Eltimin bana eski kıyafetini hediye olarak vermesi!!!

toz bezi konusunda israrliyim ben de :) bi yeri sil toz al demiyorum. toz bezi gorunumunde kes kenarda dursun. gordugunde kendi hediyesi oldugunu anlasin. bakislari degisince de cok guzel toz aliyor tesekkur ederim dersin.

tabiiki geri ver.
kalabalıkta kırmak istemedim ama ben hassasım başkalarına ait kullanılan şeyi asla kullanamıyorum huyum bu. sende giyinemediğin için verdin ama hem benim zevkime uygun değil hemde naylonumsu sen bir başkasına verirsen daha iyi olacak. nazik tavrın için teşekkür ederim elticim....diycen olayı bitirecen arkadaşım.. :) yani yerinde olsam kullanılan şeyi kullanmam mesajınıda yapıştırırdım o hatuna!

giyilmiş olması sebebiyle de zaten giyemeyeceğini böyle bir titizlik huyunun olduğunu belirt canım.

şimdi yorum yazdıktan sonra diğer yorumlarıda gördümde, cam bezi toz alma bezi olarak kullanıyorum intibası vermekde felaket bozar onu :KK70::KK70:

Bence kibar bir dille benim alerjim var cevremde de verebilecek birisi yok sen ver diyin ama art niyetli degildir cunku bizde hep aile arasinda kiyafet degistiririz eli bos gelmek istememis demek ki
Bende alerji demek istemiyorum ama onun eskisine ihtiyacım olmadığını da bilsin istiyorum.Bence art niyetli o sırada o ortamda bulunan herkese paketinde hediyeler dağıttı

O gun almayacaktın hadi tamam almışsın olmuş birkere ozaman bu durumda o gün ortam müsayit değildi, ama tarzım olan bır kıyafet değil kaldı kı ihtiyacımda yok dersın gerı verırsın bu kadar basıt..

Ha bu arada bana kolyede getirmişti hani şu ip ip örgü gibi arasında boncuklu olan boyunluklardı vardı bir zamanlar önce bluzu verdi sonra o kolyeyi çıkardı sağol ben imitasyon kullanmıyorum dedim ona neyseki cevap vermişim

Ha bu arada bana kolyede getirmişti hani şu ip ip örgü gibi arasında boncuklu olan boyunluklardı vardı bir zamanlar önce bluzu verdi sonra o kolyeyi çıkardı sağol ben imitasyon kullanmıyorum dedim ona neyseki cevap vermişim
tam olrak bu değil ama 2000 li yıllardan kalma bişeydi bu tarz

Eklentiler

• Örgü-Bileklik-Modelleri.webp
    Örgü-Bileklik-Modelleri.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 127
Bence giyinme hic bir aciklama yapmanada gerek yok. Cöpe at.
bencede sizi kiskaniyor kendisi kv ile altli üstlü oturuyor siz simdiden ev sahibisiniz ... ( güzel günlerde oturun)

Bu kadar kafaya takilcak bir olay yok. Bence hic cvp vermeyin zaten... o dahada catlar :-)
Teşekkür ederim çatladığının farkındayım aslında biz eşimle tatile gittik diye eşi onu götürmediği için boşanmaya çıkan bir insan:KK9:

kıyafetin bedeni bana olmadı verecek birini de bulamadım çok teşekkür ederim diye bir ara götür bırak. özellikle bluzu bırakmak için gitme öyle gidersen içerlemiş yedirememiş olursun onun hoşuna gider. Misafirliğe oturmaya gidin bir gün kv ya da diğer eltinizle. ya da herkesin olduğu bir ortamda olursa daha iyi olur. falan da aniden çıkartıp önüne koyabilirsin herkesin içinde aaa gelmişken vermeyi unutmayayım diyerekten.gülerek söyle hatta. ona cevap hakkı tanıma al bi köşeye koy. sonra ne derse desin çok da umursama.
Bu akşam gidiyoruz kayınvalideme o yüzden yanıma aldım akşam halletmem lazım çünkü kayınvalidemler köye gidiyor uzun süre yoklar

Teşekkür ederim çatladığının farkındayım aslında biz eşimle tatile gittik diye eşi onu götürmediği için boşanmaya çıkan bir insan:KK9:

Evet, aynen bu yüzden birsey yapmayin derim. Cöpe atin gitsin. Sizin sinir oldugunuzu anladigi an hep bir adim ileri gidicek... sizi huzursuz etmedigini gösterin ona :-)

Back
X