Bu seferde "eltim bi anda gelin odama daldı neye uğradığımı şaşırdım" diye konu açılırdı.Gelin odasina ne diye girsin samimiyet yoksa.. hey allahim...
Aranızda bir husumet olmamış sonucta gidersiniz hoş geldiniz dersiniz çokta samimi olmazsınızMerhabalar uzun süredir konu açmıyordum bu süre içinde evlendim ufak tefek problemler dışında her şey güzel gidiyor ancak nur topu gibi bir derdim oldu. Belki de büyütmemek gerekiyor bilmiyorum .
Eşimin abisi yurtdışında yaşıyor eşi iki çocuğu ile. Geçen sene düğünümüzde hiç bir yakınlık göremedim kendilerinden biz eşimle başka bir şehirde yaşıyoruz düğün eşimin ailesinin şehrinde oldu.ancak bu süre içinde onlar yurtdışından gelmişlerdi sonuçta ben de yabancıyım aileye açıkçası düğün günü pistte tanıştık düğün öncesi gelin odasına bile gelmediler kendi havalarında insanlar kasıt aramıyorum ancak bu konulara takıldım açıkçası .zaten yıl içinde diyalog falan olmuyor senede bir hafta gelip gidiyorlar bildiğim kadarıyla.bu sene de geldiklerini öğrendi eşim ben de hemen istersen sen git gör dedim zaten çalışan insanlarız vaktimiz kısıtlı.benim tavrımı da biliyor eşim. Mesafeli durmak istediğimi. Koşup gitmek istemiyorum sonuçta. Eşimin tepkisi savunmaya geçmek oldu ben nasıl yalnız gideyimden başladı kısa sa kısas yaparım falan ailemle aynı şehirdeyiz onu kastediyor ne yapmalıyım fikirler düşünceler neler ?
abisinin soğukluğu sıcaklığı sizi ilgilendirmezAbisi geliyor da kardeşim ben geldim diye haber verme bile yok görüşsün görüşmesin umrunda değil. Bana yaptıkları bişey yok evet ama nikah günümüz olmuş çekimimiz var koşuşturmaca içindeyiz gün Türkiye’ye geliyorlar ve telefonda ilk lafı Türkiye’de bıraktığı bir kaç eşyasını sormak tebrik etmek falan yok yada kardeşim bir ihtiyaç var mı yardım edelim falan yok
Ya pardon da arada herhangi bir kavga sürtüşme laf vs olmamış siz gereksiz yere büyütmüşsünüz resmen. Gitmemek tabiki olmaz. Kusura bakmayın ama eşiniz haklı sonuna kadar. Gitmeyerek ayıp etmişsiniz bence. Benim fikrim ❤Merhabalar uzun süredir konu açmıyordum bu süre içinde evlendim ufak tefek problemler dışında her şey güzel gidiyor ancak nur topu gibi bir derdim oldu. Belki de büyütmemek gerekiyor bilmiyorum .
Eşimin abisi yurtdışında yaşıyor eşi iki çocuğu ile. Geçen sene düğünümüzde hiç bir yakınlık göremedim kendilerinden biz eşimle başka bir şehirde yaşıyoruz düğün eşimin ailesinin şehrinde oldu.ancak bu süre içinde onlar yurtdışından gelmişlerdi sonuçta ben de yabancıyım aileye açıkçası düğün günü pistte tanıştık düğün öncesi gelin odasına bile gelmediler kendi havalarında insanlar kasıt aramıyorum ancak bu konulara takıldım açıkçası .zaten yıl içinde diyalog falan olmuyor senede bir hafta gelip gidiyorlar bildiğim kadarıyla.bu sene de geldiklerini öğrendi eşim ben de hemen istersen sen git gör dedim zaten çalışan insanlarız vaktimiz kısıtlı.benim tavrımı da biliyor eşim. Mesafeli durmak istediğimi. Koşup gitmek istemiyorum sonuçta. Eşimin tepkisi savunmaya geçmek oldu ben nasıl yalnız gideyimden başladı kısa sa kısas yaparım falan ailemle aynı şehirdeyiz onu kastediyor ne yapmalıyım fikirler düşünceler neler ?
O da ilerde anlayacak ama şimdi değil çocuk vs olunca daha iyi anlarAsıl tartışmayı yapan eşim ben de buna bozuluyorum. Kendisine değer verilmiyor aile içinde abisi geliyor haber verme olayı bile babası aracılığı ile. Soğukluk var arada bence ama eşim farkında değil gel deseler gelecek git deseler gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?