Eltimin 360derece dönmesi

Yahu aile sitesi bizler aynı evin icindeyiz.. Yemek , havuz vs illa aynı ortamda denk geliyoruz
Aynı evin içinde yaşıyorsanız küs kalinmasi zor olur illaki konuşulur eltinde bu durumdan ötürü olan olayları unutmuş olabilir sonuçta yemek vs hep beraber yeniyor galiba beraber pisiriliyor aynı sofrada kusluk olmasi doğru değil ayrı evde yaşamış olsan kapini kapatır oturursun.

Aynı evin içinde yaşıyorsanız küs kalinmasi zor olur illaki konuşulur eltinde bu durumdan ötürü olan olayları unutmuş olabilir sonuçta yemek vs hep beraber yeniyor galiba beraber pisiriliyor aynı sofrada kusluk olmasi doğru değil ayrı evde yaşamış olsan kapini kapatır oturursun.
Sonunda dogru duzgun cevap gelmiş .. Yani tabi eskisi gibi samimi degiliz ama yuzyuze gelince nasılsın diye soruyoduk ama bu ara biz günah keçisiymişiz gibi o yuzumuze bakmıyo

Yaptıgı sey hafife alıncak bisey olmadigi için esimde haliyle istemedi haklı olarak bende gorusmedim
Size mi yaptı peki yani kime ne yaptı da siz konuşmadiniz yada sonra neden bir anda konuşma kararı alındı çocuk oyunlarına dönüşmüş muhtemelen ettiniz iyi görünüp son gol u atacaktır :)

Size mi yaptı peki yani kime ne yaptı da siz konuşmadiniz yada sonra neden bir anda konuşma kararı alındı çocuk oyunlarına dönüşmüş muhtemelen ettiniz iyi görünüp son gol u atacaktır :)
Ucu herkese dokunan birşey işte direk olarak değil ama bizimde huzurumuzu kaçıran bişey.. Anlamadıgım bu neden konusma kararı alındı bilemiyorum.. Bende öyle düsünüyorum son vurusu saglam olcakta bakalım ne zaman

Anlamadıgım bu neden konusma kararı alındı bilemiyorum

çok anormal bi hayat yaşıyosunuz. kimin kimle konuşacağı bile 'karar mekanizması' ile belirleniyor. bu ne biçim bi sistemdir ya. siz nasıl normal görüyosunuz bunu?

Sonunda dogru duzgun cevap gelmiş .. Yani tabi eskisi gibi samimi degiliz ama yuzyuze gelince nasılsın diye soruyoduk ama bu ara biz günah keçisiymişiz gibi o yuzumuze bakmıyo
Esin konuşuyor mu peki.yengesi ile yada kardeşi ile.

çok anormal bi hayat yaşıyosunuz. kimin kimle konuşacağı bile 'karar mekanizması' ile belirleniyor. bu ne biçim bi sistemdir ya. siz nasıl normal görüyosunuz bunu?
Yaşadığımız hayatı görseniz bunun sorun edilebilecek en son şey oldugunu anlayabilirdiniz..

Abisiyle tabiki görüşüyor onunla hiç bir problem yoktu kimsenin yoktu olan ona oldu en başta zaten.. Yengesiylede denk gelirse merhaba merhaba o kdar pekte denk gelmezler işteler bütün gün

Abisiyle tabiki görüşüyor onunla hiç bir problem yoktu kimsenin yoktu olan ona oldu en başta zaten.. Yengesiylede denk gelirse merhaba merhaba o kdar pekte denk gelmezler işteler bütün gün

Sebep nedir? Orada yasamanızın yani..

Simbiyotik bir hayat sürüyorsunuz, bu sorunlar cok olağan yani..

Ucu herkese dokunan birşey işte direk olarak değil ama bizimde huzurumuzu kaçıran bişey.. Anlamadıgım bu neden konusma kararı alındı bilemiyorum.. Bende öyle düsünüyorum son vurusu saglam olcakta bakalım ne zaman
Tuhaf bir aile yapınız var birisi karar veriyor kusuyorsunuz geri barisiyorsunuz tuhaf olan herkesin bir kişinin lafıyla hareket etmesi bu kadar pasif neden anlamıyorum ben eltinizin yerinde olsam hiç birinizin yüzüne bakmam niye kusuyorsunuz niye konuşuyorsunuz der ben konusmazdim

Başkasının lafıyla eltinizden uzaklaşmışsınız. İftira filan diyorsunuz. Kendi fikri olmayan birisinin başkasının Fikriyle benden uzaklaşmasını bende kaldıramazdım bende konuşmazdım sizinle. Yani olay faalken konuşmuyorsunuz herşey düzelince konuşmaya başlıyorsunuz. Sonrada eltinin tavrından şikayetcisiniz. Garip.

Tuhaf bir aile yapınız var birisi karar veriyor kusuyorsunuz geri barisiyorsunuz tuhaf olan herkesin bir kişinin lafıyla hareket etmesi bu kadar pasifik neden anlamıyorum ben elinizin yerinde olsam hiç birinizin yüzüne bakmam niye kuşkunuz niye konuşuyorsunuz der ben konusmazdim
o olmaz işte. büyük de olsa aynı evdeler. muhtemel ki kardeşler kp beraber çalışıyor, eltiler de bir yandan en iyi eş, en iyi gelin olmaya çalışırken, dedikodu kazanı, kuyu kazmalar vs oluyordur.
itaat kültürü olmasa bu sistem onları dışlar.

Eltiniz hakli. 180 derece donen sizsiniz.. Baskasinin lafiyla, karariyla hareket eden birisisiniz. Eltinizin yerinde ben olsam hic konusmazdim. Sizin aileye ne yapsa o kadin, mustehak.
Ban yememek için bişey demicem de bişey bilmeden muhalefet etmeye bayılırsınız

Back
X