Eltimin amacı ne ?

Ruh hastası gibi. Kaynınızın frenlemesi lazım. Birinin boşanmanı dilemek normal bir ruh hali değil. Siz hiç birşey demeyin kimseye de. Sizin cephenizden cevap gelmeyince bir süre sonra susmak zorunda kalır.

Giderim o eltiyi bir güzel eskitirim ama öldürmem, sakat bırakırım :KK53: ortalığı da bir güzel ayağa kaldırır , sokağa çıkacak yüz bırakmam onda ( ne çirkefim yav :D ) sen de yap , hiç acıma .. kıskançlıklar daha evlenmeden başladığına göre , eltin eşine aşık ..

Kardesı bisey demiyor ki hala duruyor foto
demekki kocasina solemis sirf seni gıcık etmek icin koyduğunu demekki ikinci bir dusmaniniz daha var ... Abisine ve yengesine saygisi olmayan bir kayin .. Ayy cok gereksiz hic tatli caninizi sikip kafaya takmayin.Engellemeyin bile esinizle cocugunuzla mutlu olmaya bakin onlara en guzel cevap bu olur .

Allah im daha neler gorecegim ya iyiki eltim yok :)

Ruh hastası gibi. Kaynınızın frenlemesi lazım. Birinin boşanmanı dilemek normal bir ruh hali değil. Siz hiç birşey demeyin kimseye de. Sizin cephenizden cevap gelmeyince bir süre sonra susmak zorunda kalır.
Gerçekten ruh hastası kadın . Eşim bosver dıyor kafana takma ben konusacam abımle dıyor ama bakalım. Antidepresanda kullanıyormus ve bu ilaca evlendikten sonra başlamış .

Eltinizin engelini kaldırın, kendi hesabınıza kaynınızın fotoğrafını koyun. Bakalım ne tepki verecek? Kime ne diyecek? Cins midir nedir

:KK57:Ne alaka ya profiline eşinizin resmini koyuyor çocuğunun başka resmi yok muymuş ta koymuş acaba. Ayrıca neden boşanın istiyor onun kazancı ne bundan töbeeee:skandal:

Galiba kocanizda gozu var. Sizi kiskanir diycektim başta, sonra kocanizla kendi kizinin resmini profile koymussa demek ki, kocanizda gozu var ..

Galiba kocanizda gozu var. Sizi kiskanir diycektim başta, sonra kocanizla kendi kizinin resmini profile koymussa demek ki, kocanizda gozu var ..

merbaba kızlar mayısta 3 yıllık evli olacagız ve 2 yasında bir oğlum var . Eşimin işi gereği doğudayız . Kv ve eltimler batıdalar . Biz eşimle evlenmeden önce eltimin lafı uzerine nişan atmıştık . Aileler de bunun yüzünden görüşmüyorlar . Ama eşimin çabası ve benim isteğimle evlendik cok şükür mutluyuz . Ancak eltim sürekli benim hakkımda sağda solda konuşuyormuş boşansın kurban kesecegim diye. Bunun amacı nedir !?? Ben onu sosyal medyadan ve whatsappdan engelledim o da engellemiş ama bugün esımın telefonundan bı baktım eşimle kızının fotoğrafını profil fotosu yapmış?? Bu normal mi??? Bunun üzerine kv yi aradım ama o da hık Mık kaldı ? Eşimin telefonundan da engelledim . Bu kadının eşime karşı bi duygusu mu var ? Düşüncesi bile igrenc ama aklım almıyor artık
yuh ! gerizekalı ne münasebet eşimi profil yapmak ya !

Ben ararım kayınvalideme küfür kıyamet giderdim. Toplayın gelinizi yoksa ortalığı ayağa kaldırıcam diye. Sonrada karını topla diye kaynımı arardım.

Çirkef çıktı içimden. :KK70:

Ama siz uymayın ona. Eşinizden de engelleyin görüşmeyin. ❤
zavalli kaynananin ne sucu var ki

Gerçekten ruh hastası kadın . Eşim bosver dıyor kafana takma ben konusacam abımle dıyor ama bakalım. Antidepresanda kullanıyormus ve bu ilaca evlendikten sonra başlamış .
Galiba kendi mutlu değil. Eşinizin size olan davranış şeklini falan mı kıskanıyor acaba. Benden iyi durumda her yönden gibisinden. O yüzden size saldırıyor olabilir.

Hasta ruhlu insan..Kocanda gözü var mı yok mu onu bilemem ama gözü yoksa bile varmış gibi yapıp seni cileden cıkarmak istemiş.Bu kadından korkulur vallahi.Zihniyeti bozuk bu kadının dikkatli olmakta fayda var.

Back
X