Eltime nasıl davranmalıyım?

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar çok yakın bir akrabam vefat etti be eltim olacak kişi beni bir kere aramış ulaşamamış ve bidaha başsağlığı için aramadı ve gelmedi de kayınvalidem defalarca geldi ilgilendi ama şimdi bi süre kayınvalidemgilde olucaz ve eltimde orda şimdi ben ne yapmalıyım.eltim orda diye kayınvalideme gitmesem mi çünkü kırgınım yoksa gidip hiç konuşmasam mı?

Cok yakin akraba dediginiz ne kadar yakin??

Git niye gitmiyceksin ki

Yüzsüz olmak bazen işe yarıyor

Bence tavir almayin. Sahsen ben nefret ederim sitemlerden ve beklentilerden. Unutmusta olabilir sonucta aramis sizi ulasamamis. Ki olmasa bile arayip bassagligi dilemedi diye kusmek bence hos bisey degil. Sinirinizi koruyup uzak durmak kafidir. Sahsen ben oyle yapiyorum ve bana sitemle geleni de bende sunlari yasadim sen aradin mi ki benden bekliyosun diyorum

Ev kayınvalidemin evi eltimin değil zaten eltimin olsa kesin gitmiyim derim sadece bu sürede onu sık görücem ama saygısızlığı kabul edemem hiç bişe olmamış gibi konuşamam onla ee gitmesemde ben niye gitmiyorumki ondan kaçar gibi o gelmesib diyorum bilmiyorum

Mesafeli durun neden diye sorarsa da söylersiniz darıldığınızı

Elbet onunda bi cenazesi olur sizde aramazsiniz olur biter...

Bide diyorum hiç gitmiyim ben gitmediğim zaman herkes nedenini sorunca ben söylerim herkes eminim onda hata bulur çünkü eşimin ailesi böle şeylere çok dikkat eder ama yine insanlık bende kalsın büyütmeyim diyorum ama bilmiyorum

Niye bu kadar beklenti içine girdin ki ? Aramış ulaşamamış daha ne yapsın . Görünce bas sağlığı diler . Hem ölsn kişi amcanızmış belki sizin için çok değerli Olduğunu düşünemedi. Arayıp ulaşamadıysa siz neden geri donmediniz ?

Gidin ama onu görmezden gelin
Soru sorarsa cevap verirsiniz o kadar .Hep sizden birileri ölmeyecek zamani gelince anlar.

Geri döndüm bende ona ama ulaşamadım bende.ve üst üste de geri dönmeye çalışmadım beklenti içine girdim çünkü yani bakıyorum çokkk uzak akraba arkadaş herkes başsağlığı diliyor bana ama yakın olan eltim piyasada yok bu yüzden

Arasaymış iyiymiş. Aramamış, çokta tın.
Takılmayın, sevmiyorsanız mesafeli davranın kafi.

EL ti adı üstünde el yani eltilerimi sevmem nankörler hiçbir şeyleri umrumda olmaz hatta aramasalar ne mutlu :) salla geç boş ver

Aramış ya işte, aradığını görünce sen dönmeli idin
Sürekli amcanın baş sağlığını mı takip edecekti?
Küsmeni gerektirecek bişey yok

İnsanlar hayatı neden böyle zorlaştırır ve karşısındakinden sebepsiz bir beklenti içine girer anlamıyorum, aramış inceliğini de yapmış denk gelmemiş konuşamamışsınız. Kusura bakmayın ama bunda alınıp küsecek hiçbir şey olmadığı gibi, bu yüzden tepki vermeniz de çocukça olur. Allah başka dert vermesin ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…