- 15 Ekim 2016
- 7.125
- 12.777
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ortada dert goremedim. Gelmislerse siz de bir kere gidip gorebilirsiniz. Yine mesafenizi korursunuz. Sonucta can ciger olmayacaksiniz.Merhabalar uzun süredir konu açmıyordum bu süre içinde evlendim ufak tefek problemler dışında her şey güzel gidiyor ancak nur topu gibi bir derdim oldu. Belki de büyütmemek gerekiyor bilmiyorum .
Eşimin abisi yurtdışında yaşıyor eşi iki çocuğu ile. Geçen sene düğünümüzde hiç bir yakınlık göremedim kendilerinden biz eşimle başka bir şehirde yaşıyoruz düğün eşimin ailesinin şehrinde oldu.ancak bu süre içinde onlar yurtdışından gelmişlerdi sonuçta ben de yabancıyım aileye açıkçası düğün günü pistte tanıştık düğün öncesi gelin odasına bile gelmediler kendi havalarında insanlar kasıt aramıyorum ancak bu konulara takıldım açıkçası .zaten yıl içinde diyalog falan olmuyor senede bir hafta gelip gidiyorlar bildiğim kadarıyla.bu sene de geldiklerini öğrendi eşim ben de hemen istersen sen git gör dedim zaten çalışan insanlarız vaktimiz kısıtlı.benim tavrımı da biliyor eşim. Mesafeli durmak istediğimi. Koşup gitmek istemiyorum sonuçta. Eşimin tepkisi savunmaya geçmek oldu ben nasıl yalnız gideyimden başladı kısa sa kısas yaparım falan ailemle aynı şehirdeyiz onu kastediyor ne yapmalıyım fikirler düşünceler neler ?
Kötü insanlar olduklarını düşünmüyorum zaten kendi halinde insanlar ama yaptıklarının bana göre yanlış olduğunu nasıl anlatabilirim demek ki bazı şeylere kırılmışım insanın en heyecanlı önemli gününde yakınlık beklemesi suç mu hiçbirşey olmamış gibi yaparsam sergiledikleri tavrı normalleştirmiş olurumBence git ve çok samimi olma. Sonucta sen 1 kez görmüşsün belkide önyargılı düşündüğün kadar kötü insanlar değildirler.
avrupada yaşayan insanlar, burdaki gibi sıcak olmuyorlar...oranın kültürne alışıyorlar....bireysel yaşamayı öğreniyorlar, kendilerini birilerine sevdirme gibi bir dertleri olmuyor...Merhabalar uzun süredir konu açmıyordum bu süre içinde evlendim ufak tefek problemler dışında her şey güzel gidiyor ancak nur topu gibi bir derdim oldu. Belki de büyütmemek gerekiyor bilmiyorum .
Eşimin abisi yurtdışında yaşıyor eşi iki çocuğu ile. Geçen sene düğünümüzde hiç bir yakınlık göremedim kendilerinden biz eşimle başka bir şehirde yaşıyoruz düğün eşimin ailesinin şehrinde oldu.ancak bu süre içinde onlar yurtdışından gelmişlerdi sonuçta ben de yabancıyım aileye açıkçası düğün günü pistte tanıştık düğün öncesi gelin odasına bile gelmediler kendi havalarında insanlar kasıt aramıyorum ancak bu konulara takıldım açıkçası .zaten yıl içinde diyalog falan olmuyor senede bir hafta gelip gidiyorlar bildiğim kadarıyla.bu sene de geldiklerini öğrendi eşim ben de hemen istersen sen git gör dedim zaten çalışan insanlarız vaktimiz kısıtlı.benim tavrımı da biliyor eşim. Mesafeli durmak istediğimi. Koşup gitmek istemiyorum sonuçta. Eşimin tepkisi savunmaya geçmek oldu ben nasıl yalnız gideyimden başladı kısa sa kısas yaparım falan ailemle aynı şehirdeyiz onu kastediyor ne yapmalıyım fikirler düşünceler neler ?
Kötü insanlar olduklarını düşünmüyorum zaten kendi halinde insanlar ama yaptıklarının bana göre yanlış olduğunu nasıl anlatabilirim demek ki bazı şeylere kırılmışım insanın en heyecanlı önemli gününde yakınlık beklemesi suç mu hiçbirşey olmamış gibi yaparsam sergiledikleri tavrı normalleştirmiş olurum
Kötü insanlar olduklarını düşünmüyorum zaten kendi halinde insanlar ama yaptıklarının bana göre yanlış olduğunu nasıl anlatabilirim demek ki bazı şeylere kırılmışım insanın en heyecanlı önemli gününde yakınlık beklemesi suç mu hiçbirşey olmamış gibi yaparsam sergiledikleri tavrı normalleştirmiş olurum
Yapılan hareket yanlıs olabilir ama sen kendi insanlığını göstereceksinKötü insanlar olduklarını düşünmüyorum zaten kendi halinde insanlar ama yaptıklarının bana göre yanlış olduğunu nasıl anlatabilirim demek ki bazı şeylere kırılmışım insanın en heyecanlı önemli gününde yakınlık beklemesi suç mu hiçbirşey olmamış gibi yaparsam sergiledikleri tavrı normalleştirmiş olurum
Ne takmışsınız kafaya kadını. Kadın büyük İhtimalle pistte gördü unuttu sizi gelmeseniz de farketmez ona ama eşi fişnikleyip sen git ben gitmem tavrı çok çirkin ve yanlış.Merhabalar uzun süredir konu açmıyordum bu süre içinde evlendim ufak tefek problemler dışında her şey güzel gidiyor ancak nur topu gibi bir derdim oldu. Belki de büyütmemek gerekiyor bilmiyorum .
Merhabalar uzun süredir konu açmıyordum bu süre içinde evlendim ufak tefek problemler dışında her şey güzel gidiyor ancak nur topu gibi bir derdim oldu. Belki de büyütmemek gerekiyor bilmiyorum .