Eltimi boğmak istiyorum!!!

Eltimi teselli etmek isteyenler için söyleyimde o da bi post açsın kendine :-)
Onun yaptığı biçok şey var hepsini anlatmıycam orda yazdığım aramızdaki gerginliğin daha öncesine dayandığını göstermekti.
Evet melek değilim kimsede değil zaten.burda kim haklı kim haksız mevzusunu tartışmıyoruz.çünlü ne beni ne de onu tanımıyosunuz.bir derdim var dedim dertleşmek istedim.dünyada eltisiyle kavga eden tek ben değilim herkes önce bi kendine de baksın.
Ayrıca kaynanamın bana kızım demesi hiiiiiiiiç umrumun bi yerinde değil

Bu arada eşimde destekçim.sadece onun anlayacağı dilden konuşmamı istiyo onu da ben beceremiyorum

Arkadas dogumda yanina geldiginde gecmis olsun dicekti hayirli omurlu olsun dicekti sen de sagol dicektin.boynuna sarilmana gerek yok zaten.sen kovunca oda inada bindirmis seni rahatsiz ediyor simdi.ne gerek var boyle seytana uymaya.en ozel gununu kotu hatirliyorsun.bu arada bebegin uykusundada rahat vermiyorsa bu cocuk sagligi acisindan,cok yanlis esine soyle oda kardesine soylesin yapmasin yada kv soyle o uyarsin.sizin dusmanliginizin ceremesini bebis cekiyor cocuk soz konusu olunca sinirleniyorum sizde fevri davranmayin iyilige iyilik her kisinin kari kotuluge iyilik er jisinin kari

Bu arada eşimde destekçim.sadece onun anlayacağı dilden konuşmamı istiyo onu da ben beceremiyorum
Genel olarak uslubun cok cok kotu, burada yazdigin gibi konusuyorsan eltinle zaten saygi sinirlarini zorluyorsun demektir, biraz daha duzgun konussan hakliyken haksiz durumuna dusmezsin,eltin cirkefse sen cirkef olma, o saygisizsa sen saygisiz olma, o ayarsizsa sen ayarsiz olma,bir agirligin olsun, az hanimefendi ol ki sana saygi duysunlar, saygi hak edilir cunku

Bence tehlikeli birisin.. Kozunu paylaşıcaksan bile yürekli ol mert ol. "Öyle bişey yapıyımki o sinirden deliye dönsün ama kimse bana bişey diyemesin :)" ne demektir ya? Allah düşmanın da dürüstünü versin demişler doğru söylemişler.

Birisine bi ders vericeksem bile ne yapmam gerekiyosa yapar kapı gibi de arkasında dururum yaptığımın. Kim bana ne demiş umurumda olmaz. Sinsilik en nefret ettiğim şeydir..

"lavantamisgibidir, post: 44764452, member: 730457"]Arkadas dogumda yanina geldiginde gecmis olsun dicekti hayirli omurlu olsun dicekti sen de sagol dicektin.boynuna sarilmana gerek yok zaten.sen kovunca oda inada bindirmis seni rahatsiz ediyor simdi.ne gerek var boyle seytana uymaya.en ozel gununu kotu hatirliyorsun.bu arada bebegin uykusundada rahat vermiyorsa bu cocuk sagligi acisindan,cok yanlis esine soyle oda kardesine soylesin yapmasin yada kv soyle o uyarsin.sizin dusmanliginizin ceremesini bebis cekiyor cocuk soz konusu olunca sinirleniyorum sizde fevri davranmayin iyilige iyilik her kisinin kari kotuluge iyilik er jisinin kari[/QUOTE]
Hastaneye geldi zaten bebeği sevdi hayırlı olsun falan ddedi bende gıkımı çıkarmadım.eşimede dedim gelmesin eve diye o da beni tanıdığı için kavga çıkacağını biliyodu zaten tamam dedi.ama inatla geldi.abisiyle konuşuyo söylüyo ama yoo biz bişey yapmıyoruzki deniyo eşim çıldırıyo.bebeğim için gerçekten üzülüyorum sürekli tepesinde türlü türlü sesler çıkartıyo.yoksa öncesinde de aynı şeyleri yapıyordu hiç bişey demedim ona.inadına yapıyo benim eliö kolum bağlı çünkü

elim kolum bağlı diyorsunuzda keşke ağzınızda biraz bağlı olsada işleri mahalle kavgası tadında çözemeye çalışmasanız. buradaki üslubunuz bile mahalle kavgası gibi.bence sizde bir boy aynasından kendinize bakın sinsilik, kin kötü meziyet

Doğumdan sonra hiç konuşmadık sadece çocuğun kırkına çağırdım.o gürültüsüyle konuşuyo
Bu arada ben her zaman yaptığımın da söylediğiminde arkasındayım.o sinsiyse bende sinsi olurum.sıkıyosa delikanlı ol

Evi taşıyana kadar kurallar koyun aranıza uymayana kv deden ceza...

Daha önceden kavgalı olduğumuz için eve gelince git dedim gitmedi bende kovdum işte.lohusalık yaşayanlar anlar diyicem onlarda kızıcak şimdi :-) ortada bi konuşma yokki nasıl davranıyım anlamadım

Evet lohusalık diye bişey var bilmiyorsan araştır.şuanki aklım olsa yapmam dediğin şeyleri yaptırıyor insana.bilmem açıklayıcı oldumu

Esin de seni destekliyor yani yengesi ve anasiyla ayni fikirde degil oyleyse bir zahmet bastiracak parasini esine ayri bir ev tutacak, oyle haybeye sallamakla olmaz bu isler

Sende buradan bakınca sütten çıkma ak kaşık gibi durmuyorsun ama... Uslubundan belli... Konu da bi tuhaf. Başı yok, kıçı yok, doğru düzgün anlatılmamış... Pis elti, kaka elti, sinsi elti.. Baska bişey yok!!

Son düzenleme:
Back
X