6 yıllık evliyim evlendiğim günden beri hep yanımdaymış gibi duran ama her defasında sırtımdan vuran eltime defalarca şans vermeme rağmen hala yapacaklarını yapıyo an itibariyle onla olan bütün alakamı kesmeye ilişkimi bitirmeye karar verdim ama aynı apartmanda yani aile apartmanında oturuyoruz heran karşılaşıyoruz bunu nasıl nasıl yapmalıyım (yüzünü dahi görmek istemiyorum ama) konuşmaya devam edip mesafemi koyayım yada karşıma alıp konuşmalımıyım bunu neden yaptığını mı sorgulayayım işin açıkçası birbirimizede her daim muhtaç oluyoruz ailem yok yanımda destek olanım yok bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim
6 yıllık evliyim evlendiğim günden beri hep yanımdaymış gibi duran ama her defasında sırtımdan vuran eltime defalarca şans vermeme rağmen hala yapacaklarını yapıyo an itibariyle onla olan bütün alakamı kesmeye ilişkimi bitirmeye karar verdim ama aynı apartmanda yani aile apartmanında oturuyoruz heran karşılaşıyoruz bunu nasıl nasıl yapmalıyım (yüzünü dahi görmek istemiyorum ama) konuşmaya devam edip mesafemi koyayım yada karşıma alıp konuşmalımıyım bunu neden yaptığını mı sorgulayayım işin açıkçası birbirimizede her daim muhtaç oluyoruz ailem yok yanımda destek olanım yok bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim
tam anlamıyla hayatınızdan çıkarmanız çok zor hele ki aynı apartmanda iseniz. ben olsam çok muhatap olmazdım adam yerine koyupta niye karşıma alıp konuşacağım ki yada o konuşmadan sonra ne düzelecek.[/QUOTE
evlendikten sonra aile de kendime en yakın gördüğüm kişi oydu çok samimi gelmişti beni anladığını düşünüyordumneler yapıyor mesela*
evlendikten sonra kendime yakın hissettiğim tek kişi oydu onla rahat konuşabiliyordum ortak noktamız çok iyi anlaşıyorduk birbirimizle dertleşiyor herşeyimizi paylaşıyorduk bigün bana hiç beklemediğim bi anda beni çok kıran bi espiri yaptı ben hiç bişey demeden yanından uzaklaştım eve geldik ben evimde hüngür hüngür ağlarken o kayınvalidemle diğer eltime BENİM ONLA NE KONUŞTUYSAM NE DERTLEŞTİYSEM NOKTASINA VİRGÜLÜNE HEPSİNİ BİR NEFESTE ANLATTI çünkü bana espiriyle karışık söylediği o sözün hiçbir açıklaması vede affı olmayacağını bildiği için sırf kendi hatasını kapatmak adına benim bütün sırlarımı açığa verdi..... bu olaydan sonra 4-5 ay konuşmadım peşimde dolandı özür diledi falan affettim eskisi gibi de olmadım olamazdım zaten ama o hala aynı şeye devam ediyo son zamanlardaki tavırları kıskançlıkları beni bıktırdıneler yapıyor mesela*
saol aynen bundan sonra öyle yapıcam inşallahKimseye sırrınızı vermeyin, gerektiği kadar konuşun.Eltniz illaki neden eskisi gibi konuşmadığnızı sorarsa, hiç çekinmeden eltinizin hangi davranışlarından rahatsız ediyorsa hepsini konuşun kırıcı olmadan sakin ses tonuyla .Bundan sonrada karar aldığını ve mesafeli olmak istediğinizi söyleyin Allah yar ve yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?