- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
Bide diyorum hiç gitmiyim ben gitmediğim zaman herkes nedenini sorunca ben söylerim herkes eminim onda hata bulur çünkü eşimin ailesi böle şeylere çok dikkat eder ama yine insanlık bende kalsın büyütmeyim diyorum ama bilmiyorum
Geri döndüm bende ona ama ulaşamadım bende.ve üst üste de geri dönmeye çalışmadım beklenti içine girdim çünkü yani bakıyorum çokkk uzak akraba arkadaş herkes başsağlığı diliyor bana ama yakın olan eltim piyasada yok bu yüzden
Ben olsam öyle yaparım demişsiniz ama eltiniz sizin gb düşünmüyor demekki. Ayrıca nerde yüz yüze geleceğiz demişsiniz, konunuzun açılış sebebi yakın zamanda yüz yüze gelecek olmanız değil mi zaten? Belki kadın da nasılsa buraya gelecekler o zaman konuşurum diye düşünmüştür ama siz illa ben eltiyi rezil edeceğim diyorsanız onu açıkça söyleyin de biz de şöyle olmuştur böyle olmuştur diye yazmayalım boşa.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben aradığını görünce geri dönüş yaptım ve ben de ona ulaşamadım sonrada aramadım ben mi defalarca arayıp kendine başsağlığı diletseydim anlamadım.ben olsam ulaşamadıktan sonra bide en azından ertesi gün ararım yada evşne gider başsağlığı dilerim benim evime gelebilirdi gelmedi eee yüzyüze gelmeyi bekliyo diyosunuz da nerde yüzyüze gelcez??tesadüfen bi yerde karşılaşırızda ay a başsağlığı dilerim diye m bekliyo ben napayım böle taziyeyi?
Aramış ya. Bende olsam bir kere ararım cevap vermediyse aramam ve gördüğüm yerde dileğimi iletirim.Bide diyorum hiç gitmiyim ben gitmediğim zaman herkes nedenini sorunca ben söylerim herkes eminim onda hata bulur çünkü eşimin ailesi böle şeylere çok dikkat eder ama yine insanlık bende kalsın büyütmeyim diyorum ama bilmiyorum
Şu eltiyi kafana neden takiyorsun anlamış deglm bişey sorarsa cevap verirsin yeri geldi mi duymamazlıga verirsin çok mu zorArkadaşlar çok yakın bir akrabam vefat etti be eltim olacak kişi beni bir kere aramış ulaşamamış ve bidaha başsağlığı için aramadı ve gelmedi de kayınvalidem defalarca geldi ilgilendi ama şimdi bi süre kayınvalidemgilde olucaz ve eltimde orda şimdi ben ne yapmalıyım.eltim orda diye kayınvalideme gitmesem mi çünkü kırgınım yoksa gidip hiç konuşmasam mı?
Arkadaşlar çok yakın bir akrabam vefat etti be eltim olacak kişi beni bir kere aramış ulaşamamış ve bidaha başsağlığı için aramadı ve gelmedi de kayınvalidem defalarca geldi ilgilendi ama şimdi bi süre kayınvalidemgilde olucaz ve eltimde orda şimdi ben ne yapmalıyım.eltim orda diye kayınvalideme gitmesem mi çünkü kırgınım yoksa gidip hiç konuşmasam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?