- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
- Konu Sahibi Pelinimben
Merhaba Hanımlar biz 3 eltiyiz ben en sonuncusu.Ortanca eltim 2.evlenenle 7 ay arayla evlendik.Büyük eltimle aramız iyi saygı çerçevesinde iletişimimizi sağlıyoruz ama ortanca olan uyumsuz ve tuhaf biri ama tabi dışlama yapmıyoruz.Anladığım kadarıyla biraz beni kıskanıyor aynı dönemler evlendik bizim gelirimiz onlardan çok çok düşük olmasına rağmen krediyle ev aldık eşya vs.daha iyi.Tabi biz bunlara sahip olmak için 4 sene bekledik onlar 3 ayda evlendiler.Bir çok şeyde hep kıyaslama yaptı ben her seferinde izahını yapmaya çalıştım.Şöyle ki kayınpederim 4 bilezik dışında altın takmadı 3 gelinine de benim setim vardı düğünümde eşimle aldık o sana alındı bana alınmadı muhabbeti yaptı gibi gibi bu tür bir sürü örnek.Gelelim konuya eltim beni tanıyalı hiçbir doğum günümde aramadı aramak zorunda veya sevmek zorunda da değil .Ben eşimin hatrına o konuşunca kutlamak için konuştum.Eşimin abileride doğum günlerine fazlasıyla önem verir geleneksel hep kutlanır.Bayramda hep beraber dışarıya çıktık ilk kez büyük eltimin doğum gününü kutlamaya onlar planı yaptı bizde katıldık hediyemizi alıp buluştuk.Büyük eltim ile ilk başlarda donuktu ketum birisiydi sanırım insanları tanımadan pek samimi olmayan biri ama şuan abla kardeş gibiyiz.Evimiz uzak olması sebebiyle kış aylarında bir iki defa evinde kalırız anne gibidir sağolsun.Neyse pastalar falan kesildi çok da mutlu oldu 2.eltim ünlü bir markada çalışıyor ve oradan numune kıyafetleri insanlara bol bol getiriyor bir ben görmedim hiç alakasız insanlara bile çok güzel şeyler getirebiliyor.Sonrasında hediyeleri verdik.
---2. eltim doğum günleri olmayan eşimin abisine vs yine insanlara hediye dağıttı bana da bi bluz çıkardı ve ben bunu bi kaç kere giyindim şimdi giyinemiyorum sana getirdim giyinmezsen de ver birine dedi...
Ben tatsızlık olmasın diye bişey demedim ve o an sanırım pratik cevap veremedim ama kendimi bayramdan beri yedim bitirdim sinirden.Ben kıyafet konusunda çok hassasımdır kardeşimin dahi birşeyini giymem annemde kalmaya giderken bile kardeşimin pijamasını kullanmıyorum kendime ait bir takım bıraktım onu kullanıyorum.Şimdi akşama kayınvalideme gideceğiz kendisi de alt katında oturuyor bluzu yanıma aldım.Bluz da naylonsu benim alerjimi tetikleyecek birşey yani hediyede alsa kullanılmamış dahi olsa benim giyinemeyeceğim bir giysi.Annemden fikir aldım çünkü birincisi bana eskisini getirecek kadar samimi değiliz ve sinirden kudurdum annem kızım boşver o onun terbiyesizliği at çöpe dedi.Eşimde arsızlık yapmış sen bilirsin dedi ben ne yapayım sizce çöpe atmak istemiyorum sebebi şu bir gün balkonda otururken aşağıda eşim ve akrabaları vardı bunların hepsi benim sayemde kıyafet gördü hepsine getirdim giydirdim dedi.Şimdi millete ben eskimi verdim ona o da aldı giyinecek diyebilecek yapıda.Benim aklıma şu geldi X kişi ben bunu aldım ama alerjimi tetikleyen türden bir kumaş giyinemiycem dolap da da israf olmasın diye geri mi getirdim desem kırıcı olmadan nasıl olur ? Yada çöpe mi atayım ama bilmesini de istiyorum ben ona benim doğum günümü neden kutlamadın yada niye hediye almadın demedim ki insan sevdiğine değer verdiğine hediye alır bu eski kıyafet de neyin nesi.Ne yapmalıyım sizce
---2. eltim doğum günleri olmayan eşimin abisine vs yine insanlara hediye dağıttı bana da bi bluz çıkardı ve ben bunu bi kaç kere giyindim şimdi giyinemiyorum sana getirdim giyinmezsen de ver birine dedi...
Ben tatsızlık olmasın diye bişey demedim ve o an sanırım pratik cevap veremedim ama kendimi bayramdan beri yedim bitirdim sinirden.Ben kıyafet konusunda çok hassasımdır kardeşimin dahi birşeyini giymem annemde kalmaya giderken bile kardeşimin pijamasını kullanmıyorum kendime ait bir takım bıraktım onu kullanıyorum.Şimdi akşama kayınvalideme gideceğiz kendisi de alt katında oturuyor bluzu yanıma aldım.Bluz da naylonsu benim alerjimi tetikleyecek birşey yani hediyede alsa kullanılmamış dahi olsa benim giyinemeyeceğim bir giysi.Annemden fikir aldım çünkü birincisi bana eskisini getirecek kadar samimi değiliz ve sinirden kudurdum annem kızım boşver o onun terbiyesizliği at çöpe dedi.Eşimde arsızlık yapmış sen bilirsin dedi ben ne yapayım sizce çöpe atmak istemiyorum sebebi şu bir gün balkonda otururken aşağıda eşim ve akrabaları vardı bunların hepsi benim sayemde kıyafet gördü hepsine getirdim giydirdim dedi.Şimdi millete ben eskimi verdim ona o da aldı giyinecek diyebilecek yapıda.Benim aklıma şu geldi X kişi ben bunu aldım ama alerjimi tetikleyen türden bir kumaş giyinemiycem dolap da da israf olmasın diye geri mi getirdim desem kırıcı olmadan nasıl olur ? Yada çöpe mi atayım ama bilmesini de istiyorum ben ona benim doğum günümü neden kutlamadın yada niye hediye almadın demedim ki insan sevdiğine değer verdiğine hediye alır bu eski kıyafet de neyin nesi.Ne yapmalıyım sizce