Eltimin amacı ne ?

Eltiyi hayatınızdan çıkarmışsiniz, çok güzel.
Şimdi de laf taşıyanları çıkartın
'Sağda solda öyle böyle diyormuş'
Bunu size kim anlattı? Bunu söyleyen ya eltiyi de yakındır , onun sohbet ortamında bu lafı duymuş, sizi savunmak yerine dedikodu malzemesi topladım diye sevinmiştir.
Kaldı ki demek ki eltinizin de yakını, sizden duydugunu da kesip şişirip eltinize yetiştiriyordur kesin. Belki de doğruluğu olmayan şeylerle kadının size daha da bilenmesine sebep oluyordur.
İkinci ihtimal elti size laf taşıyana birebir dememiş de ıdıya demiş, o gitmiş bıdıya söylemiş, sonra laf taşıyan öğrenmiş de size gelmiş. Eğer böyleydi olayın doğruluğu bile yok. Ordan buradan duyduğu laflarla sizi fiştekleyen insanı çıkarsanız da olur hayatınızdan.
Yani her halükarda laf taşıyanları gönderin, huzura erin

Ayrıca eşinizden de engelleyin, konuşma kaydını ve ismini de silin ki mesajlarda aşağı inince, ya da yeni mesaj at listesinde eltinizin çeşit çeşit resimlerini gormeyin

Bence sende onun yaptığını yap esimin resmini profil resmi yapmis millet dedikodu yapiolar mis de kulağıma böyle geldi de tal taşıyacak kisilere o lafta kaynina giderse olay cozulur

Bariz kadın eşinize baya yürüyor ama sakın gaza gelip eşinize patlamayın siz daha sinsi olun saman altında götürün hatta akrabalardan dediodusunu yayın gitsin

Cıngar çıkarırdım ben kendimi biliyorum. Neden el kızı için siz nişan attınız?

Sizinle ve esinizle yas farki ne bu eltinin?

Ve siz evlenmeden evvel esinizle diyalogu nasilmis? Resmi miydi, atiyorum esiniz sirlarini kiz arkadaslarini falan anlatip dertlesir miydi, ya da hic muhabbetleri yok muydu?

Ara kaynina sor boyle bi resimi esinin koymasi normal mi diye ?

Ben ararım kayınvalideme küfür kıyamet giderdim. Toplayın gelinizi yoksa ortalığı ayağa kaldırıcam diye. Sonrada karını topla diye kaynımı arardım.

Çirkef çıktı içimden. :KK70:

Ama siz uymayın ona. Eşinizden de engelleyin görüşmeyin. ❤
Aynisi yapardim hatta ek olarak kızın ailesine bile ulasir kızınız ne yapmaya calisiyor diye anlatirdim ....

Nişan atma mevzumuz söyle olmustu . Eltim annemi arayıp kv nin esıme kız baktıgını beni istemediğini vs vs konular anlatmasıyla gelısmıstı biz onu o zamanlar cok iyi biri sanıyorduk . Annemde fevridir kv yi arayıp agzına geleni saymıstı

Y

Yok artık iliskisi yoktur.sadece seni sinir etmeye çalışıyordur.Ki amacina ulasio.Bence takma.Boyle insanlar arsız yani yüz yok.sen sinir oldgnla kalırsın.
İlişki oldugunu sanmıyorum ama kadının amacı beni delirtmek ama bazı arkadaşlara hak vermiyor değilim . Kv de doğru düzgün olaya el atmıyor .

Ben ararım kayınvalideme küfür kıyamet giderdim. Toplayın gelinizi yoksa ortalığı ayağa kaldırıcam diye. Sonrada karını topla diye kaynımı arardım.

Çirkef çıktı içimden. :KK70:

Ama siz uymayın ona. Eşinizden de engelleyin görüşmeyin. ❤
çok doğru söylüyorsun ...zorla aranıyorlar ..kaldır vallahi milleti ayağa ya bu ne terbiyesizlik

Eltiniz ne demişti de nişan attınız, çok özel değilse tabi. Yani size neden bir garezi var, olayın başına bakmak lazım. Mesela evlenirken size daha mı fazla değer verildi, daha mı çok eşya veya altın alındı? Elti kıskançlıkları genelde o şekilde ortaya çıkıyor sonuçta, tahmin yürütmeye çalışıyorum.
Benim eşim kurumda müdür herşey esıt yapıldı geri kalanları eşim yaptı ama onu kendine dert edinerek böyle böyle içinde fesatlıgını büyütmüş.

Back
X