Eltimin 360derece dönmesi

o olmaz işte. büyük de olsa aynı evdeler. muhtemel ki kardeşler kp beraber çalışıyor, eltiler de bir yandan en iyi eş, en iyi gelin olmaya çalışırken, dedikodu kazanı, kuyu kazmalar vs oluyordur.
itaat kültürü olmasa bu sistem onları dışlar.
İyi itaat etsinler ozaman bu nasıl düzen ve bunu nasıl kabul ederler bu birey olmadıklarını kabullenmektir neyse çok konuşmayayım pasif pasif yasasinlar

Birisi cikip tum ailenin benimle konusmasini yasaklasa, herkeste koyun gibi onaylasa. Bende o kisilere tepeden bakarim fikri olmayan, onun bunun lafiyla hareket eden insanla neden samimi olayim, guveneyim ki? Hatta guc kimdeyse, kim konusulmamasini istediysede ozellikle ona yaklasirim, kendi fikrini uretemeyip ona gore hareket etmeyenlerinde kuyusunu gayet guzel kazarim. Aci ama gercek dusuncem bu

Birisi cikip tum ailenin benimle konusmasini yasaklasa, herkeste koyun gibi onaylasa. Bende o kisilere tepeden bakarim fikri olmayan, onun bunun lafiyla hareket eden insanla neden samimi olayim, guveneyim ki? Hatta guc kimdeyse, kim konusulmamasini istediysede ozellikle ona yaklasirim, kendi fikrini uretip ona gore hareket etmeyenlerinde kuyusunu gayet guzel kazarim. Aci ama gercek dusuncem bu
Aynen öyle. Bir de elti dönmüş oluyor anlayamıyorum.

Eltinizle konuşmanız mı yasaklandı?
Malikanenin de bir bedeli var yani. Bilmemkaç dönümlük havuzlu aile sitesinde otur ama kime nasıl davranacağına kendin karar verme özgürlüğün olmasın.
Yazık ki ne yazık.
Eltimin hatası yüzünden esimle papaz olacak değildim heralde?

farkında mısın, konu belirsiz olduğu için yargılanıyorsun! ama tabi ki eşimde olsa doğru doğrudur,kiminle konuşup, konuşmayacağıma kendim karar veririm!

Birisi cikip tum ailenin benimle konusmasini yasaklasa, herkeste koyun gibi onaylasa. Bende o kisilere tepeden bakarim fikri olmayan, onun bunun lafiyla hareket eden insanla neden samimi olayim, guveneyim ki? Hatta guc kimdeyse, kim konusulmamasini istediysede ozellikle ona yaklasirim, kendi fikrini uretemeyip ona gore hareket etmeyenlerinde kuyusunu gayet guzel kazarim. Aci ama gercek dusuncem bu
Yahu zaten samimi olmasin güvenmesin biz bunu istemiyoruz .. İyi olsunda uzakta olsun yeter ki diyoruz. Herkesin eşinede kendi fikrini empoze edemez zaten dediğiniz hayal olur anca

Eltimin hatası yüzünden esimle papaz olacak değildim heralde?
Biz nereden bilelim siz olayı doğru düzgün anlatmadan?
O şahane yazı dilinizden anladığım küçük eltiniz ve siz eşleriniz ve aileleri tarafından yönetiliyorsunuz.
Belli ki bunu içinize de sindirmişsiniz.
Ee bizlik ne var burada?

Merhaba arkadaslar benım derdım eltim..
Evleneli 1 yıl oldu eltımle kardes gıbıydık ancak son 1 ay yasanan olaylar aramızı actı..olay dedıgım bızıde zan altına sokucak srylerdı ve kucuk eltım az kalsın ıftıraya kurban gıdıyordu..olay olduktan sonra evdekı kımse onunla gorusmedı ve bızede yasak kondu bıze derken kucuk eltım ve ben yanı..daha sonra herkes normale dondu ve hıc bısey yasanmamıs gıbı davranıldı bız konusmayımca buyuk eltımle herkes neden konusmuyosumız onada yazık herkrs dısladı tavırlarına gırdı.. Tabı bızde konjsmaya basladık ancak eltım degısmıstı sankı bıyerkerı kalkmıs gıbıydı evın hanımagası edasıyla davranıyordu ..ozellıkle nefret ettıgı kv sıne annecım annecım dıye ettafımda donuyordu ..bız tabı suan gayet mesafelıyız samımı olmak ıstemıyoruz sızce eltım neden bı olay cıkarıp magduru oymadı sonradan bız aynı evdeyız cok bunaldık olaylardan nasıl davranalaım?????

Ban yememek için bişey demicem de bişey bilmeden muhalefet etmeye bayılırsınız
Bisey bilmeden mi? Biz sadece sizin anlattiginizi biliriz. Siz eksik ya da yanlis anlattiysaniz, o sizin sorununuz. Kirmiziyla isaretledigim yere bi bakin. Ondan sonra konusun.

Ilk mesajinizda, kucuk eltim az kalsin iftiraya kurban gidiyordu yazmissiniz. Simdi de sucu vardi diyorsunuz. Hangisi dogru? 180 derece donus diye buna diyorlar iste.

Bisey bilmeden mi? Biz sadece sizin anlattiginizi biliriz. Siz eksik ya da yanlis anlattiysaniz, o sizin sorununuz. Kirmiziyla isaretledigim yere bi bakin. Ondan sonra konusun.
Evet bu kadar üstten anlatmama rağmen bu kadar ince yorumlar biraz garip:)

Ilk mesajinizda, kucuk eltim az kalsin iftiraya kurban gidiyordu yazmissiniz. Simdi de sucu vardi diyorsunuz. Hangisi dogru? 180 derece donus diye buna diyorlar iste.
Kücük eltimle hep samimiydik olayı yaşayan büyük eltim. Bilmeden konusma buna diyolar iste.

Back
X