- Konu Sahibi babyface44
-
şimdi daha iyi anladım canım..sen kira veriyorsun ona göre daha fazla giderin var ve kendi çocuğun da var, onun geleceğini de düşünmek durumundasın...eltinin de üçüncü bebeğiymiş, Allah ömür versin...o zaman güzel bir bebek kıyafeti alır verirsin...altın eskisi gibi değil çok pahalandı..sen de ayağını yorganına göre uzat...madem onlar varken takmıyor, sen yokken hiç takma...
canım seni çoook iyi anlıyorum..ben baya buyuk bir eltizedeyim, konumuda okursan daha iyi anlarsın :)
aynı şekilde bende düğünümde nişanımda nikahımda eltim ve eşimin abisinden hiiç bişey gormedim,bir tek istemeye gelindiğinde bir küpe almışlardı..yine ev hediyesi olarakta saçma sapan uyduruk bir tahtadan asla kullanmıycağım bir çerezlik getirmeyi uygun gordu sevgili eltim..buarada bunu yapan insan gayet olanaklı, her turlu luksu olan hava atmakta üstüne olmayan bir şahsiyet..salak ben ve salak eşim ise hep iyi niyetli olduk,eşimin abisinin kızına sürekli elbiseler ayakkabılar oyuncaklar elimizden geleninin en iyilerini aldık ki helal olsun kızlarını çok seviyoruz..yalnız bir kere eltim artık kantarın topuzunu iyice kaçırıp eşimi arayıp bir çocuk için inanılmaz fiyatlı bir elbiseyi almasını söylemiş eşime,kızına yılbaşı hediyesi olarak ,düşünün altı yaşındaki kız çocugu için ayakkabısıyla birlikte toplam 1000 tl lik bir elbiseden bahsediyoruz!ve eşimde bunu alınca bende fişekler attı! dedim sen napıyosun bu yaşta bu çocuk bu elbiseyi giyince ilerde 18 yaşında ne giyecek???neyse eşim kızdı bana yok sen yeğenime aldıgım hediyeyimi sorguluyosun vs diye ama aklınında ucuna kazındı ve sonrasında hiç öyle pahalı hediyeler falanda almadı..sana diyiceim o ki, sen eşine çıtlat kıznın 6 ayında sen ona hediye almana rağmen onun kızınıza altın getirmediğini, eşinin de aklına kazınır o zatençok gerekiyosa takarsınız altını ama extra hediyeler vs ye girmezsin..sakın çok buyuk kavgalar olaylar çıkarma eşinle,ben bu elti meselisi yuzunden nerdeyse boşanıcaktım o sinirle eşimden şimdiyse burda yazıp stres atıyorumm :)
Merhaba bence düşüncenizde haklısınız bu karşılık beklemek değil insanların davranışından dolayı böyle oluyor çok güzel bebek kıyafetleri var bir takım alın olmadı eşiniz illa altın derse sizde bir nazarlık alın takın çeyrek altın 120 lira nazarlık 55 oda altın gerçeten kendi çocuğunu yapılmayınca insanın çok zoruna gidiyor nediyeyim allah kolaylık versin
hediye bebek altınları çıktı şimdi.yarım gramlık.onlardan alabilirsin.eşine hiç söyleme bile.farketmez bence al onlardan tak gitsin.bu sadece altın olayı değildir, öncesi vardır bunların.yoksa eltinle iyi bir diyaloğun olsaydı o altını seve seve takardın, gözüne batmazdı bile.ben de görümcemin çocuk yetiştirme tarzına kıl oluyorum ve herşeyi gözüme batıyo.
zaten kıyafet de alsan yarım gramlıkla aynı paraya gelecek.en azından adı altın olur.
Doğum için Hediyelik Para Altın 0,50 gr (Erkek)
nadir goldun.düğün ve sünnet için olanları da var bunun .kız bebeğe pembe, erkeğe mavi.benim kızımda da gelmişti 1 tane.kıyafet alıp getirmekten iyi bence.
canım seni çoook iyi anlıyorum..ben baya buyuk bir eltizedeyim, konumuda okursan daha iyi anlarsın :)
aynı şekilde bende düğünümde nişanımda nikahımda eltim ve eşimin abisinden hiiç bişey gormedim,bir tek istemeye gelindiğinde bir küpe almışlardı..yine ev hediyesi olarakta saçma sapan uyduruk bir tahtadan asla kullanmıycağım bir çerezlik getirmeyi uygun gordu sevgili eltim..buarada bunu yapan insan gayet olanaklı, her turlu luksu olan hava atmakta üstüne olmayan bir şahsiyet..salak ben ve salak eşim ise hep iyi niyetli olduk,eşimin abisinin kızına sürekli elbiseler ayakkabılar oyuncaklar elimizden geleninin en iyilerini aldık ki helal olsun kızlarını çok seviyoruz..yalnız bir kere eltim artık kantarın topuzunu iyice kaçırıp eşimi arayıp bir çocuk için inanılmaz fiyatlı bir elbiseyi almasını söylemiş eşime,kızına yılbaşı hediyesi olarak ,düşünün altı yaşındaki kız çocugu için ayakkabısıyla birlikte toplam 1000 tl lik bir elbiseden bahsediyoruz!ve eşimde bunu alınca bende fişekler attı! dedim sen napıyosun bu yaşta bu çocuk bu elbiseyi giyince ilerde 18 yaşında ne giyecek???neyse eşim kızdı bana yok sen yeğenime aldıgım hediyeyimi sorguluyosun vs diye ama aklınında ucuna kazındı ve sonrasında hiç öyle pahalı hediyeler falanda almadı..sana diyiceim o ki, sen eşine çıtlat kıznın 6 ayında sen ona hediye almana rağmen onun kızınıza altın getirmediğini, eşinin de aklına kazınır o zatençok gerekiyosa takarsınız altını ama extra hediyeler vs ye girmezsin..sakın çok buyuk kavgalar olaylar çıkarma eşinle,ben bu elti meselisi yuzunden nerdeyse boşanıcaktım o sinirle eşimden şimdiyse burda yazıp stres atıyorumm :)
Eğer o altını almak bütçenizi ciddi şekilde sarsmayacaksa alın derim. Hem eşinizle aranızda problem olmaz hem de siz ondan daha üstün olursunuz. O bunu anlar mı anlamaz mı derseniz. Elbette ki anlar. Ama belli etmez
böyle insanlar hep bana hep bana olurlar işte. ben de eltime nişanlıyken bohça çıkardım evlendi yine ayrı bohça çıkardım herşeyi çok özenle hazırladık annemle... balayına gittik dönüşte çocuklarına hediyeler getirdim... evlenmeden önce bile kız çocuğuna hediye göndermiştim iki kere eşimle... ama ben 8 aylık evliyim bir tane çöpü yoktur evimde... insan ben bunların altınada kalmayayım o bana yapyor ben de iyi kötü yapayım der mesela o ısrarla ve inatla bana bir çöp yapmadı o zaman da niyetini belli etmişti... bir tane iğnesi bir tane hatrı yoktur bende...
siz de içinizden ne geliyorsa onu yapın valla kaliteli güzel bir takım alın verin ya da nazar altın... ona çeyrek altın fazla bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?