- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 790
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Yok artık iliskisi yoktur.sadece seni sinir etmeye çalışıyordur.Ki amacina ulasio.Bence takma.Boyle insanlar arsız yani yüz yok.sen sinir oldgnla kalırsın.merbaba kızlar mayısta 3 yıllık evli olacagız ve 2 yasında bir oğlum var . Eşimin işi gereği doğudayız . Kv ve eltimler batıdalar . Biz eşimle evlenmeden önce eltimin lafı uzerine nişan atmıştık . Aileler de bunun yüzünden görüşmüyorlar . Ama eşimin çabası ve benim isteğimle evlendik cok şükür mutluyuz . Ancak eltim sürekli benim hakkımda sağda solda konuşuyormuş boşansın kurban kesecegim diye. Bunun amacı nedir !?? Ben onu sosyal medyadan ve whatsappdan engelledim o da engellemiş ama bugün esımın telefonundan bı baktım eşimle kızının fotoğrafını profil fotosu yapmış?? Bu normal mi??? Bunun üzerine kv yi aradım ama o da hık Mık kaldı ? Eşimin telefonundan da engelledim . Bu kadının eşime karşı bi duygusu mu var ? Düşüncesi bile igrenc ama aklım almıyor artık
Böyle bir durumda benim de çirkefim çıkardı sanki ya :)Ben ararım kayınvalideme küfür kıyamet giderdim. Toplayın gelinizi yoksa ortalığı ayağa kaldırıcam diye. Sonrada karını topla diye kaynımı arardım.
Çirkef çıktı içimden.
Ama siz uymayın ona. Eşinizden de engelleyin görüşmeyin. ❤
Böyle bir durumda benim de çirkefim çıkardı sanki ya :)
Konu sahibi bu kadının derdi sürekli sizi ayırmak istemesi ise aşık olabilir.
Kaynınıza söyleyin, ben söylerdim. Herkese de duyururdum
merbaba kızlar mayısta 3 yıllık evli olacagız ve 2 yasında bir oğlum var . Eşimin işi gereği doğudayız . Kv ve eltimler batıdalar . Biz eşimle evlenmeden önce eltimin lafı uzerine nişan atmıştık . Aileler de bunun yüzünden görüşmüyorlar . Ama eşimin çabası ve benim isteğimle evlendik cok şükür mutluyuz . Ancak eltim sürekli benim hakkımda sağda solda konuşuyormuş boşansın kurban kesecegim diye. Bunun amacı nedir !?? Ben onu sosyal medyadan ve whatsappdan engelledim o da engellemiş ama bugün esımın telefonundan bı baktım eşimle kızının fotoğrafını profil fotosu yapmış?? Bu normal mi??? Bunun üzerine kv yi aradım ama o da hık Mık kaldı ? Eşimin telefonundan da engelledim . Bu kadının eşime karşı bi duygusu mu var ? Düşüncesi bile igrenc ama aklım almıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?