Eltimi boğmak istiyorum!!!

Keske sutun kesilseydi ki iyiki kesilmemis ama yüzlerine vurup vurup dururdun ne guzel

canım bebeğinin bulunduğu odanın tavanına ses yalıtımı yaptırt çok ucuz ve kolay bu şeklide çok seviyeli bir biçimde kudurtursun kedisini :) seviyeni de bozma hanımefendiliğini koru üstüne bir kat da köpük yapışırt (tavanlar için oluyor öyle sütüne bir de boya geç) tüm yalıtımın ardından ohh miss

Son düzenleme:
l receli, post: 44774457, member: 669385"]Keske sutun kesilseydi ki iyiki kesilmemis ama yüzlerine vurup vurup dururdun ne guzel[/QUOTE]
Olurmu öyle şey? Olan yavruma olurdu ben kulaklarımı tıkadım yeterki bebeğim sağlıklı beslensin diye

[İnihnses, post: 44775000, member: 645745"]canım bebeğinin bulunduğu odanın tavanına ses yalıtımı yaptırt çok ucuz ve kolay bu şeklide çok seviyeli bir biçimde kudurtursun kedisini :) seviyeni de bozma hanımefendiliğini koru üstüne bir kat da köpük yapışır tüm yalıtımın ardından ohh miss [/QUOTE]
biz hep komple evi yaptırmayı düşündüğümüz için sadece onun odasını yaptıralım diye düşünmedim hiç.bilmemki nasıl olur ev çok eski öyle herşey tutmuyo. Duvarlara yalıtım yaptık yavaş yavaş. düŞmeye başladı
çok teşekkür ederim yardımın için.evet hiç bozmıycam kendimi artık

biz hep komple evi yaptırmayı düşündüğümüz için sadece onun odasını yaptıralım diye düşünmedim hiç.bilmemki nasıl olur ev çok eski öyle herşey tutmuyo. Duvarlara yalıtım yaptık yavaş yavaş. düŞmeye başladı
çok teşekkür ederim yardımın için.evet hiç bozmıycam kendimi artık[/QUOTE]
tabii ki canım neden hanımefendiliğinden ödün veresin yaptığı onun yanına kalsın bırak...bebeğin odasına acil 1 kat köpük bir de altına birşey döşüyorlar galiba iyice tutturulacaktamamdır işte... kimsenin de kul hakkına girme öyle kötülük falan ... sakın bak şeytanın ayağını kaydırmasına izin verme sakın olur mu

Kv sana gelinim diyo ona kizim diyo ben senin yerinde oluyum kim uzulmus umrumda olma

Aranızda ne oldu bilmiyorum ama siz hatalısınız insanın evine düşmanı bile gelse kovulmaz. Gercekten gıcık bi yazış tarzınız var insanları sanki halt etme cabasındasınız bi düşün bakalım neden size gelinim eltinize kızım diyor kaynananız?? Sorun birazda kendinizde arayın mutlaka vardır bişey tek taraflı hiç bişiy olmaz. Kadıncağız bide gelmiş kapınıza ben olsam daha yüzüne bakmazdım !!

Uykusuzluktan perişan oldum geçen hafta kaynanamdaydık noolmuş sana böyle erimişsin diyo. Dedim torununda bende uyuyamıyoruz. Ama nedenini söylemedim
Tamamdır pembe pirenses aynen uyguluycam şu ay başı gelsin bakalım

Ne yaşadınız başınıza ne geldi bilemiyorum ama lohusa deliliği diye bir şey yoktur diyenleri akşam havsalam almıyor en rahat atlatan bir kadının ki bile zor olmuştur ki bu durum kişinin kişilik özelliği ve çevre koşulları ile çok daha vahim durumlara gelebilir. Konuyu sabote etmek istemiyorum ama hala lohusadan normal insan davranışı bekleniyor ya birşey demiyorum.

çok iyi tutturulsun ustaya tembihlersin kız bak düşer falan yavrumun kafasına falan gelir evlerden ırak yarabbim en iyilerle işte oyy yerim onu beenn kv ye de yıkama yağlama yap acıık yağını bol koy kv patates salatası gibidir çok yağ çeker... oki cnm

Dr pataloji
Tebrik ediyorum nihayet bu konuda bilgisi olan bi vatandaş geldi.hiç haberleride mi görmüyolar anlamadımki.bebeğini bırakıp giden ya da öldüren ya da intihar eden bir sürü lohusa duydum gördüm.tabiki yaptığım doğru demiyorum ama onu öyle daha biz eve adım atmışken hemen dbimizde görünce bende tüm devreler koptu o an..hhayatımda bir daha hiç o şekilde görmek istemiyorum kendimi

Alemsin yaa akşam akşam güldürdün beni :-D hayatta yağcılık yapmayı beceremem öğrenmem lazım ama hiçte sevmiyorum yaa sırf çıkar uğruna birine olmadığın gibi davranmak çok yanlış geliyo bana.
Bu arada evet iyi bi usta bulmak lazım Allah korusun meleğimi

yaa yok yağcılık gibi değil aslında da rahatla bir etrafı boşver eltin kim yaa kim o ??? salla gitsin... takma.. bir de şimdi senin hormonlar falan inmiş kalkmıştır kafanda bir rahatlat olayları diyen desin yapan yapsın amaaaannnn senin yuvan sağlığın yerinde mi ? bitti... kv ye de iyi davran işte acık gönlünü yap kendi huzurunu inşaa et baabında...

Yok iyi davranmasına davranıyorum kaynanama karşı bi saygısızlık etmedim etmemde zaten.nasılson anne iyimisin falan o kadar işte. Oğlum uykusunu alamadığı için çok yoruyo beni onun dışında bi sorun yok Allahıma şükür

Bende eltimden nefret ediyorum. Çünkü çok kiskanc.kiskancliktan hep agliyo ve evimin esyasini giderken montuna saklayip disari atiyo.sumuklerini koltuğa sürüyor.
Ben hep asaletimi korudum ben korudukca o sinirden agladi kiskandi. Simdi beni mutsuz edemiceni anladi ve eskisi gibi ugrasmiyo.
En güzeli boş vermek. Siz allaha siginin maneviyatinizi eltinizle kirletmeyin..

Yok senin yaptığın lohusa depresyonuna girmiyor Üzgünüm
Postpartum psikoz aşamasındakiler o intihar edenler ki çok nadir görülür

Lohusa depresyonu geçiren anneler böyle "yaa ne yapsam da kimse farketmese :) " demezler o çok farklı bir şeydir

Seninki normal her kadında gorulen annelik hüznü denilen durum
Burada da fren mekanizması devreye girer
Fren dediğimiz olay da yetisirken kazandigimiz insanı duygular

Lohusa olayina sığınma
Bilene denk gelirsin rezil olursun
Senin yaptığınin adı saygısızlık

Lola bunny maddi problemler yüzünden çıkamıyoruz diyorsun ama yakında psikolog masrafın olabilir insanı deli eder böyle elti. Oturduğunuz evi kiraya verip başka bi eve çıkmalısınız yoksa çekilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…