Eltimin amacı ne ?

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
790
123
34
merbaba kızlar mayısta 3 yıllık evli olacagız ve 2 yasında bir oğlum var . Eşimin işi gereği doğudayız . Kv ve eltimler batıdalar . Biz eşimle evlenmeden önce eltimin lafı uzerine nişan atmıştık . Aileler de bunun yüzünden görüşmüyorlar . Ama eşimin çabası ve benim isteğimle evlendik cok şükür mutluyuz . Ancak eltim sürekli benim hakkımda sağda solda konuşuyormuş boşansın kurban kesecegim diye. Bunun amacı nedir !?? Ben onu sosyal medyadan ve whatsappdan engelledim o da engellemiş ama bugün esımın telefonundan bı baktım eşimle kızının fotoğrafını profil fotosu yapmış?? Bu normal mi??? Bunun üzerine kv yi aradım ama o da hık Mık kaldı ? Eşimin telefonundan da engelledim . Bu kadının eşime karşı bi duygusu mu var ? Düşüncesi bile igrenc ama aklım almıyor artık

Eltiniz ne demişti de nişan attınız, çok özel değilse tabi. Yani size neden bir garezi var, olayın başına bakmak lazım. Mesela evlenirken size daha mı fazla değer verildi, daha mı çok eşya veya altın alındı? Elti kıskançlıkları genelde o şekilde ortaya çıkıyor sonuçta, tahmin yürütmeye çalışıyorum.

Y
Yok artık iliskisi yoktur.sadece seni sinir etmeye çalışıyordur.Ki amacina ulasio.Bence takma.Boyle insanlar arsız yani yüz yok.sen sinir oldgnla kalırsın.

Böyle bir durumda benim de çirkefim çıkardı sanki ya :)

Konu sahibi bu kadının derdi sürekli sizi ayırmak istemesi ise aşık olabilir.
Kaynınıza söyleyin, ben söylerdim. Herkese de duyururdum

Kayniniz gormuyor mu bunu?Ne insanlar var ya. Sizi sinir etmek icin yapmis kiskaniyor sizi hatta catliyor Umursamayin....

Siz siz olun eşinizle asla görüştürmeyin.

O değil de neden zamanında elti yüzünden nişan attınız? Yani ilişkinize müdahil olmasını geçtim, o günden sonra asla görüşmezdim ben. Kocamı da görüştürmezdim. Herkes yerini bilsin ya. Uğraşmak istiyorsa kendi kocasıyla uğraşsın, milletin kocasına sarmasın

Yuh yani ne demek..arar olay çıkarirdim...ne alaka yani tövbe tövbe çocuğuyla kayni yapmis babasiyla yapsin çocuğunun resmini profil..

İnanmıyorum yaptığına bak ya . Acaba ne demişti de nişan attınız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…