Eltime kas göz dalmak istiyorum

Madamgazel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
3.762
6.031
Daha öncede paylaşmıştim hikayemi cesaret edip boşanma davası açtım Eylül ayında davam var bosancagim inşallah eşimden.bir kizim var istemesem de çocuğu göstermek zorunda kalıyorum babasına ,görüntülu arıyor. eltim sürekli kaynanamda onun sesini duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor. bosanan varsa bana yardımcı olsun Allah aşkına ne zaman ben bunları takmayacagim. hayatımda kimseyle kavga etmiş bir insan değilim ama bu eltimi çok pis dovesim geliyor. Neden eltimden nefret ettiğimi açıklayacağım; iki yıl boyunca ben eltimi çok seviyordum ,abla olarak görüyordum, derdimi sıkıntımı paylasiyordum .abla olarak gördüğüm için, ben neler neler yaptım ona.ama o benim yüzüme karşı iyi,arkadan atıp tutuyormuş laf yetistiriyormus. eltime ,esimle olan sorunlarimi paylasiyordum .oda; bana ben olsam bosanirdim ,bunlar boyleler, bunlardan birşey çıkmaz, elleri para tutmaz diyordu. eşim ve ailesi hakkında böyle konuşuyordu. gerçektende böyle insanlar .eltim ,;o sana hakaret ediyorsa sende hakaret et. o eve gelmiyorsa sende geç gel , diye telkin ediyordu. bende hiç anlamadım kötülüğünü o kadar safmisim. eşime kızıp evden ayrıldığımda öğrendim .
kaynanamı dolduruyor ,beni kotuluyor, iftira atıyor ,hiç olmadık şeyleri anlatıyor, onları kullandığımı söylüyor, ben çalışan bir insanım onların hicbirseyine ihtiyacım yok. arkamdan dalga geçiyorlar ,kaynanam evime göz koymuş ,bana eşimin eski nişanlısına giden bohçayi getirmişler, arkamdan dalga geçiyor hakaret ediyorlar , bunların şokunu atlatamadim. eşim benden şans istedi ağladı duzeltecegim herşeyi diye pişmanim dedi . bende yine şans verdim. eve gelişimin ikinci gününde, eşim başladı onları savunmaya, bana diyor ; sen niye gidip derdini paylasiyorsun iyi yapmışlar az bile yapmışlar .şans isteyip böyle davranınca iyice midem bulandı. bu sefer temmelli gittim aylardır evime gitmedim boşanma davası açtım anlaşmalı bosanacagiz bir an önce bitsin istiyorum .terbiyesiz kadın daha yeni hukuk bürosunda sekreterlik yapiyo ben istesem adamdan maddi manevi dava açıp alırım ama ben kurtulmak istiyorum .bu eltim akıl veriyor eşimin çocuk için vereceği bin tl gözüne gelmiş hep kendi çocuklarına yapılsın istiyor. eşim kendi kızına yapmadığını onun çocuklarına yaptı birde benim paramla yaptı . neymiş çocuğa ortak hesap açacakmisiz oraya atacakmis parayi ben 7 bin maaş alan bir insanım onun parasına ihtiyacım yok. bu para benim çocuğumun hakkı diye istiyorum. bugüne kadar, kizim iki yaşında bütün ihtiyaçlarını ben karşıladım birşey istemedim .doğduğundan beri eşim hicbirsey yapmadı kizima .şimdi kalkıp bin liranın hesabını yapıyor.ben süt alsam süt aldım diyecekmisim ona , esim parasını babama yedirmeyecekmis .o kadar paramı yedi sesimi cikarmadim ,babam beş kuruş istemiyor ailemin evinde yatıp kalkıyoruz yiyoruz içiyoruz ben calisan bir insanım annem kızımıza bakıyor kendisi bekar hayatı yaşıyor düşünemiyor bile . bunu onun kafasına koyan da sinsi elti, kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum kadın kadının gerçekten düşmanı .ben ne zaman takmayacagim bu kadını, dışarıda bir yerde inşallah görmem .kendimi tutabilecegimden emin değilim
Hic saldirip kendini boş yere yorma böyle insanlar baskalarinin mutsuzlugundan beslenir vampir kiliklilar.

Bosan ve hayatina tertemiz bir sayfa aç o baba olamamis hiyardan da bin TL ni al çocuk onunda cocugu mıçını yirtsada ödeyecek.
 

Birumuttur yasamak

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
2.959
3.997
Haklısınız valla bir yandan bakınca ama ben yinede teşekkür edemiyorum ona onların sayesinde artık kimseye güvenmiyorum hakkimi yedirmiyorum 9 ay oldu evi bırakıp geldim arabamı bile aldim o sefil hayatına devam ediyor bide gidip kredi çekip bitkoinde yatırmış eşyalarım orda diye evin kirasını istiyor adam iddia oynuyor parasida yok borçlu zaten uzasın istemiyorum para yerine gelir zaman gelmez perişan olduk kızımla benim işim garanti iş sıkıntı yok o konuda
Canım alman gereken ne varsa maddi olarak eşya olarak asla yanına birakma onların kurtulayım diyorsun anliyorum ama sonra çok pişman olursun kendin için olmasa bile kızın için gerekirse hesap aç gelen parayı oraya koy dokunma ilerde büyüdüğünde birikmiş olur
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-01-2022

Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 49 gün kaldı.

Hamileliğinizin bu haftası biterken bebeğinizin başının çevresi yaklaşık 9,5mm arttı. Bunun sebebi bebeğinizin beynindeki hızlı büyümedir. Eğer ödem ve şişlik probleminiz varsa 3. trimesterdan itibaren yüzüğünüzü çıkarabilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2000 gr. - Yaklaşık boyu : 43.7 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

bubendegilim

Görümceleri koruma derneği başkanı🌹
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
2.812
9.285
Böyle bir pislikten neden para talep etmeden boşanıyorsunuz ? Oh ne ala memleket. Ben olsam boşanırken süründürürüm onu. Bu tiplerin anladıkları bu çünkü. Ne diye diye kızınızın hakkını, kendi hakkınızı yediriyorsunuz ? Ha hiç bir şey almayacaksanız bile bırakın içlerine bi korku salınsın. Şerh koydurun mallarına. Allah akıl fikir versin.
 

prometheus

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
2.719
7.747
Eltiyi zittir edin. Ne halt ederse etsin bundan sonra sen kendi hayatına bak. Laf taşıyan insandan zaten ne bekliyorsun? Eski eşten kendin için nafaka talep etmeme kısmında kahkaha attım. 1000 tl çocuğun ihtiyaçlarının çeyreğinin çeyreğine yetmez. Sen de talep edeceksin ki senin kazandıklarının da büyük bölümü çocuk için harcanıp yok olmasın. 7000 çok büyük bir para değil. Büyüme çağındaki çocuğun sağlıklı beslenmesi, sürekli yeni kıyafet alınması, kaliteli ortopedik ayakkabı ( 6 ayda bir yeni ayakkabı alınır o yaştaki çocuğa) kışlık mont, yazlık kıyafet, bez, mama derken tüm kazandığını marketlerde tüketirsin. Babası da elin varoş kadınlarıyla çocuğun hakkını bir güzel yer. Eğer verebilecek durumdaysa en az 1000 tl de sana versin. 1000 tl bugün hiç para. Bir Haftalık market alışverişi 400-500 tutuyor zaten. Çocuğun ihtiyaçları da zamanla büyüyecek.

6 yaşındaki çocuğum saç dizleştirici istiyor, çizgi film karakterli parfüm istiyor, her buluşmada arkadaşına hediye alalım istiyor. Markette ev alışverişinden çok onun istediklerine para veriyorum. Çocuk büyütmek hiç kolay değil. O çocuğun başında 12-13 yaşına kadar bir büyük gerek. Sen çalışıyormuşsun. Allah korusun annen bakamaz duruma geldi veya allah korusun vefat etti o zaman başına bakıcı lazım. Okuldan alacak okula bırakacak dersini yaptıracak vs. Her şeyi bugünden ibaret görmeyin bunun ilerisi de var. O masraflar büyüdü mü kendini dilin bir karış dışarıda çalışırken ve yetiştiremezken, kenara beş kuruş para koyamazken, bir tatile bile gidemezken bulursun.
Ayrıca protokole eğitim masraflarını baba ödeyecek diye madde koydur. Yarın basit bir kadınla evlenir onun boy boy çocukları özel okullara giderken seninki mahrum kaşır. Özel okula gidecek çocuk maddesini de eklet sözleşmeye.
 

KIR PAPATYASII

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
1.626
6.235
Çok güzel ki kurtulmuşsunuz. Çatır çatır vermek zorunda nafakayı alabileceğinizin en fazlasını alın Kusura bakmayın esli eşiniz adam olsa yedi cihan bir araya gelse ağzını size açamazdı. Zamanla takıntınız geçer. Belki de o kötülük yapacağım sanıp size iyilik yptı. Yaşasın onlarla birlikte uğraşmayın. Bakarsınız doğru insan çıkacak karşınıza hayattan ümidinizi kesmeyin.
 

ipek2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
3.397
3.766
Ben boşanma aşamasında değilim ama eltileirmi ben de hiç sevmem yalancılık iftira bir de bunları görmüyorum gibi insanı salak yerine koymaya çalışma
Her neyse Allah size sabır versin o adama 1 kuruş dahi bırakmayın ne hakkınız varsa alın kızınızın hakkını da alın tabii
Ben bazı insanlara Allah ıslah etsin demiyorum demek gelmiyor içimden
Bu yaptıklarının bedelini zaten obur dünyada ödeyecekler
Muhtemelen eltin sen çalışıyorsun diye sana sinir oluyordu seni çekemiyorum zaten
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 48 Kg. ile 65 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 161 cm. Başlangıç Kilom :75 Kg. Şimdiki Kilom :69 Kg.

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
25.053
16.746
burda kk kaç defa yazıldı eltiye güven olmaz diye
 

Linoya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
116
37
27
Allah aşkına bir nokta, bir paragraf kullanın miyopumun derecesi arttı okumaya çalışırken
Düzenledim
Sizin tek sorununuz eşiniz kusura bakmayın. Adam gibi eşiniz olsa o elti en ufacık bir şey yapamaz daha aa derken lafı ağzına tıkıli

Evet eşim zaten sorunluydu benim bu hayatta anladığım eltim kaynanama dünyanın lafını eder herşeyi söyler lafını esirgemez kocasını küçük düşürür insanların içinde bütün fesatlık bunda evde oturan da oydu insanları kullananda o kendisi iyi oldu ben kotu

Eltiyi zittir edin. Ne halt ederse etsin bundan sonra sen kendi hayatına bak. Laf taşıyan insandan zaten ne bekliyorsun? Eski eşten kendin için nafaka talep etmeme kısmında kahkaha attım. 1000 tl çocuğun ihtiyaçlarının çeyreğinin çeyreğine yetmez. Sen de talep edeceksin ki senin kazandıklarının da büyük bölümü çocuk için harcanıp yok olmasın. 7000 çok büyük bir para değil. Büyüme çağındaki çocuğun sağlıklı beslenmesi, sürekli yeni kıyafet alınması, kaliteli ortopedik ayakkabı ( 6 ayda bir yeni ayakkabı alınır o yaştaki çocuğa) kışlık mont, yazlık kıyafet, bez, mama derken tüm kazandığını marketlerde tüketirsin. Babası da elin varoş kadınlarıyla çocuğun hakkını bir güzel yer. Eğer verebilecek durumdaysa en az 1000 tl de sana versin. 1000 tl bugün hiç para. Bir Haftalık market alışverişi 400-500 tutuyor zaten. Çocuğun ihtiyaçları da zamanla büyüyecek.

6 yaşındaki çocuğum saç dizleştirici istiyor, çizgi film karakterli parfüm istiyor, her buluşmada arkadaşına hediye alalım istiyor. Markette ev alışverişinden çok onun istediklerine para veriyorum. Çocuk büyütmek hiç kolay değil. O çocuğun başında 12-13 yaşına kadar bir büyük gerek. Sen çalışıyormuşsun. Allah korusun annen bakamaz duruma geldi veya allah korusun vefat etti o zaman başına bakıcı lazım. Okuldan alacak okula bırakacak dersini yaptıracak vs. Her şeyi bugünden ibaret görmeyin bunun ilerisi de var. O masraflar büyüdü mü kendini dilin bir karış dışarıda çalışırken ve yetiştiremezken, kenara beş kuruş para koyamazken, bir tatile bile gidemezken bulursun.
Ayrıca protokole eğitim masraflarını baba ödeyecek diye madde koydur. Yarın basit bir kadınla evlenir onun boy boy çocukları özel okullara giderken seninki mahrum kaşır. Özel okula gidecek çocuk maddesini de eklet sözleşmeye.
Çok haklısınız ama eşim benden biraz daha az alıyor çalışan insan olduğum için benim için nafaka vermezler ben kızım için istedim birde evimdeki bütün eşyalar ,mobilya, beyaz esya vs herşeyi borçla aldığı için ben ödemek zorunda kalmıştım zaten hiçbir hakkı yok o kadar para verip aldığım mobilya şimdi parada etmiyor çocuk masraflı gerçekten .ayda rahat zaten 2 bin gidiyor. bir özel hasteneye götürüyorsun 500 TL den aşağı çıkamıyorum rahat ayakkabı 300 400 güzel bir mont en az 300 yeme içmesi ,bezi, emzik en basiti 60 TL kaç tane aldım bilmiyorum yırtıyor uçlarını bakıcı sorunum yok anneme birşey olursa kız kardeşim var adamın çocuğu için vereceği bin lira gözüne geliyor böyle insandan ne beklersin biz anlaşmalı boşanıyoruz diye bu ücret normalde hakim 500 750 TL veriyor buda çok komik bir rakam
 

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
6.853
14.001
Benim eski eşimin kardeşinin karısı vardı elti nesnessi. Allahım düşman başına vermesin. Anlıyorum sizi ve umarım tenhada dalarsınız tepesine. Şirret bunlar
 

Amy lee

Unforgiven
Pro Üye
27 Aralık 2011
52.338
34.049
Eş ailesine güvenip bir şey anlatmayın!

Neyse...


Şöyle düşünün, siz kurtuldunuz ve yenisıınız daha bunlar geçecek. Ama o kendine yansın hayatı boyunca çekecek o aileyi 😀

Keser söner sap döner
Gün gelir hesap döner
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 06-07-2022

Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 217 gün kaldı.

Üç gün içinde bebeğinizin kolları biraz uzayacak ve dirseklerinden bükülmeye başlayacak. Bebeğinizin baş ve diğer parmakları artık ortaya çıktı. Henüz kısalar ve aralarındaki perde hala kıvrımlı bir halde duruyor. Bu noktada bebeğinizin kolları 1 bu bir yazısı büyüklüğünde. Bebeğinizin kalp atışlarını duymak isteseniz bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

blondgunes

Nirvana
Pro Üye
12 Ocak 2010
15.452
22.065
Daha öncede paylaşmıştim hikayemi cesaret edip boşanma davası açtım Eylül ayında davam var bosancagim inşallah eşimden.bir kizim var istemesem de çocuğu göstermek zorunda kalıyorum babasına ,görüntülu arıyor. eltim sürekli kaynanamda onun sesini duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor. bosanan varsa bana yardımcı olsun Allah aşkına ne zaman ben bunları takmayacagim. hayatımda kimseyle kavga etmiş bir insan değilim ama bu eltimi çok pis dovesim geliyor. Neden eltimden nefret ettiğimi açıklayacağım; iki yıl boyunca ben eltimi çok seviyordum ,abla olarak görüyordum, derdimi sıkıntımı paylasiyordum .abla olarak gördüğüm için, ben neler neler yaptım ona.ama o benim yüzüme karşı iyi,arkadan atıp tutuyormuş laf yetistiriyormus. eltime ,esimle olan sorunlarimi paylasiyordum .oda; bana ben olsam bosanirdim ,bunlar boyleler, bunlardan birşey çıkmaz, elleri para tutmaz diyordu. eşim ve ailesi hakkında böyle konuşuyordu. gerçektende böyle insanlar .eltim ,;o sana hakaret ediyorsa sende hakaret et. o eve gelmiyorsa sende geç gel , diye telkin ediyordu. bende hiç anlamadım kötülüğünü o kadar safmisim. eşime kızıp evden ayrıldığımda öğrendim .
kaynanamı dolduruyor ,beni kotuluyor, iftira atıyor ,hiç olmadık şeyleri anlatıyor, onları kullandığımı söylüyor, ben çalışan bir insanım onların hicbirseyine ihtiyacım yok. arkamdan dalga geçiyorlar ,kaynanam evime göz koymuş ,bana eşimin eski nişanlısına giden bohçayi getirmişler, arkamdan dalga geçiyor hakaret ediyorlar , bunların şokunu atlatamadim. eşim benden şans istedi ağladı duzeltecegim herşeyi diye pişmanim dedi . bende yine şans verdim. eve gelişimin ikinci gününde, eşim başladı onları savunmaya, bana diyor ; sen niye gidip derdini paylasiyorsun iyi yapmışlar az bile yapmışlar .şans isteyip böyle davranınca iyice midem bulandı. bu sefer temmelli gittim aylardır evime gitmedim boşanma davası açtım anlaşmalı bosanacagiz bir an önce bitsin istiyorum .terbiyesiz kadın daha yeni hukuk bürosunda sekreterlik yapiyo ben istesem adamdan maddi manevi dava açıp alırım ama ben kurtulmak istiyorum .bu eltim akıl veriyor eşimin çocuk için vereceği bin tl gözüne gelmiş hep kendi çocuklarına yapılsın istiyor. eşim kendi kızına yapmadığını onun çocuklarına yaptı birde benim paramla yaptı . neymiş çocuğa ortak hesap açacakmisiz oraya atacakmis parayi ben 7 bin maaş alan bir insanım onun parasına ihtiyacım yok. bu para benim çocuğumun hakkı diye istiyorum. bugüne kadar, kizim iki yaşında bütün ihtiyaçlarını ben karşıladım birşey istemedim .doğduğundan beri eşim hicbirsey yapmadı kizima .şimdi kalkıp bin liranın hesabını yapıyor.ben süt alsam süt aldım diyecekmisim ona , esim parasını babama yedirmeyecekmis .o kadar paramı yedi sesimi cikarmadim ,babam beş kuruş istemiyor ailemin evinde yatıp kalkıyoruz yiyoruz içiyoruz ben calisan bir insanım annem kızımıza bakıyor kendisi bekar hayatı yaşıyor düşünemiyor bile . bunu onun kafasına koyan da sinsi elti, kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum kadın kadının gerçekten düşmanı .ben ne zaman takmayacagim bu kadını, dışarıda bir yerde inşallah görmem .kendimi tutabilecegimden emin değilim

mahkeme salonundan çıkınca sana söylediklerini sende ona söyle (eltine )

ben olsam boşanırım bunlardan birşey olmaz diyordun yaaa ben boşandım kurtuldum darısı sana abulaaa de
 

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
25.053
16.746
Benim eski eltide eşimi arayıp arayıp abicim abicim diye sömürüyordu. hay senin abicine şirret
bu bütün dünyada böyleymiş yabancı kanalında kadın evli lokanta açmış erkek kardeşinden sürekli para almış ,kardeşi de bıkmış şikayet ediyordu
 

MaYa_MiLa

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ağustos 2012
6.423
20.521
eltiyi görümceyi de abla gibi görmek de ne bileyim
hiç anlatmadım özelimi anlatmam da
aslında evlendim evleneli arkadaşlarıma bile anlatmıyorum.
çok basit ikilem arasında kalmışsam ancak bir şeyi sorarım o da arkadaşlarıma yani...
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 495 gün geçti.