- 10 Kasım 2010
- 5.213
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Lola bunny
-
tarzınız belli diyecek hiç bir şey yok...Açıkçası bende sana Eltim gibi bi elti diliyorum ne diyim ben kötüysem o da çok iyidir yani yanlış anlama
Orjinalinin bu oldugu actigin konudan belliOrjinalin bu derken nerden tanıyosun beni pardon? Ben diyorumki o an yaptığım yanlış şimdiki aklım olsa yapmam ama siz diyorsunuzki onun altına sığınma bunun altına sığınma.hiç tanımadığım insanlara neden kendimi acındırma gereksinimi duyayım?
Eşim bastıracak parası olsa zaten bizi burda bi dakka tutmaz.konu nerden nereye geldi.hangimiz haklıyız mevzusuna döndü
Sayın melek insanlar hiçbirinizin içinde kötülük yok kusura bakmayın yanlış yapmışım
Açıkladım zaten.kapıya taktığımız şeyi kırdı dedim ya
Evet hepimiz hatalıyız.eşimin zaten dünyası başına yıkıldı bundan sonra anneme gştmem dedi ama yapmayalım öyle dedim gidiyoruz sürekli.resmiyiz artıkHerkes hatalı,
Siz kovmuşsunuz zi ondan hatalısınız,
Eltiniz istenmediği yere geldiği ve kapınızdaki şeyi kırdığı için hatalı,
Kayınvalidenizde yangına körükle gittiği için hatalı...
Onu bunu geçince kayınvalidenizin eşinize söylediği sözleri takın kafanıza
Evet hepimiz hatalıyız.eşimin zaten dünyası başına yıkıldı bundan sonra anneme gştmem dedi ama yapmayalım öyle dedim gidiyoruz sürekli.resmiyiz artık
ne kadarlık bebeğin[QUOTE="dicled53,
Evet hiç bi zaman kendimi iyi anlatamadım şimdi bende baktımda konuya çok kötü bi giriş yapmışım.sakinliğimi koruyamıyorum bütün gün çocuğumağlıyo o da yukarda kahkahalar atıp dahada gürültü çıkarıyo.keşke robot gibi yaşayabilsem ne iyi olurdu
ben bi an görümce sandim.Hem de çok istiyorum ama yapamıyorum. Niye? Çünkü onunla kavga edersem kaynanacım üzülür ve eşimde üzülür.çünkü kaynanam ona kızım bana gelinim diyo.
Şöyle anlatayım doğum yaptığım gün onunla kavga ettik zaten daha önceden de aramız kötüydü ama o tüm yüzsüzlüğüyle evime geldi bende çık dedim çıkmadı ve lohusalık deliliğiyle kovdum onu bi güzel.tabi salak kafa bu esnada kaynanamın orda olduğunu göremedim.kıyametler koptu kaynanam bana 3 gün boyunca demediğini bırakmadı çoğunu hatırlamıyorum çünkü sütüm kesilmesin
diye kulaklarımı kapattım falan
Demem o ki bu kadın 9 aydır tüm rahatlığıyla beni de oğluma deli ediyor.yavrum sürekli gürültü patırtıdan uyku yüzü göremiyo.bana bi akıl verin nasıl alt edebilirim bu pisliği? Öyle bişey yapıyımki o sinirden deliye dönsün ama kimse bana bişey diyemesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?