- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi Pelinimben
Bu bana bol geldi diyin veyaaa 
ama beeence birsey demeyin. O zaten catliyor bes belli

ama beeence birsey demeyin. O zaten catliyor bes belli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan cam silinecek birşey olsa yapıcam haşır haşır naylonumsu birşeyyada toz bezi yapın orta yerde birakın görsün
aaa benim bluz ne hale gelmiş derse ne yapayım eski kıyafetin sonu bu olur den gitsin![]()
İnan cam silinecek birşey olsa yapıcam haşır haşır naylonumsu birşey![]()
Çok isterdim inanın sonuna kadar hakeden birisi aslında ama eşimin hatrına kötü olmak istemiyorum sürekli yüzyüze bakmak zorundayızgeç evinin kapısındaki çöpe görebileceği şekilde at..ben olsam daha aşağısını yapmam .
aynen yaa.. ustunu biraz tozlandir kirlet o geldiginde ayakkabiligin ya da ne bileyim iste gorunebilecek biyere koy.zaten yapma yapıyormuş izlenimi ver görsün diye o anlamda![]()
o zaman bunu yap kesinlikletoz bezi konusunda israrliyim ben de :) bi yeri sil toz al demiyorum. toz bezi gorunumunde kes kenarda dursun. gordugunde kendi hediyesi oldugunu anlasin. bakislari degisince de cok guzel toz aliyor tesekkur ederim dersin.
Bende alerji demek istemiyorum ama onun eskisine ihtiyacım olmadığını da bilsin istiyorum.Bence art niyetli o sırada o ortamda bulunan herkese paketinde hediyeler dağıttıBence kibar bir dille benim alerjim var cevremde de verebilecek birisi yok sen ver diyin ama art niyetli degildir cunku bizde hep aile arasinda kiyafet degistiririz eli bos gelmek istememis demek ki
sağol ama bu bluz benim zevkim değil, o gün geri çevirmek istemedim. ama benim işime yaramayacak, senin çevrende giyebilecek biri varsa ona verirsin diye getirdim de istersen.
almazsa da kayınvalidenin evinde bırak.
tam olrak bu değil ama 2000 li yıllardan kalma bişeydi bu tarzHa bu arada bana kolyede getirmişti hani şu ip ip örgü gibi arasında boncuklu olan boyunluklardı vardı bir zamanlar önce bluzu verdi sonra o kolyeyi çıkardı sağol ben imitasyon kullanmıyorum dedim ona neyseki cevap vermişim
Teşekkür ederim çatladığının farkındayım aslında biz eşimle tatile gittik diye eşi onu götürmediği için boşanmaya çıkan bir insanBence giyinme hic bir aciklama yapmanada gerek yok. Cöpe at.
bencede sizi kiskaniyor kendisi kv ile altli üstlü oturuyor siz simdiden ev sahibisiniz ... ( güzel günlerde oturun)
Bu kadar kafaya takilcak bir olay yok. Bence hic cvp vermeyin zaten... o dahada catlar![]()
Bu akşam gidiyoruz kayınvalideme o yüzden yanıma aldım akşam halletmem lazım çünkü kayınvalidemler köye gidiyor uzun süre yoklarkıyafetin bedeni bana olmadı verecek birini de bulamadım çok teşekkür ederim diye bir ara götür bırak. özellikle bluzu bırakmak için gitme öyle gidersen içerlemiş yedirememiş olursun onun hoşuna gider. Misafirliğe oturmaya gidin bir gün kv ya da diğer eltinizle. ya da herkesin olduğu bir ortamda olursa daha iyi olur. falan da aniden çıkartıp önüne koyabilirsin herkesin içinde aaa gelmişken vermeyi unutmayayım diyerekten.gülerek söyle hatta. ona cevap hakkı tanıma al bi köşeye koy. sonra ne derse desin çok da umursama.
Teşekkür ederim çatladığının farkındayım aslında biz eşimle tatile gittik diye eşi onu götürmediği için boşanmaya çıkan bir insan![]()