Eltime kas göz dalmak istiyorum

Linoya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
70
17
27
Daha öncede paylaşmıştim hikayemi cesaret edip boşanma davası açtım Eylül ayında davam var bosancagim inşallah eşimden.bir kizim var istemesem de çocuğu göstermek zorunda kalıyorum babasına ,görüntülu arıyor. eltim sürekli kaynanamda onun sesini duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor. bosanan varsa bana yardımcı olsun Allah aşkına ne zaman ben bunları takmayacagim. hayatımda kimseyle kavga etmiş bir insan değilim ama bu eltimi çok pis dovesim geliyor. Neden eltimden nefret ettiğimi açıklayacağım; iki yıl boyunca ben eltimi çok seviyordum ,abla olarak görüyordum, derdimi sıkıntımı paylasiyordum .abla olarak gördüğüm için, ben neler neler yaptım ona.ama o benim yüzüme karşı iyi,arkadan atıp tutuyormuş laf yetistiriyormus. eltime ,esimle olan sorunlarimi paylasiyordum .oda; bana ben olsam bosanirdim ,bunlar boyleler, bunlardan birşey çıkmaz, elleri para tutmaz diyordu. eşim ve ailesi hakkında böyle konuşuyordu. gerçektende böyle insanlar .eltim ,;o sana hakaret ediyorsa sende hakaret et. o eve gelmiyorsa sende geç gel , diye telkin ediyordu. bende hiç anlamadım kötülüğünü o kadar safmisim. eşime kızıp evden ayrıldığımda öğrendim .
kaynanamı dolduruyor ,beni kotuluyor, iftira atıyor ,hiç olmadık şeyleri anlatıyor, onları kullandığımı söylüyor, ben çalışan bir insanım onların hicbirseyine ihtiyacım yok. arkamdan dalga geçiyorlar ,kaynanam evime göz koymuş ,bana eşimin eski nişanlısına giden bohçayi getirmişler, arkamdan dalga geçiyor hakaret ediyorlar , bunların şokunu atlatamadim. eşim benden şans istedi ağladı duzeltecegim herşeyi diye pişmanim dedi . bende yine şans verdim. eve gelişimin ikinci gününde, eşim başladı onları savunmaya, bana diyor ; sen niye gidip derdini paylasiyorsun iyi yapmışlar az bile yapmışlar .şans isteyip böyle davranınca iyice midem bulandı. bu sefer temmelli gittim aylardır evime gitmedim boşanma davası açtım anlaşmalı bosanacagiz bir an önce bitsin istiyorum .terbiyesiz kadın daha yeni hukuk bürosunda sekreterlik yapiyo ben istesem adamdan maddi manevi dava açıp alırım ama ben kurtulmak istiyorum .bu eltim akıl veriyor eşimin çocuk için vereceği bin tl gözüne gelmiş hep kendi çocuklarına yapılsın istiyor. eşim kendi kızına yapmadığını onun çocuklarına yaptı birde benim paramla yaptı . neymiş çocuğa ortak hesap açacakmisiz oraya atacakmis parayi ben 7 bin maaş alan bir insanım onun parasına ihtiyacım yok. bu para benim çocuğumun hakkı diye istiyorum. bugüne kadar, kizim iki yaşında bütün ihtiyaçlarını ben karşıladım birşey istemedim .doğduğundan beri eşim hicbirsey yapmadı kizima .şimdi kalkıp bin liranın hesabını yapıyor.ben süt alsam süt aldım diyecekmisim ona , esim parasını babama yedirmeyecekmis .o kadar paramı yedi sesimi cikarmadim ,babam beş kuruş istemiyor ailemin evinde yatıp kalkıyoruz yiyoruz içiyoruz ben calisan bir insanım annem kızımıza bakıyor kendisi bekar hayatı yaşıyor düşünemiyor bile . bunu onun kafasına koyan da sinsi elti, kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum kadın kadının gerçekten düşmanı .ben ne zaman takmayacagim bu kadını, dışarıda bir yerde inşallah görmem .kendimi tutabilecegimden emin değilim
 
Son düzenleme:

Pamukannesi83

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
14.877
61.222
Yalnis insana güvenmissiniz dogru ve size yaptiklarinin vebali de büyük. Ama siz kendi geleceginize odaklanin. Bosanma sebeplerinizi ben bilmiyorum, insallah en kolay sekilde atlatirsiniz bu süreci. Eltinize de Allah iki cihandada sorsun. Böyle ortaligi karistiran yilanlardan bende nefret ederim
 

sunsea

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
4.162
4.869
Öncelikle sakin olun .İyi biri kötü biri eltiniz biz buradan bilemeyiz ama sonuçta bosaniyorsunuz . Böyle şeyler düşünmek hem yersiz olur hem de size zarar verir . Bir an önce kurtulmaya bakın bu süreçten .

Onun dışında çocuğa verilecek parayı istememezlik etmeyin derim ben .Sonuçta hayat artık çok pahalı az da olsa aylık masrafını karşılar o para . Ayrıca baba sorumlulugundan uzaklaşmamasi için de bir sebep olur . Baba olarak kendini iyi hisseder eşiniz .
 

Linoya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
70
17
27
Yalnis insana güvenmissiniz dogru ve size yaptiklarinin vebali de büyük. Ama siz kendi geleceginize odaklanin. Bosanma sebeplerinizi ben bilmiyorum, insallah en kolay sekilde atlatirsiniz bu süreci. Eltinize de Allah iki cihandada sorsun. Böyle ortaligi karistiran yilanlardan bende nefret ederim
Teşekkür ederim zaten bütün sıkıntı esimdeydi insanın eşi kendine iyi olmayınca saygısı olmayınca ailesinin böyle yapması normal .eşim maddi manevi tukketi beni psikolojik fiziksel şiddet vardı sorumsuz bir insandı eve gelmiyor 7 24 kaynanamdaydi kaynanam eltim kaynım kocam yada kahvehanede bir evi kızı olduğunun farkında bile değildi hepsini alllaha havale ettim ama çok seviyordum kaynanamı eltimi şimdi kimseye güvenemiyorum sesini duydum mu sinirlerim tepeme çıkıyor bir özür bile dilemediler üstüne iyi yaptık dediler ne biçim insanlar bilmiyorum nasıl rahat uyuyorlar bilmiyorum onlar gibi iki yüzlü olsaydım iyi olurdum
 

Pamukannesi83

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
14.877
61.222
Teşekkür ederim zaten bütün sıkıntı esimdeydi insanın eşi kendine iyi olmayınca saygısı olmayınca ailesinin böyle yapması normal .eşim maddi manevi tukketi beni psikolojik fiziksel şiddet vardı sorumsuz bir insandı eve gelmiyor 7 24 kaynanamdaydi kaynanam eltim kaynım kocam yada kahvehanede bir evi kızı olduğunun farkında bile değildi hepsini alllaha havale ettim ama çok seviyordum kaynanamı eltimi şimdi kimseye güvenemiyorum sesini duydum mu sinirlerim tepeme çıkıyor bir özür bile dilemediler üstüne iyi yaptık dediler ne biçim insanlar bilmiyorum nasıl rahat uyuyorlar bilmiyorum onlar gibi iki yüzlü olsaydım iyi olurdum

Siz onlar gibi iki yüzlü olmak istemezdiniz zaten. Esinizi de Allah islah etsin. Fiziksel ve psikolojik siddet gördügünüz icin psikolojik destek de alin. Size iyi gelecektir. Ve cocugunuzun ve sizin maddi haklarinizi da alin. Hemen bitmesini istediginizi anliyorum, ama bazi seylerin bir bedeli olmali, heleki o serefsiz size siddet uygulamissa donuna kadar almaniz gerekir
 

monicatak

Guru
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.480
7.630
Allah aşkına bir nokta, bir paragraf kullanın miyopumun derecesi arttı okumaya çalışırken
 


bulancak28

Sosyologia
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
1 Haziran 2010
4.968
1.606
33
Paragraf ve imla yapsanız biraz bizim için de iyi olurdu
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 204 gün geçti.



Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 53 Kg. ile 72 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 170 cm. Başlangıç Kilom :88 Kg. Şimdiki Kilom :73 Kg.

Cemoos

Lütfen koparmayın!!!
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
2.746
8.265
Benim eltim olmadı ama görümce ve kv bana yetti de arttı.
Merak etmeyin bu duygudan kurtulursunuz.ama her aklınıza geldiğinde sınır olmaya devam ederseniz.ben aradan yıllar geçti hala nefret ediyorum onlardan.yasattiklari aklıma geldikçe öfkem bitmiyor ama görmediğim için hemen unutuyorum hepsini.sizde en kotu böyle yaşarsınız ve bu durumdan kurtulursunuz.
Tavsiyem nafaka talebinde mutlaka bulunun.bugun iyisiniz,paranız var ama yarının ne olacağı belli olmaz.sonucta çocuğunuz için nafaka alacaksınız ve almalısınız.
Eş zaten ayri vaka umarım biran önce kurtulursunuz.
 

cilvenaz07

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
472
215
Bence eltinize içinizden bir teşekkür edin, böyle bir kocadan ve ailesinden sizi biran önce kurtardığı için. Eltiniz olmasaydı Kim bilir daha nelerle karşılaşır, üzülürdünüz. Kötülük yapıcam derken sizin yeni bir hayat kurmanıza vesile olmuş, onun sayesin de kızınızla ne güzel bir hayat yaşayıp, anılar biriktireceksiniz kim bilir. Hatta bunu elinizle paylaşıp içinizi rahatlatabilirsiniz 😎 enerjinizi kızınıza harcayın ve yeni hayatınızın tadını çıkarın lütfen
 

Linoya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
70
17
27
Bence eltinize içinizden bir teşekkür edin, böyle bir kocadan ve ailesinden sizi biran önce kurtardığı için. Eltiniz olmasaydı Kim bilir daha nelerle karşılaşır, üzülürdünüz. Kötülük yapıcam derken sizin yeni bir hayat kurmanıza vesile olmuş, onun sayesin de kızınızla ne güzel bir hayat yaşayıp, anılar biriktireceksiniz kim bilir. Hatta bunu elinizle paylaşıp içinizi rahatlatabilirsiniz 😎 enerjinizi kızınıza harcayın ve yeni hayatınızın tadını çıkarın lütfen
Haklısınız valla bir yandan bakınca ama ben yinede teşekkür edemiyorum ona onların sayesinde artık kimseye güvenmiyorum hakkimi yedirmiyorum 9 ay oldu evi bırakıp geldim arabamı bile aldim o sefil hayatına devam ediyor bide gidip kredi çekip bitkoinde yatırmış eşyalarım orda diye evin kirasını istiyor adam iddia oynuyor parasida yok borçlu zaten uzasın istemiyorum para yerine gelir zaman gelmez perişan olduk kızımla benim işim garanti iş sıkıntı yok o konuda
 

yamochka

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
215
181
Daha öncede paylaşmıştim hikayemi cesaret edip boşanma davası açtım Eylül ayında davam var bosancagim inşallah eşimden.bir kizim var istemesem de çocuğu göstermek zorunda kalıyorum babasına ,görüntülu arıyor. eltim sürekli kaynanamda onun sesini duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor. bosanan varsa bana yardımcı olsun Allah aşkına ne zaman ben bunları takmayacagim. hayatımda kimseyle kavga etmiş bir insan değilim ama bu eltimi çok pis dovesim geliyor. Neden eltimden nefret ettiğimi açıklayacağım; iki yıl boyunca ben eltimi çok seviyordum ,abla olarak görüyordum, derdimi sıkıntımı paylasiyordum .abla olarak gördüğüm için, ben neler neler yaptım ona.ama o benim yüzüme karşı iyi,arkadan atıp tutuyormuş laf yetistiriyormus. eltime ,esimle olan sorunlarimi paylasiyordum .oda; bana ben olsam bosanirdim ,bunlar boyleler, bunlardan birşey çıkmaz, elleri para tutmaz diyordu. eşim ve ailesi hakkında böyle konuşuyordu. gerçektende böyle insanlar .eltim ,;o sana hakaret ediyorsa sende hakaret et. o eve gelmiyorsa sende geç gel , diye telkin ediyordu. bende hiç anlamadım kötülüğünü o kadar safmisim. eşime kızıp evden ayrıldığımda öğrendim .
kaynanamı dolduruyor ,beni kotuluyor, iftira atıyor ,hiç olmadık şeyleri anlatıyor, onları kullandığımı söylüyor, ben çalışan bir insanım onların hicbirseyine ihtiyacım yok. arkamdan dalga geçiyorlar ,kaynanam evime göz koymuş ,bana eşimin eski nişanlısına giden bohçayi getirmişler, arkamdan dalga geçiyor hakaret ediyorlar , bunların şokunu atlatamadim. eşim benden şans istedi ağladı duzeltecegim herşeyi diye pişmanim dedi . bende yine şans verdim. eve gelişimin ikinci gününde, eşim başladı onları savunmaya, bana diyor ; sen niye gidip derdini paylasiyorsun iyi yapmışlar az bile yapmışlar .şans isteyip böyle davranınca iyice midem bulandı. bu sefer temmelli gittim aylardır evime gitmedim boşanma davası açtım anlaşmalı bosanacagiz bir an önce bitsin istiyorum .terbiyesiz kadın daha yeni hukuk bürosunda sekreterlik yapiyo ben istesem adamdan maddi manevi dava açıp alırım ama ben kurtulmak istiyorum .bu eltim akıl veriyor eşimin çocuk için vereceği bin tl gözüne gelmiş hep kendi çocuklarına yapılsın istiyor. eşim kendi kızına yapmadığını onun çocuklarına yaptı birde benim paramla yaptı . neymiş çocuğa ortak hesap açacakmisiz oraya atacakmis parayi ben 7 bin maaş alan bir insanım onun parasına ihtiyacım yok. bu para benim çocuğumun hakkı diye istiyorum. bugüne kadar, kizim iki yaşında bütün ihtiyaçlarını ben karşıladım birşey istemedim .doğduğundan beri eşim hicbirsey yapmadı kizima .şimdi kalkıp bin liranın hesabını yapıyor.ben süt alsam süt aldım diyecekmisim ona , esim parasını babama yedirmeyecekmis .o kadar paramı yedi sesimi cikarmadim ,babam beş kuruş istemiyor ailemin evinde yatıp kalkıyoruz yiyoruz içiyoruz ben calisan bir insanım annem kızımıza bakıyor kendisi bekar hayatı yaşıyor düşünemiyor bile . bunu onun kafasına koyan da sinsi elti, kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum kadın kadının gerçekten düşmanı .ben ne zaman takmayacagim bu kadını, dışarıda bir yerde inşallah görmem .kendimi tutabilecegimden emin değilim
Eltinizi şöyle görün💩 elbet ki kendi yaptıkları , ayağına dolanacak. Her şeyin karması var boşuna canınızı sıkmayın.🎈🌹