- 16 Nisan 2008
- 5.477
- 14.832
- 773
- Konu Sahibi flowerworld
-
Sizin altinlarinizi kim aldı?Eşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
Aaaa iyi de hanfendi.Ne boş muhabbet. Bize altın sorduklarında bir şey istemedik. Eltim Antepli olduğu için talepleri oldu. Ona fazladan yapıldı. Umrumda bile olmadı. Eşyaları da daha pahalıdır, avangard olanlardan. Bana bedava verseler almam. Ben beğendiğimi almıştım zaten. Hatta düğünü de otelde yemekli oldu. Benimki öyle değildi. Zerre kadar aklımdan geçmedi, tüh ben de isteseydim keşke demedim. Geçmiş bitmiş olay. Bunları gündem etmenin size ne faydası var? Kafanızı daha faydalı işlere yorun.
Elitinizin altınlarını sizin eşiniz mi almış? Ay kusura bakmayın ama ben eşim dışında kimseden bir çöp beklemedim onunda durumu neye el verdiyse odur. Kv kp yaptıysa altınlarınızı teşekkür etmeniz gerekirken afedersiniz sidik yarıştırmanın lüzumu yok. Siz evlenirken durumları ona elvermiştir o kadar yapabilmişlerdir. Yada gönüllerinden o kadar gelmiştir size o kadar ona o kadar yapmışlardır bunu nasıl isteyeceksiniz?Eşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
Benim de fark varmış ama ben farkında değildim. Farkında olsam da kimseden istemezdim. Geçen bayram kayınvalidem kızım sende durumumuz böyle böyleydi, bu kadarını yapamamıştık diyip yüklüce bi altın verdi. Mutlu oldum tabi ama vermese de eltime şöyle yaptınız bana böyle diyip istemezdim ( zaten farketmemiştim ). Hele eşimi asla darlamam. Ha ona göre davranırım evet.Eşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
Bana da 250 gram 22 ayar altın takıldı ya hepten boş geçmediler puahshjdhdAaaa iyi de hanfendi.
Siz hakkınızı alamadınız diye herkes sus pus mu olsun istiyorsunuz?
Eeee konu sahibine 14 ayar set takılmış.Bana da 250 gram 22 ayar altın takıldı ya hepten boş geçmediler puahshjdhd
Seninkiler zenginmis iyi takılmıs zaten bos bos mgüt vermeniz yok mu yaBana da 250 gram 22 ayar altın takıldı ya hepten boş geçmediler puahshjdhd
Eeee konu sahibine 14 ayar set takılmış.
Ötekileştirilmiş
Yok sayılmış
Üstüne basıp geçilmiş...
Evet değil!Seninkiler zenginmis iyi takılmıs zaten bos bos mgüt vermeniz yok mu ya
Sorulara niye cevap vermiyorsunuz, siz istemiş miydiniz?Seninkiler zenginmis iyi takılmıs zaten bos bos mgüt vermeniz yok mu ya
Bir dahakine nasıl öğüt vereceğimizi söyle ona göre yazalım.Seninkiler zenginmis iyi takılmıs zaten bos bos mgüt vermeniz yok mu ya
Bu sebeple Allah nasip ederse oğullarım da evlenir de düğün yaparsa ikisine de birer bilezik ötesini kocaları yapsın.. gelinler çok bilezik istiyorlarsa kocalarından istesin banane.. bilmem kaç yaşına gelmişsin tam çocukları büyüttüm oh rahat ettim diyeceğim bi de gelinlerin ona fazla yaptın bana az yaptın darlamaları ile uğraşmak istemiyorumEşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
Ben bedavaya gittim ben yorum yapabiliyor muyum ona göre yazayım bidahaEvet değil!
Ben de çok sinirlendim.
Altını çok takılanlar yorum yapmasın şekerim
Yok artık.Eşim bana 4 bilezik ve beyaz altın Set almıstı 14 ayar, eltime 4 bilezik altın set 22 ayar extra kelepce alınıyor.Yani bu kadar fark olması haksızlık degil mi ya da nasibim bu diyip umursamamak mı gerekiyor bir arkadasımda sana da yapmaları lazım dedi ama nasıl istenir ki bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?