Eltime takılan altınla bana takılan arasındaki fark

Gerçekten çok acı.. peki iki oğlana/iki geline bu kadar farklı davranmalarının sebebi nedir sizce? Ya da eşiniz sormadı mı hiç ailenize?

Eltime 10 bilezik takılmış 20 yıl önce. Şuanki şartlar farklı bana 2 bilezik takıldı. Napayım kayınpederin boğazına mı yapışayım yani bizene bu bizi ilgilendirmez

Icime oturdu ya.
Para vermek icin cocuguna ev temizletmek nasil bir kotuluk seviyesidir

Eşiniz çalışıp alsın daha güzeli siz calisio alın ne isterseniz.Hayir yarın bi anlaşmazlık boşanma olsa bu altınlar bir ömür yasatirmi sizi.Amac kıyas yapmakmi.Genc kız gelin oldum hakkım gibi birseymi .Belki eltide daha elleri boldu extra dan aldılar .Olamazmi .Dilerim evliliginizde tek sorun bu olur .

Benim dayım ve halam evli bu yüzden çok yakından şahit oldum. 2 kuzenim üst üste evlendi küçük olan daha 22 yaşındaydı ısrar etti 125 125 bilezik ayırdılar aynı şekilde uzun zincir ve reşat altın başka bir şey yok bir de düğün salonu tutuldu onun dışında masraflarını erkek kuzenlerim karşıladı bir de ekstradan 2 bin dolar verdiler nasıl harcarsanız harcayın diye büyük olan küçük olanı çekemiyor 1 sene arayla olduğu için ona yapılması gereken küçüğe ayrıldı olarak görüyor ama zaten halam öyle 250 300 gram altın takacak biri değil. Küçük olanın beyaz eşyası boschmuş onunki bekoymuş. Küçük olan kına yaptı o yapmadı sokak kınası yaptı neymiş biz yapalım denilmemiş. böyle huzursuzluk çıkarıyor 30 yaşında eşek kadar kadın 20 yaşındaki kızı kıskanıyor. Bana saçma geliyor bilmiyorum. Ben de evlilik yolundayım 3 erkek kardeş sözde hepsinin altını hazırmış ama benim için önemli olan yüzüktü 1 karat yüzüğüm var onu da tabii ki sevgilimden istedim yine altın seti yok ben zaten su yolu istiyorum sevgilime söyledim evlendin diye alınmaz değil artık iste tekrar

Ona kocası okadar almış sizin kocanız size okadar almış.

Gerçekten çok acı.. peki iki oğlana/iki geline bu kadar farklı davranmalarının sebebi nedir sizce? Ya da eşiniz sormadı mı hiç ailenize?
Bilemem… Açıkçası umrumda da değil. Zaten onlar eşimin ailesi. Görüşmek isterse kendisi görüşür. Benim içinse eşimden önce hiç kimse idiler. Eşimden sonra onun hatrına bir süre hayatımda oldular. Ama artık tahammül seviyemi aşınca da çıktılar hayatımdan. Ben kendi kurduğum aileme ve huzuruma bakarım. Onların kiminle ne yaptığı benim meselem değil.

Altını senın kocan yapmıyorsa karısma. Eğer senın kocan alacaksa karısırdın tabiki

Icime oturdu ya.
Para vermek icin cocuguna ev temizletmek nasil bir kotuluk seviyesidir
Ben de bilmiyorum. Bu sadece bir örnek ayrıca. Bize yapılanları yazsam burda destan olur da konu sahibine saygısızlık olmasın diye ilk mesajdaki kadarıyla kalsın. Kötülüklerinde boğulsunlar ama Allah kimseyi kimseye de muhtaç etmesin. Benim için yok hükmündeler.

Belki kayniniz almıştır yardım etmiştir işin yüzü nasıl. Bilmiyorum ama bunun için huzursuzluk çıkarma mesafe koy madem

Yuh artık. Eşyayı altını filan umursamam da. Oğluna gel evimi temizle öyle vereyim ne demek ya. İlk defa duyuyorum böyle bisey. Allah sizi Bi daha onlara muhtaç etmesin bacım. Ne biçim aile be

Yuh artık. Eşyayı altını filan umursamam da. Oğluna gel evimi temizle öyle vereyim ne demek ya. İlk defa duyuyorum böyle bisey. Allah sizi Bi daha onlara muhtaç etmesin bacım. Ne biçim aile be
Amin. Öyle bir aile işte… Onların umursamazlığında ve kötülüğünde çok az insan gördüm. Kendi evlatlarına bile merhametleri yok. Gerçi diğerine var da, beni benim eşim ilgilendiriyor.

E İİ kadın hak geçmesin diye sonra altın yapmış vermiş. Allah razı olsun valla. Benimki ben balayındayken bileziğimi bozmuştu üstüne yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…