• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi boğmak istiyorum!!!

Pardon evinize gelen misafiri mi kovdunuz?

Ne kadar kavga etmis olsanizda evinize gelmis belkide size bir adim atmak istemis belki gelmezse kirginlik artar 3 gunluk dunya demis gelmis sizde kovmussunuz.

Aranizda ne gecti bilmiyorum sadece ilk mesajinizi okudum sayfalarida okumadim ama evinize gelen birini cik disari diye kovmak olmamis.

Git özür dile. Lohusalik vs pişmanım de. Şimdi sakince düşününce hata ettiğimi görüyorum de. Aranizda düzelt. Kv ve eşinden puan topla. O da daha fazla gürültü yapmasin. Sonra mesafe koy görüşme. Bayramda şeytana Merhaba Merhaba o kadar.

ben bi an görümce lttap olma esine de söyle. kaynana da taraflı bariz. ne geliyorsa şu kaynanadan geliyor ya. bir kere de kayınpeder okuyayım şu forumda. :KK51:
Erkek milleti çünkü girmez ki araya.muhatap değiliz ama benim bi şikayette bulunamıycağımı biliyo ve bu güçle inanılmaz rahatsız ediyo sesiyle gürültüsüyle, 12den sonra iş yapmasıyla falan

[QUOTE="fozgeb, post: o konular yapıldı zaten.bu saatten sonra bizden arkadaş olmazki.hem o öyle ay benle konuşuyo artık ses yapmayım diyen bi kadın değil

[QUOTE="fozgeb, post: o konular yapıldı zaten.bu saatten sonra bizden arkadaş olmazki.hem o öyle ay benle konuşuyo artık ses yapmayım diyen bi kadın değil

Sen yine de git barış , burada önemli olan arkadaş olmanız vs değil. Burada önemli olan senin artık bu gürültü den şikayet edecek konuma gelebilmen. Yani sen Özür dile kv ce eşin mutlu olsun. Sonra onların yanında şöyle bebek çok rahatsız oluyor uyku problemi var diye. Sonra yaparsa bu sefer kv ye şikayet edersin

Sen yine de git barış , burada önemli olan arkadaş olmanız vs değil. Burada önemli olan senin artık bu gürültü den şikayet edecek konuma gelebilmen. Yani sen Özür dile kv ce eşin mutlu olsun. Sonra onların yanında şöyle bebek çok rahatsız oluyor uyku problemi var diye. Sonra yaparsa bu sefer kv ye şikayet edersin
Yok sen onu tanımıyosun işte.aramızda hiç bi
sorun yokkende söylüyordum ya abla çok ses geliyo falan diye.aaa yok öyle bişey ben mi yapıyorum diyodu.hatta o zamanlar kaynanamada söylemiştik hiç sesini çıkarmamıştı..ama artık hiç bi şekilde şikauet etmeyiz zaten.

Hem de çok istiyorum ama yapamıyorum. Niye? Çünkü onunla kavga edersem kaynanacım üzülür ve eşimde üzülür.çünkü kaynanam ona kızım bana gelinim diyo.
Şöyle anlatayım doğum yaptığım gün onunla kavga ettik zaten daha önceden de aramız kötüydü ama o tüm yüzsüzlüğüyle evime geldi bende çık dedim çıkmadı ve lohusalık deliliğiyle kovdum onu bi güzel.tabi salak kafa bu esnada kaynanamın orda olduğunu göremedim.kıyametler koptu kaynanam bana 3 gün boyunca demediğini bırakmadı çoğunu hatırlamıyorum çünkü sütüm kesilmesin
diye kulaklarımı kapattım falan
Demem o ki bu kadın 9 aydır tüm rahatlığıyla beni de oğluma deli ediyor.yavrum sürekli gürültü patırtıdan uyku yüzü göremiyo.bana bi akıl verin nasıl alt edebilirim bu pisliği? Öyle bişey yapıyımki o sinirden deliye dönsün ama kimse bana bişey diyemesin :)

ilk olarak sorun ne onu söyle ki bizde ona göre sana şöyle yap böyle yap diyelim
ayrıca senin konuşma tarzın af edersın ama cok sinir bozucu benimde senin gibi konuşan bir eltim olsa ben naparım kim bilir.
ha birde şu var doğumdan sonra sana hayırlı olsuna gelmiş belkı senle uzlaşmak ıcın gelmiştı hemen kovmussun.
ve bilmiyormusun ki eve gelen misafir kim olursa olsun kavolmaz konuşmuyorsan bile kovmicaktn böyle yaparak haklısan biile kendini haksız duruma düşürmüssün.
kapına düşmanın bile gelse bir bardak su istese kovmaman gerek ben aile büyüklerimden böyle öğrendim ama evden kovarak büyük bir hata yapmışsın ve bunu kv nin görmesi seni gözden daha cok düşürüp onu yükseltmişsin.
Bu kadar nefret ediyorsan evini taşı cocugunu cok düşünüyorsan onun önünde kavga etme bağırıp çağırma...

Bşaka açılardan da bakılması gereken bi konu.. Diğer geline kızım deniliyor, kadın arasının kötü olduğu eltisine geçmiş olsuna geliyo ve evden kovuluyo.. benim karakterime ters işler.. ama her zaman her konuda insan öz muhasebe yapmayı bilmeli..

elin değmişken benimkileri de elden çıkarıver ben şimdi elegantlığımı bozmayayım:KK34:

Karşı tarafı da dinlemek lazım. Bu başlık altında açılan her konu içindir bu yorumum...

Dönüp dolaşıp aynı şeyler söyleniyor ve aynı cevapları veriyorum. Evet haksızdım evet benim büyüklerimde öyle öğrettiler evet üslubum kötü olmuş..
Ama hayır o insan sandığınız kadar masum değil diycem yine ben şeytan olucam dimi :) insan biraz düşünür bu kız gerçekten öyle olsa niye buraya yazıp fikir istesin? Pekala şeytani planlar yapıp uygulayabilir hiç sormasına gerek kalmaz
Neyse ben yardımcı olmak isteyenler için soruyorum. Kendisiyle hiç konuşmuyoruz ve iintikamını bu şekilde oğlumu uyutmayarak alıyo. Evime huzur vermesi için taşınmanın dışında ne yapabilirim

Eşin eşiyle konuşsa eltinin hatta şikayet edeceğini ama kendisinin vazgeçildiğine söylese. Sonuç olarak seni üzmek için el kadar bebeğe işkence çektirmesi normal bir şey değil. Sizde yetişkin insanlarsınız konuşarak halledin aranızdaki sorunu kimse kanka olun demiyor saygılı davranın birbirinize

Allah eltiye sabir versin. Zor.
Bir de yaptiginiz cirkef hareketlerin adini lohusalik koymayin lutfen. Lohusalik deliligi diye bir sey yok. Lohusalik evden misafir kovmayi gerektirmez. Bunu hakli cikarmaz. Bir sey yaptiginizda, etraftan tepki goruyorsaniz "sut kesilmesin diye kulak tikamak" yerine donup kendinize bakacaktiniz. Bir de burada elalemin arkasindan pislik diyorsunuz. Neymis, kusken eve gelmismis... Siz insanlara her turlu pislik hareket yaparken sutunuz kesilmiyor da, agzinizin payini alirken mi kesilecek? Lohusalik diye resmettiginiz sey mide bulandirici.

Eşin eşiyle konuşsa eltinin hatta şikayet edeceğini ama kendisinin vazgeçildiğine söylese. Sonuç olarak seni üzmek için el kadar bebeğe işkence çektirmesi normal bir şey değil. Sizde yetişkin insanlarsınız konuşarak halledin aranızdaki sorunu kimse kanka olun demiyor saygılı davranın birbirinize
Abim laftan anlamıyoki ne konuşayım diyo eşimde.bende oturuyorum evimde yaptığın bişey yok

Dönüp dolaşıp aynı şeyler söyleniyor ve aynı cevapları veriyorum. Evet haksızdım evet benim büyüklerimde öyle öğrettiler evet üslubum kötü olmuş..
Ama hayır o insan sandığınız kadar masum değil diycem yine ben şeytan olucam dimi :) insan biraz düşünür bu kız gerçekten öyle olsa niye buraya yazıp fikir istesin? Pekala şeytani planlar yapıp uygulayabilir hiç sormasına gerek kalmaz
Neyse ben yardımcı olmak isteyenler için soruyorum. Kendisiyle hiç konuşmuyoruz ve iintikamını bu şekilde oğlumu uyutmayarak alıyo. Evime huzur vermesi için taşınmanın dışında ne yapabilirim
kv ne sikayet et
yada çocugu git kv dede uyut :)

Aynen eltimin durumu içler acısı ne yapsak acaba? Sen bikaç kişi daha al yanına ziyaretine git en iyisi. Senin ağzımın payını almamdan kastın oğlumun zarar görmesiyse asıl mide bulandırıcı olan sensin. Bir de lohusa kadınların neler yapabilecegini hiç duymamışsın galiba. Elinin altında net var bi araştır meksikalı sevde

MaRaoturuyoruzt: 44773799 .!.:
him aile apt olunca ben oda var sandim
kendi eviniz deilse sizde tasinin
Yok üç elti oturuyoruz kp istemiyo burda oturmayı.onların evi işte durumumuz çıkmaya müsait değil

Back
X