- 27 Ağustos 2013
- 430
- 111
- 48
kendimden örnek vereyim canim, ben nişanlandığımda hepsi evliydi eltilerim ama birisi benden küçüktü baya yaşça , çok küçük evlenmişti, ben de aileye yeni gidince kıskançlıkları oldu tabi, ama ben kimseden duymayla değil bizzat görüyordum yaptıklarını gülüp geçiyordum çocukça geliyordu çünki, benden ona yenge dememi bekliyordu mesala ben 5 yaş büyük olmama rağmen, eşimde büyükneyse hiç takılmadım, sonra farkettim ben yokken ona beni anlatıyorlar sürekli kız kendi kendine çırpınıyor benle yarışmaya çalışıyor fotokopim gibiydi ne alsam arayıp aynısını alıyor felan saçımı kestiriyorum aynısını kestirip boyatıyor , çok gülüyordum , neyse o olmayınca da sürekli onun adını geçiriyorlardı anlatıyorlardı bana , ben hiç umursamıyordum ama , sonra kız anladı tabi umrumda olmadığını kullanıldığını farkedince de frenledi kendini, yenge diye kendiliğinden peşimde dolanmaya başladı, arar anlatır ağlardı felan, yani bunlar tamamen oğlan evinin cinliğinden kaynaklanıyor
eltilerimle çok iyiyiz , bozmak istiyorlar yalan yanlış o sana şunu dedi böyle yaptı bilmem ne diye karıştırmaya çalışıyorlar kullanamadıkları işlerine gelmediğinden kimsede takmıyor düşmüyor basit oyunlarına .
bence kıza karşı durduk yere dolma , ailenin içine bi gir sonra anlarsın kimin ne olduğunu tepkisiz kal herşeye , nişanlına bile söyleme düşüncelerini GÖZLEMLE AİLEYİ !
çok teşekkür ederim yazdıkların gerçekten içimi ferahlattı ve çok mantıklı geldi. Allah sizin de aranızı bozmasın. ben zaten sessiz kalıyordum ama sanırım içten içe gaza gelmişim yine de

dediğin gibi gözlemleyip ona göre davranıcam. tekrar çok ama çok teşekkür ederim