Eltimin benimle olan problemi?

xKaderimsin

♥Seninolsunbenimömrü m.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
484
0
46
Almanya
selam kizlar...

ben suan nisanliyim ve allah izin ederse 5 ay sonra dügünüm olcak.. (iki senelik bir nisanlilik döneminden sonra)
kaynanamla, kayinbabamla ve tabiiki nisanlimla hic bir sorunum yok.. ama bas belasi bir eltim var :)
biz onunla tanisiyorduk.. ben nisanlandim..
oda nisanlimin abisini ayarladi.. cok yakin arkadas olmasakda tanisiyorduk ve o zamanlar hic bir problemimiz yoktu..
bunlarin dügünü oldu.. ve bu kiz bana karsi düsman oldu!!
benim bir problemim yok, neden olsunki? ona ne aliniyorsa yapiliyorsa aynisi benim icinde yapilacak alinacak:)
ama onun derdini ben anlayamadim..
ben ararim.. telefonuma cikmaz..
bir araya geldigimizde yüzüme bakmaz..
ben ne yapacam ya? hep ilk adimi ben atiyorum.. o geri geri gidiyor..
bana bir fikir verin..
kaynanamla konustum ben bunu.. bana dedi o yapmiyorsa sen arsiz ol ve yap..
abinlede iyi ol.. ama bu nasil olacak ya? zoruma gidiyor....

senden ne istiyor ben anlamadım yani.

sebepsiz yere küt diye mi değişti?

birde eltinden için nişanlımın abisini ayarladı demek biraz hoş olmamış canım...o zaman sende nişanlını mı ayarlamış oluyorsun:44:

evet sebebsiz yere..
nisanlimin abisi nisanliydi :) yanlis anlasiliyorsa, özür dilerim ama ben bunu cok yanlis buldugum icin ve kizdigim icin böyle yazdim..

ıkınızın arasın da olan seyı ne dıye kayınvalıdenızı sokuyorsunuz kı
yanı bu durum eltınızın kulagına gıtse sıze sınır olmak da dusman olmak da
cok cok haklı .ustelık o evlenmıs ve sız hala nısanlısınız .
ama sımdıden eltınızı kayınvalıdenıze karsı dolduruyor gbısınız .
bılmıyorum belkı ıyı nıyetınızden anlattınız ama ,cok yanlıs yapmıssınız cok .
hıc bırsey olmasa bıle kotu geln profılını sen cızersın .
daha evlenmeden ortalıgı karıstırmak gıbı bırsey bu

evet sebebsiz yere..
nisanlimin abisi nisanliydi :) yanlis anlasiliyorsa, özür dilerim ama ben bunu cok yanlis buldugum icin ve kizdigim icin böyle yazdim..

hımm yani iki kişi arasına girme durumu var.evet ona ayarlamaktan ziyade ayartmak da deniyor

ben olsam takmam...kendi kendine tribe girmiş..

konuşursa konuş bişey yokmuş gibi yoksa da özel bir çaba harcama bence.

eltinin davranıslarında mantık aramamak gerekir....sorun cıkarsında nasıl olursa olsun sende cok takılırsan onu mutlu etmıs olursun olabıldıgınde gamsız ol ...tecrübeyle sabıt

bir kere ben onu sikayet etmedim bu problemi kaynanam gördü ve benimle konusmak istedi..
bunu onunlada yapiyor.. arayi bulmak icin.. ama eltim malesef birseyleri degistirmek istemiyor..

hımm yani iki kişi arasına girme durumu var.evet ona ayarlamaktan ziyade ayartmak da deniyor

ben olsam takmam...kendi kendine tribe girmiş..

konuşursa konuş bişey yokmuş gibi yoksa da özel bir çaba harcama bence.

ama cok yazik ya.. bu duruma geldigimize.. ben bunu anlayamiyorum..

hiiiç takmam.. gayet rahat olurumm.. nişanlımın abisinede kendi abim gibi yaklasırım hiçte kısıtlamam kendimi... buraya yazdıgınıza bıle degmez bence.. kayınvalıdene solemen yanlıs olmus.. ben olsam nısanlıma soylerdım oda zaten arkamda dururdu.. kayınvalıdenle sımdı ıyısınde yarını bılemezsın tatlım...

kayınvalidenemi söyledin ben orasını kaçırmısım...cok yanlıs bir hareket kayınvalıdende eltine söylediyse ömür boyu düzelmez aranız..evlendıkten sonra böyle hatalar yapma sakın eşine bile cok çekiştirme ailesını

Aman hiç bulaşma. Evlilik öncesi hır gür çıkarır işinize taş koyar felan.
Böyle fesat insanlar başkaları mutsuz olunca haz duyarlar. Fırsat verme derim.

öncelikle yorumlariniz icin tsk ederim..
yalniz sunu söyleyeyim.. ben bunu kaynanama sikayet etmedim..
bu konuyu o acti.. derdiniz ne diye.. bende dedim benim bir problememim yok..
oda bunu biliyor cünkü benim nasil biri oldugumu iki senede anladi o..
bu durumumuza oda üzülüyor ve bir yerde oda insanlara karsi rezil oluyor?
eger eltim beni bugün arasin.. ben onunla bugün iyi olmaya hazirim..
kaynanam kendi zaten dertli bu konuda.. benimle konusuyor.. ama daha cok o konusur ben dinlerim.. sonra kötü duruma düsmemek icin..

o senle iyi olmak istemiyor bellki sende üstüne gitme kafanıda takma neden böyle diye rezil olan olsun sen karısma

Canimm bu bence kıskançlık krizine girmiş belliki...seni fena halde kıskanıyor bence...kendince seni bir adım daha onde görüyor olabilir...eşiyle de problemleri varsa allahhhh, sana sarmıştırr...sen gayet Olgun davran ve ona cok önemli bir insanmış gibi davranma sakın...sende mesafeni koy...kafana da takma...ye iç keyfine bak...bırak kendi kendini yesin...

Zaten diyorum ya.. Onlarin problemleri cok.. Ben karismiyorum..
Kaynanaminda onunla problemleri var..
Dediginiz gibi ben kendi hayatima bakiyorum.. Ve benim evim ayri yolum ayri olacak.. Herkes kendi derdine yansin..
Onunla konusmam.. Abisiyle aram iyi ama.. Yani abimle:)
O catlasinnnnn :)

canım benim gibi yap takma kafana. kaynananla, kayınpederinle iyi geçin. onun yanında daha da iyi ol. onu tınlamıyormuş gibi yap. yerine göre güzel bir şekilde cevabını ver. moralini bozmasına izin verme. İyice çatlasın...

aynen öyle yap abin iyiyse onunla tam gaz devam eltiyi salla

Dogrudur.. Bu olabilir ama oda akilli olsaydi:) istemiyorum diyip kandirsaydi..
Nisanlimin ailesi cok iyi bir aile.. Hic karismazlar kimseye.. Birazda bu yüzden simardi bu kiz.. Altinlar.. Mobilyalar.. Esyalar ev fln:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…