- 17 Ağustos 2011
- 24.737
- 155.822
- 798
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Aynisi yapardim hatta ek olarak kızın ailesine bile ulasir kızınız ne yapmaya calisiyor diye anlatirdim ....Ben ararım kayınvalideme küfür kıyamet giderdim. Toplayın gelinizi yoksa ortalığı ayağa kaldırıcam diye. Sonrada karını topla diye kaynımı arardım.
Çirkef çıktı içimden.
Ama siz uymayın ona. Eşinizden de engelleyin görüşmeyin. ❤
Kardesı bisey demiyor ki hala duruyor fotoeşinizin abisi ya da kardeşi bu duruma ne diyor ? Normal mi karşılıyor acaba ? Düünyanın en saf insanına sunu anlatsanız 1 dk bile düşünmez PES
İlişki oldugunu sanmıyorum ama kadının amacı beni delirtmek ama bazı arkadaşlara hak vermiyor değilim . Kv de doğru düzgün olaya el atmıyor .Y
Yok artık iliskisi yoktur.sadece seni sinir etmeye çalışıyordur.Ki amacina ulasio.Bence takma.Boyle insanlar arsız yani yüz yok.sen sinir oldgnla kalırsın.
Bazen bazi insanlar susmaktan anlamazBana ayrılsınlar kurban kesecem dediginide eşimin bi akrabası söyledi. Evet cok haklısınz ortalıgı ayağa kaldırmam lazım
çok doğru söylüyorsun ...zorla aranıyorlar ..kaldır vallahi milleti ayağa ya bu ne terbiyesizlikBen ararım kayınvalideme küfür kıyamet giderdim. Toplayın gelinizi yoksa ortalığı ayağa kaldırıcam diye. Sonrada karını topla diye kaynımı arardım.
Çirkef çıktı içimden.
Ama siz uymayın ona. Eşinizden de engelleyin görüşmeyin. ❤
Evet canım susmayı anlamıyorlarBazen bazi insanlar susmaktan anlamaz
..vereceksin cevabini haddini bildireceksin yoksa olmuyor...
Benim eşim kurumda müdür herşey esıt yapıldı geri kalanları eşim yaptı ama onu kendine dert edinerek böyle böyle içinde fesatlıgını büyütmüş.Eltiniz ne demişti de nişan attınız, çok özel değilse tabi. Yani size neden bir garezi var, olayın başına bakmak lazım. Mesela evlenirken size daha mı fazla değer verildi, daha mı çok eşya veya altın alındı? Elti kıskançlıkları genelde o şekilde ortaya çıkıyor sonuçta, tahmin yürütmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?