Eltimin amacı ne ?

Belki de bir arkadaşını yada bacısını (varsa) sizin eşinizle baş göz edecekti, ama sonra siz ortaya çıktınız, belki de ondan sizi sevmiyordur. Annenize demiş ya kv başka bir kız bakıyor diye, eşinize kız bakan belki kendisiydi.

merbaba kızlar mayısta 3 yıllık evli olacagız ve 2 yasında bir oğlum var . Eşimin işi gereği doğudayız . Kv ve eltimler batıdalar . Biz eşimle evlenmeden önce eltimin lafı uzerine nişan atmıştık . Aileler de bunun yüzünden görüşmüyorlar . Ama eşimin çabası ve benim isteğimle evlendik cok şükür mutluyuz . Ancak eltim sürekli benim hakkımda sağda solda konuşuyormuş boşansın kurban kesecegim diye. Bunun amacı nedir !?? Ben onu sosyal medyadan ve whatsappdan engelledim o da engellemiş ama bugün esımın telefonundan bı baktım eşimle kızının fotoğrafını profil fotosu yapmış?? Bu normal mi??? Bunun üzerine kv yi aradım ama o da hık Mık kaldı ? Eşimin telefonundan da engelledim . Bu kadının eşime karşı bi duygusu mu var ? Düşüncesi bile igrenc ama aklım almıyor artık

Hiç normal değil profil resmi nedir bence senin aileni mutlugugnu kiskaniyo ve senin yerinde olmak istiyo kendi kardeşine bile bakan var bu gerizekali dünyada kayna bakmak onlar için gayet normal geliyo

Ailede otoriter biri ( kp, kv, kayının veya eşin) onunla güzel bir konuşma yapacak, bak bir daha öyle profil fotosu koyabiliyor mu?
Anneme durumu ıletsem o neler neler yapar ama kendım halledecegım gıbı gözüküyor . Esım abisinin incinmesinden korkuyor ama gırtlaga kadar geldi bunun halleri haraketleri.

Eşin ne diyor bu duruma. Ay ben boyle bir durumda eşimi sevmesem, onunla mutlu olmasam bile sirf o şırfıntıya is vermemek icin mutluluk taklidi yapar kudurturdum :D manyaga bak. Ne demek kocami profil resmi yapiyor? Ay kayniniz ne diyor bu duruma gercekten. Bence duygusu yok size giciklik olsun diye yapiyor. Bence size savas açmış. Cirkefe bak.

Eşin ne diyor bu duruma. Ay ben boyle bir durumda eşimi sevmesem, onunla mutlu olmasam bile sirf o şırfıntıya is vermemek icin mutluluk taklidi yapar kudurturdum :KK70: manyaga bak. Ne demek kocami profil resmi yapiyor? Ay kayniniz ne diyor bu duruma gercekten. Bence duygusu yok size giciklik olsun diye yapiyor. Bence size savas açmış. Cirkefe bak.
Eşim kadından nefret ediyor hasta bu diyor. Sagdan soldan duyduğumuza göre de hocalara gıdıyormus . Kaynımın ağzı var dili yok . Ama ben de artık büyük bi cingar koparacam yoksa içim içimi yiyor

Siz acaba iliskilleri mi var diyeceksiniz, huzursuzluk cikacak, kavga cikacak bosanacaksiniz, amaci bu. Ona gore daha genc ve guzelseniz, mesleginiz egitiminiz daha iyiyse, ailecek daha iyi durumdaysaniz kiskaniyordur. Esi de amma himbilmis.

Ya pardonda ben olsam varya herkese rezil ederdim.Ne demek profil resmi yapmış ne alaka yani?Hiç öyle yok sessiz asıl kalayım falan demem yani.Zaten elti kelimesi duyunca deli oluyorum:KK53:bir an düşündüm benim elti böyle bisey yapsa ne olur diye yok ya aynen dediklerimi yapardım yani

İpler zaten kopuksa kocamda gözün mü var, yoksa kardeşine mi planlıyordundiyebilirsin.

Benim eltim kocamla kendi çocugunun fotosunu profil fotosu yapsa herşeyi göze alır kocamda gözün mü var diye direkt sorarım cümle aleme de resmi gösterip kocamda gözü var diye yayarım.onun bana zamanında yaptığı kötülere karşılık yaparım hiç affetmem.birazda o üzülsün

Yok artik.. Her kotulugu gordum derken daha da kotulerini okuyorum..
Allah sana sabir versin. Allah eltine akil fikir versin.
Dunyada bukadar bos bukadar kotu insan olmasi kadar uzucu birsey yok..

Agzini yokluyor olay cikarmani bkliyor.ama oyuna gelme sizi cekemiyordur,esinize asik falan degildr.zaten birbirinizi engellemissiniz bosver artik..

Back
X