- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
- Konu Sahibi FatElephant
-
Tebrik ediyorum cok aydınlattın beni:)360 derece dönen biri aynı yere gelir. 180 olacak o..
Merhaba arkadaslar benım derdım eltim..
Evleneli 1 yıl oldu eltımle kardes gıbıydık ancak son 1 ay yasanan olaylar aramızı actı..olay dedıgım bızıde zan altına sokucak srylerdı ve kucuk eltım az kalsın ıftıraya kurban gıdıyordu..olay olduktan sonra evdekı kımse onunla gorusmedı ve bızede yasak kondu bıze derken kucuk eltım ve ben yanı..daha sonra herkes normale dondu ve hıc bısey yasanmamıs gıbı davranıldı bız konusmayımca buyuk eltımle herkes neden konusmuyosumız onada yazık herkrs dısladı tavırlarına gırdı.. Tabı bızde konjsmaya basladık ancak eltım degısmıstı sankı bıyerkerı kalkmıs gıbıydı evın hanımagası edasıyla davranıyordu ..ozellıkle nefret ettıgı kv sıne annecım annecım dıye ettafımda donuyordu ..bız tabı suan gayet mesafelıyız samımı olmak ıstemıyoruz sızce eltım neden bı olay cıkarıp magduru oymadı sonradan bız aynı evdeyız cok bunaldık olaylardan nasıl davranalaım?????
Merhaba arkadaslar benım derdım eltim..
Evleneli 1 yıl oldu eltımle kardes gıbıydık ancak son 1 ay yasanan olaylar aramızı actı..olay dedıgım bızıde zan altına sokucak srylerdı ve kucuk eltım az kalsın ıftıraya kurban gıdıyordu..olay olduktan sonra evdekı kımse onunla gorusmedı ve bızede yasak kondu bıze derken kucuk eltım ve ben yanı..daha sonra herkes normale dondu ve hıc bısey yasanmamıs gıbı davranıldı bız konusmayımca buyuk eltımle herkes neden konusmuyosumız onada yazık herkrs dısladı tavırlarına gırdı.. Tabı bızde konjsmaya basladık ancak eltım degısmıstı sankı bıyerkerı kalkmıs gıbıydı evın hanımagası edasıyla davranıyordu ..ozellıkle nefret ettıgı kv sıne annecım annecım dıye ettafımda donuyordu ..bız tabı suan gayet mesafelıyız samımı olmak ıstemıyoruz sızce eltım neden bı olay cıkarıp magduru oymadı sonradan bız aynı evdeyız cok bunaldık olaylardan nasıl davranalaım?????
evet 30dönümlük arsamızın içinde aile sitemiz var eltimler kv vs bi malikanedeyiz ama büyük yani ..hepiniz maaaaile aynı evde mi yaşıyosunuz?
E
evet 30dönümlük arsamızın içinde aile sitemiz var eltimler kv vs bi malikanedeyiz ama büyük yani ..
Büyük bi malikanede herkesin kendi dairesi var ama ev aynı yani sordugum veya sorun ettigim bu degil zatenbiz aynı evdeyiz derken anlamadım. o nasıl oluyor ?
Yahu aile sitesi bizler aynı evin icindeyiz.. Yemek , havuz vs illa aynı ortamda denk geliyoruzkraliyet ailesi misiniz siz yaa.d o kadar büyükse birbirinizi görmezsiniz. sorun kalmaz.
Biraz özel oldugu icin yazamadimyani cnm olayı anlatmazsan nasıl anlayabiliriz ki?
Yahu aile sitesi bizler aynı evin icindeyiz.. Yemek , havuz vs illa aynı ortamda denk geliyoruz
Çok karışık oldugunu düsünmüyorumYazılar çok karışık okumakta güçlük çektim .
Ya tabiki de zor oluyo birimizin derdi diğerine de muhakkak sıçrıyo. Herkes birbirine bağlıValla ne kadar malikane de olsa 3 elti 3 kayin bi kv bi kp kac cocuk var bilmiyorumda zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?