- 25 Mart 2022
- 194
- 19
- 48
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
-
Huzursuzluk çıkarma boşver sen de mesafeni ayarlar yoluna bakarsın.Eşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
Eşinizden isteyin madem içinize dert olduysa .Eşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
Bunlara mı takılıyosunuz ya sidik yarışı bu. Bakın hayatınıza kapatın kapınızı evinize odaklanın. Girin işe çalışın karı koca yapın istediğiniz takıyı.Eşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
Mahkemeye ver evine celp gidince gorurler. NE DEMEK ELTİYE FAZLA ALTİNEşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
Sana da az yapmamışlar bence. Eşinden iste o sana alsınEşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
di mi, belki de abisini görüp "karima 14 ayar altin takmayayim, biraz birikim yapip oyle yuva kurayim" diye düşünmüştür.Hepsini eşinizin anne babasının yaptığını nereden biliyorsunuz belki kaynınız da para katmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?