Sende arama canım salla gitsin sana nasıl davranıyorsa öyle davran bende tlf konuşmayı hiç sevmem mesala belki oda tlf muhabbetini sevmiyodur ama k.validene gelip sizi çagırmamaları ayıp olmuş hadi onlar gel demedi kvaliden neden sizi çagırmadı bi fikrin var mı?
biliyomusun hiç sormadım,, içimden gelmedi ...
Bi fikrimde yok açıkcası ama aramaması yetti nedeni ne olursa olsun kırıldım ister istemez.
haklısın k.validenle aran iyiyse aramadıysa kırılman normal sonuçta ailece beraber olacagınız bir ortamdı ama acaba eltin el öpmeye geldi diye mi yalnız mı agırlamak istedi?????
işte kötü olanda bu aslında salla gitsin ,, çünkü artık hepimiz bunu yapmak zorunda kalıyoruz..
ailemiz küçüldükçe küçülüyor ,, büyük aileler kalmadı ,,kimsede aile kavramı kalmadı ..
ya kayınvalideler uğraşır gelinleriyle niye uğraşıyorsan sanki gelin değil düşman ..
ya gelinler kayınvalidelerine kin güder ,,
görümceler abilerini kıskanır ,,,
bir dayanışma,, bir hatır sorma bile yok çocuklarımız kalabalık değil yanlız ailelerde büyüyor yazık ..
aramayan eltiyi arama zorla güzellik olmuyortecrübeyle sabit 3 yıldır eltim var telefon elinden düşmez ama beni aramaz ben arayıncada seni arayacaktım der çocuğu oldu aradım annesi hasta ararım babası hasta ararım düşük yaptı aradım 7yıl sonra hamile kaldım olmuyodu çocuk süpriz şekilde 1kez aradı hemde düşük tehlikesi var dedi doktor moralini yüksek tut dedi aramasaydı keşke moralimi altüst etti 4buçuk aydır arayacak artık bende aramıyorum eşimde arama diyor ekmeğim suyum ondan gelmiyo
Hadi eltini geçtim eşi neden kardeşime ugrayalım bi iki dakika hem yigenimi hem kardeşimi göreyim filan dememiş hemde uzakta oturuyomuş demekki pek samimi olmak istemiyolar herkes kendi halinde yaşasın modundalar sende öyle yap canım hiç takma kafana ortam olursa konuşursun olmazsa arama bile bence...
biz üç eltiyiz..görünürde bir sorunumuz yok..bir araya yılda bir falan ancak geliriz onda da geyet iyi anlaşırız..ama yıl içerisinde toplasanız bayramlar hariç en fazla 3-4 kez telde konuşmuşluğumuz vardır..o konuşmalar da 2-3 dk.sürmez..ortak bir konumuz ya da paylaşımımız yok ki.böylesi daha iyi bence.arkadaşız ama kanka değiliz
o nasıl davranıyorsa sende öyle davran fazla samimi olmak istemiyorsa olma canım
zaten fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş canını sıkma
amaaan benim kafama takacağım en son şey bile olamaz bu
yeni evli bir çift ise sen yemeğe davet et belki gerisi gelir
kötü bişey yapmadıysa sana yani kasti bi tavrı yoksa yapısı öyledir.
sen neden tavır alacaksın ki.
oluruna bırak.
ya da sen dışarda bi yere çay kahve bişey içmeye falan davet et.
ev gezmesi hoşlanmıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?