değil o dedi. Ama yinede ben o kıza mesaj atmak yada arayıp konuşmak istiyorum bizim hayatımızın planlarını yapmak sana mı kaldı diye. Dünden beri içim içimi yiyor. Sizce ne yapmalıyım? Konuşmalımıyım yoksa bundan sonra arama belirli bi mesafemi koymalıyım? Yada benmii yanlış düşünüyorum bu ara stresliyim abartıyormuyum kız doğru bişey mi söylemiş allak bullak oldum.

Hiç teklifi etmemiş gibi düşün zaten sevdiceğin de oralı olmamış.. Keyfine bak moralini bozma.. Ne demişler eltiyi alacaksın Tİye.. elTİ ;)

Sana tavsiyem evlensen bile erkek tarafının sorunlarını eşin kendi konuşsun, sende kendi tarafınla konuş
Eşine/sevgiline yapılmış teklifi, eşin reddettiği söylesin sen değil
Senin şahsına bir şey sorarlarsa hoşlanmadığını,istemediğini belirtirsin
Yoksa senin ona söylediğin " ne karışıyor şimdiden bu kadar" o da sana " şimdiden sevgilisinin parasını kendi parası gibi sahipleniyor" diyebilir

yine herseyi ben bilirim havalarinda bi dis kapi mandali daha....
taviz verirseniz ilerde tekrarlamanmasi kacinilmazzz

ikinizde aileye girin ondan sonra para ortalıklık hesabı yapın
şimdilik bunlara sevgilileriniz karar versin

arkadasm daha evlenmemissin aileye girmemissiniz. ikinzde yani neyin gelin guveyligi bu.

Evet o zaman söyleseydim çok iyi olurdu size sormamdaki amaçta buydu işimdi konuşmalımıyım yoksa yanlışmı olur diye. Sizde konuşmamamın daha doğru olduğunu söylediniz zaten. Keşke o an şaşırmayıp bişeyler söyleyebilseydim ama olmadı..

Boşverin; hem stresli bir dönemmiş, hem de boş anınıza gelmiş, bir daha ortaya atarsa benzer bir şeyi zaten karşılığını artık rahatça verirsiniz, şimdiye kadar kurulmuş sorunsuz ilişkiyi yıkmak kolay, "sen benim hayatıma dair plan yapma hakkını nerden buluyorsun?" demek de kolay ama o lafı ettikten sonra onun da size cephe alması da kaçınılmaz bir şey. Şu an aranızda bir mücadele yok ve ondan daha kötü durumda değilsiniz. Sevgiliniz, yaa çok doğru söylüyor, onun dediğini yapalım deyip kör cesaret atlasaydı bu uyduruk plana, saldırın!! derdim ama şimdiki haliyle öylesine yapılmış bi teklif işte. :)

Daha evlenmeden para yabancıya gitmesin ne ya
Ben çok bozulurdum
Neyseki sevgilin teklifi görmezden gelmiş
Hem o kıza ne ki
Arana mesafe koy
Tuhaf geldi bana davranışları kızın

Ortak işe nedense karşıyım! Belki çok iyi olabilir ama kesin bir garantisi olmadığı için sermaye ve emek püüf de olabilir. Ne kadar iyi olsa bile gene de istemezdim ya ben, çok duydum çünkü kese bir olunca alınacak, yapılacak hep bir oluyor birinin koltuğu kırılıp koltuk alsa diğerinin yeniymiş, eskiymiş faketmiyor diğerine de alınıyor aynı şekilde.

Ayrıca sevgilin akıllı insanmış ki aklına yatmamış. Ama neden bu kadar iki kardeşin sevgilisi olarak aileye girmeden bu kadar yüzgöz oldunuz anlayamadım? Yarına kimin ne olacağı belli mi olur?

erkek arkadaşının tavrı net ve güzel olmuş zaten sen ona mesaj atıp arayıp neden kötü kız olasın oldu geçti de tekrarı olursa gerekeni yaparsın

Back
X